اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

stm32f7

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : stm32f7

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
    ولی امروز تونستم پس از ساعتها کلنجار رفتن با بد و نرم افزار، یه دونه LED چشمک زن راه بندازم :-)
    مسخره نکنین! واسه دفه اول سخت بود واقعاً!
    سلام. بله دفعه اول سخته.
    شما سریالشم راه بندازید. بعد ال سی دی و ..
    کلاکش تنظیم نباشه ممکنه gpio کار کنه ولی مثلا سریال که باودریت بستگی به مقدار کلاک داره کار نمی کنه.
    فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
    فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzarkoob
      سلام. بله دفعه اول سخته.
      شما سریالشم راه بندازید. بعد ال سی دی و ..
      کلاکش تنظیم نباشه ممکنه gpio کار کنه ولی مثلا سریال که باودریت بستگی به مقدار کلاک داره کار نمی کنه.
      باسلام
      کریستال رو درست انتخاب نکرده بودید؟
      یا باود ریت شما تنظیم نبود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
        باسلام
        لطفا از مشکلاتتون هم برامون بگید و اینکه چطور حل شده
        سلامٌ علیکم
        عارضم به خدمت شما دوستان گرامی که، STM32 کلاً سخت افزارش خیلی راحته. کافیه شما یه دونه F4 کار کرده باشید، تا به راحتی بتونید برد دلخواهتون رو برای F7 بزنید. فقط یه سری پین های تغذیه و اینا جابجا می شه که توی دیتاشیت همه ش رو توضیح داده.
        راستی جریان کشی زیادی داره ها! توی 216MHz در حد 90mA جریان می کشه از تغذیه! عینِ یه دونه dsPIC برق دزدی داره!!
        کلاک و نرخ بیت سریال و اینا مشکلی نداره برای من. کلاک رو با کریستال درست کردم و با وقفه SysTick چک کردم درست بود (یه LED خاموش/روشن می کردم و با فرکانس متر اندازه می گرفتم).
        فقط یه مشکلی دارم، همونطور که گفتم کلاک و کریستالم درسته و من می خوام تأخیر 1us درست کنم، توی یه تابع 216 تا NOP نوشتم. توی اسمبلی هم رفتم چک کردم با دیباگر هم چک کردم درسته. ولی موقع اجرا تأخیرم دقیـــــــــــقاً می شه 0.5us عجیباً غریبا!! مگه هر NOP تو یه کلاک اجرا نمی شه؟! منم ورداشتم به جاش نوشتم 532 تا NOP تا بشه 1us تأخیر

پروگرامر هم من دادم یه دونه ST-Link اصل جنس خریدم 150 تومن! نرم افزارش رو بروزرسانی کردم (تو سایت ST آخرین نسخه Firmware پروگرامر رو داده) و بعدش کار کرد. اون ST-Link رو دادمش به یه نفر رفت از دستم!
        هفته پیش دادم یه دونه ST-Link چینی خریدم 55 تومن! اینم همون کارا رو باهاش انجام دادم و خیلی خوب و خوش و خرم داره F7 رو پروگرام می کنه. البته نسبت به ULink خیلی کندتره، ولی ما که فعلاً حجم کدمون زیاد نیست، مشکلی نداریم.
        دیباگر ST-Link هم ردیفه.
        راستی، اگه ULink داشته باشید، نیازی به خریدن ST-Link نیست. ULink مالِ خودِ Keil ئه و Firmwareش به صورت خودکار بروزرسانی می شه و البته F7 رو هم پروگرام می کنه :-)

نرم افزارش برای من یکم سخت شده. چون من با رجیسترها کار می کردم و تو نسخه 5 از نرم افزار Keil همه چی مرتبط با CMSIS شده. اصاً نتونستم یه پروژه رو کامل ببرم توی یه پوشه مجزا! همه چی باید سرِ جای خودش توی محل نصب باشه تا درست کار کنه. در صورتی که قبلاً این مشکل رو نداشتم و تمامیِ فایل های پروژه رو در کنارش قرار می دادم و پروژه کامل رو قلنبه تحویل کارفرما می دادم تا بره حالشو ببره :-)
        ولی CMSIS از بعضی جهات هم هلو بپر تو گلوئه. پورت ها رو سه سوت راه می ندازه، کلاک رو هم همینطور. ادوات جانبی رو هم همینطور. ولی مثال ها همش با DMA و وقفه ست. من وقفه دوست ندارم! می خوام خودم مدیریت ادوات جانبی رو دست بگیرم. به هر حال من تازه شروع کردم و باید بیشتر مطالعه و تلاش کنم.

راستی، من نمی تونم Cube رو از سایت ST دانلود کنم. اینترنتم توپه ولی سرعت دانلود می شه 3-4 کیلوبایت بر ثانیه!! بازگشت هم نداره. از IDM استفاده می کنم ولی بعد از یه ساعت قطع می شه. چند بار امتحان کردم نشد!
        ببینم، اصاً Cube چیزِ مفیدی هست؟ برم تو کارش یا بی خیالش بشم؟!
        بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
          ...
          راستی، من نمی تونم Cube رو از سایت ST دانلود کنم. اینترنتم توپه ولی سرعت دانلود می شه 3-4 کیلوبایت بر ثانیه!! بازگشت هم نداره. از IDM استفاده می کنم ولی بعد از یه ساعت قطع می شه. چند بار امتحان کردم نشد!
          ببینم، اصاً Cube چیزِ مفیدی هست؟ برم تو کارش یا بی خیالش بشم؟!
          باسلام
          مرسی از راهنماییتون
          یک سوالی که من داشتم رو شما جواب دادید و اونهم اپدیتstlink بود که ممنون هستم از راهنمایی تون
          و در موردcube mxاین نرم افزار چند قابلیت داره که برای کسانی که با کد زدن توcmsisاشنایی دارن چیز جدیدی نیست
          چون کد تولید میکنه مثلا می تونید سریال رو روش فعال سازی کنید و gpioهارو تغییر بدید و کلاکد تولید میکنه برای بر نامه های شما
          ولی یک قسمتش که بدرد می خوره من بدم نیومد نشون دادن پایه هاوperipheral ioها هست که شماتیک ایسی رو نشون میده
          که شما می تونید از روی پایه هاامکانات اون رو روی سخت افزار ببینید.
          این قسمتش جالبه و بر نیست و لی کدزدنش رو من دوست نداشتم

دیدگاه

سلام اگه با CMSIS کار میکنی به نظرم بهتر از CUBE هست، چون تو نت هم در موردش مثال بیشتری پیدا میشه، CUBE هم از این نظر خوبه که میتونی کل پریفرالها رو تنظیم کنی و ببینی با هم تداخل ندارن بعد اگه تمایل داشتی از پروژه ای که جنریت کرده استفاده کن اگر هم خوشت نیومد همون تنظیمات رو در CMSIS ست کن.

دیدگاه

امروز اورکلاک این میکرو رو تست کردم ، سیستم کلاکش تا 280 مگ هم جواب میده بیشتر از اون دیگه درست کار نمیکنه. Lcd رو با gpio راه اندازی کردم اما با fmc مشکل دارم، کسی تا به حال با fmc این میکرو یا f429 کار کرده به سوال منم پاسخ بده ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
                باسلام
                کریستال رو درست انتخاب نکرده بودید؟
                یا باود ریت شما تنظیم نبود؟
                این مورد که میگم برای میکرویstm32f107 برام پیش اومد. طبق قائده نبود. با تابع اینیشیالیز اولیه بایستی تنظیمات درست انجام بشه ولی نمیشد!
                کریستال این برد 25 مگ است نه 8 مگ.
                فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
                فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
                فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
                فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
                  باسلام
                  خوب pcbاماده شد ورفت چاپ و در حال مونتاژ
                  و رو میز منتاژ هست
                  یک عکس هم ازش میگذارم
                  باسلام
                  از اونجایی که این برد ای سی های مختلفی داره fpgaوstm32m7 اول دارم خازن ها و مقامت هارو لحیم می کنم
                  کمی کامل تر شده البته فکر کنم 2 هفته دیگه بتونم تست برنامه روش انجام بدم .
                  :nerd:

دیدگاه

هزینه pcb چقدر شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arm7
                      هزینه pcb چقدر شد
                      باسلام
                      3عدد زدم
                      300

دیدگاه

سلام
                        به نظر قطر ترک ها خیلی کمه لطفا بگید کوچیکترین قطر ترک چقدر است و کجا سفارش دادید؟
                        خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arm7
                          سلام
                          به نظر قطر ترک ها خیلی کمه لطفا بگید کوچیکترین قطر ترک چقدر است و کجا سفارش دادید؟
                          خیلی ممنون
                          باسلام
                          تو عکس ترک ها خوب نیفتاده
                          زیر 0.3 نداره
                          90% ترک ها 0.5 هست
                          و الفا سفارش دادم

دیدگاه

اکثر مراکز چاب برد مسیر مسی رو با ضخامت های خیلی پایین در جد 0.2 هم میزنن اما برای via ها با این سایز رو نمیتونن بزنن، مثلا مرکزی که مسیر مسی با ضخامت 0.2 میلیمتر و فاصله دو مسیر 0.2 میزنه وقتی فایل میفرستم میگه حتما باید قطر داخلی via بیش از 0.4 و خارجی بیش از 0.8 باش، البته از دوستان میفرستن تایوان با کیفیت بالا و قطر داخلی و خارجی 0.1-0.2 میزنه هزینشم خیلی کمتر از ایران میشه، کوچکترین سایز via که گذاشتین چه اندازه بود ؟؟

دیدگاه

سلام دوستان
                              کسی وقفه هارو در این سری راه اندازی کرده من هرکاری میکنم متوجه نمیشم چی به چی هست
                              اگه کسی مثال برای راه اندازی داره ممنون میشم اینجا بزاره
                              مثال وقفه دریافت سریال
                              اصلا متوجه نمیشم چجوری باید وقفه رو فعال کنم و اینکه روتین سرویس دهی به وقفه رو چجوری بنویسم و از چه تابعی از hal driver استفاده کنم
                              با تشکر.....
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html
                              Engineering is the art of making what you want from things you can get.
                              اموزش DSP ...........................
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29824.0
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32324.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali833
                                سلام دوستان
                                کسی وقفه هارو در این سری راه اندازی کرده من هرکاری میکنم متوجه نمیشم چی به چی هست
                                اگه کسی مثال برای راه اندازی داره ممنون میشم اینجا بزاره
                                مثال وقفه دریافت سریال
                                اصلا متوجه نمیشم چجوری باید وقفه رو فعال کنم و اینکه روتین سرویس دهی به وقفه رو چجوری بنویسم و از چه تابعی از hal driver استفاده کنم
                                با تشکر.....
                                باسلام
                                نکته داخل همون تابه halهست
                                تو اینتر نت یک سرچی بفرمایید مطالب خوبی پیدا میکنی
                                فقط یک نکته اونهم اینکه ایا پکت هایcmsisرو هم اپدیت کردید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X