سلام به همه
یه تاپیک آموزش راه انداختیم جهت آموزش stm32 ها با IAR (البته میتونید برای IDE هایی به غیر از IAR هم ازش استفاده کنید)
دوستان خواستن که یه تاپیک هم برای بیان سوالات ایجاد بشه، چون قرار بر این شده که اونجا سوالی مطرح نشه تا بحث جمع و جور باشه
این آدرس تاپبک آموزشی:
برای رفتن به تاپیک آموزش روی همین متن کلیک کنین
یه تاپیک آموزش راه انداختیم جهت آموزش stm32 ها با IAR (البته میتونید برای IDE هایی به غیر از IAR هم ازش استفاده کنید)
دوستان خواستن که یه تاپیک هم برای بیان سوالات ایجاد بشه، چون قرار بر این شده که اونجا سوالی مطرح نشه تا بحث جمع و جور باشه
این آدرس تاپبک آموزشی:
برای رفتن به تاپیک آموزش روی همین متن کلیک کنین

دیشب دیدم که واقعا دارم وقتم رو تلف می کنم چون بردهای امبد ارم مثل رزبری اورنج پای و... هر روز دارند ارزون تر پیشرفته تر و نسبت به بردهای ARM قیمتشون رو کاهش میدند این در حالی هست که توانایی های این بردها و سطح دانش برنامه نویسی اون ها داره مناسب همه ی افراد جامعه میشه و این یعنی با وقت کمتر آموزش کمتر نتیجه ی بهتر مثلا قیمت یک برد ARM همین توی فروشگاه سایت بین 70 تا 100 تومن هست در حالی که با همین قیمت حالا 10 تومن بیشتر می تونید یک برد سیستم عامل دار با قابلیت برنامه نویسی با پایتون یا کیوت بخرید با فرکانس کاری چند برابر بیشتر و امکانات فوق العاده که اگه بخواید با ARM به چنین توانایی برسید حداقل 1 سال زمان نیاز داره تازه اگه همیشه کار کنید. بله STM32 خیلی ارزونه ولی باید حتما PCB داشته باشه و زدن چنین بردی هم برای همه مقدور نیست و باید از بازار تهیه بشه که میشه همون قیمت 70 به بالا... و انتطاری که از یک ارم میره انتطار پردازشی بالا است وگرنه یک AVR یا نهایتا یک Xmega کار رو کاملا راه میندازه پس ما در آینده خیلی کم پیش میاد که بریم سراغ یک ARM ارزون قیمت با پردازش پایین این در حالی است کلا زمان پردازنده های جدا تمام شده و زمان بردهای امبد هست وقتتون رو تلف نکنید نرید ARM یاد بگیرید برد کار با رزبری پای و یا... و یک زبان سطح بالا مثل پایتون رو یاد بگیرید. یا حتی اردوینو هم بد نیست مثلا سری DUE از یک پردازنده ARM استفاده می کنه با قیمت 50 تومن در حالی که برنامه نویسی خیلی ساده تری نسبت به IAR یا Keil داره. این بردها خیلی راحت تر با MATLAB و Labview و... ارتباط بر قرار می کنند ولی من ندیدم بشه راحت بین یک میکرو و مثلا MATLAB ارتباط برقرار کرد. و فردا توی صنعت می خواند کار انجام بشه البته من از دوستمون بخاطر این آموزش گرانبها باز تشکر می کنم ولی برای کسانی که می خواند تازه ARM یاد بگیرند باید بگم که زمانش گذشته

وقتی که دبیرستانی بودم. چقدر شما راحت قضاوت می کنید
. ببینید مشتری که می خواد سیستمش ارزون بشه به نظر من مشتری درست حسابی نیست کلا من وقتم رو برای مشتریانی که می خواند کارشون خیلی ارزون دربیاد یا من بیام بخشی از پروژشون رو انجام بدم و... نمیذارم در کل سیاستم کار خوب، پول خوبه و همیشه هم زیر بار کار خودم میرم ولی مسله اینه که هرسال تقریبا بیش از 5 تا پروژه که واقعا پردازنده قوی بخواد نمیاد که من معمولا در 90 درصد مواقع با همونAVR کار رو جمع کردم خوب هم داره کار می کنه همیچ مشکلی هم تا به امروز نداشته. در مورد اردوینو هم که می گند این بردها بچه بازیه و... این حرف مثل حرف پیرمداست که می گند این ماشین سقف بازها بچه بازیه خخخ اردوینو یکی از بهترین هاست واقعا، ساده و موثر الان برد مبنی بر پردازنده ی ARM اردوینو هم 50 تومنه (همه چیز هم داره) این درحالی هست که فدک که شما می فرمایید یک برد 6*6 دو رو چاپ سبز معمولی رو میده 32700 تومن ایا واقعا صرفه ی اقتصادی داره؟ اردوینو راحت با بردهای دیگه و MATLAB و Labview ارتباط برقرار می کنه منم اول تصورم مثل شما بود ولی وقتی دیدم چقدر راحت داره خروجی چندتا سنسور فشار رو می خونه و طرف راحت وصلش کرده به Labview با خودم گفتم خیلی وقته سرمو زیر برف می کردم. از طرفی من برای یک پروژه سنگین میرفتم سراغ شرکت های مختلف اونا ARM رو خورده بودند بعد می گفتند که با ARMما نمیتونیم این کار رو انجام بدیم و باید بری سراغ بردهایی مثل رزبری یا ... با این روند کاهش قیمت شدید بردهای امبد ARM به طوری که توانایی رقابت نه در فن برنامه نویسی فوق حرفه ای و هم تکنولوژی رو با خارج نداریم چرا در خلاف جهت رود شنا کنیم؟

دیدگاه