سلام.من تازه نرم افزار التیوم دیزاینر 2025 را نصب کردم ولی وقتی می خواهم پروژه بسازم برنامه ارور لاینسس میده.ایا کسی هست که این ارور برای اون هم اتفاق افتاده باشه و تونسته باشه حلش کنه.اگر کسی هست لطفا به من هم بگه چی کار کنم.ممنون میشم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
رفع ارور لاینسس التیوم دیزاینر
Collapse
X
-
یک فایل شبیه ساز سرور لایسنس داره به عنوان کرک اون باید نصب و فعال باشه حتما. البته من هم تعصب زیادی روی آلتیوم داشتم و دارم اما خیلی وقته عاشق kicad رایگان اما حرفه ای شدم برای کارهای سریعتر و حتی مهندسی معکوس! مطمئنم خیلیها هم نظر من هستن به جز تعدادی از تولید کنندگان PCB که فقط فایل اصلی میخواهند ولا گربر و چیزهای دیگه البته همونم موندن و بعضا خطا دارن!
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست هاسلام.من تازه نرم افزار التیوم دیزاینر 2025 را نصب کردم ولی وقتی می خواهم پروژه بسازم برنامه ارور لاینسس میده.ایا کسی هست که این ارور برای اون هم اتفاق افتاده باشه و تونسته باشه حلش کنه.اگر کسی هست لطفا به من هم بگه چی کار کنم.ممنون میشم.
خودم نسخه های 22 و (قبلا) 25 رو از سافت 98 دانلود و نصب کرده بودم و چنین مشکلی نداشت.
کرک آلتیوم هم چیز خاصی نداره جز یه فایل shfolder.dll که باید در مسیر نصب کپی بشه و فایل های لایسنس با پسوند alf. که باید موقع اجرای نرم افزار برای اولین بار ، با دکمه Add standalone License File اضافشون کنید.
مدت زیادیه بیشتر کارم با آلتیوم شده تبدیل فرمت !
خیلی کم پیش اومده بخوام با Altium از 0 برد طراحی کنم ،
چون برد ها رو با نرم افزار هایی مثل KiCad طراحی میکنم و با Altium تبدیل میکنم و ارائه میکنم به شرکت های سمج چاپ PCB ایران که اکثرا چیزی جز فرمت PcbDoc قبول نمیکنن ( متاسفانه )
البته افزونه KiCad Importer نرم افزار Altium هم بی عیب نیست و برای مثال اندازه متن ها رو کوچک تر میکنه ، Reference قطعات رو پاک میکنه یا یکسری تغییرات در پلیگان ایجاد میکنه.
ولی خوشبختانه مشکلات جزئی هستن و با چند دقیقه ویرایش حل میشن ، خیلی بهتر از اینه که ساعت ها داخل اینترنت دنبال فوتپرینت و کتابخانه فلان قطعه برای آلتیوم داخل اینترنت باشم ، آخرشم معلوم نیست فوتپرینت دقیق و درست باشه !جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۹:۱۰ ۱۴۰۴/۰۷/۰۹.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست هاسلام
وقت بخیر
بهترین ورژن KICAD برای ویندوز 7 کدومه ؟
هر چی دانلود میکنم ، حداقل سیستم عامل مورد نیاز ، ویندوز 8 هست .!
04-07-10
خودم فعلا روی 8.0.7 با ویندوز 10 هستم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام ، تا جایی که اطلاع دارم ، نسخه های 7 و 6 از ویندوز 7 پشتیبانی میکنن.
خودم فعلا روی 8.0.7 با ویندوز 10 هستم.
تست شد ، تا این ورژن ( kicad-5.1.12_1-x86_64 ) ، روی ویندوز 7 کار میکنه ،
ورژنهای بالاتر ، باید با ویندوزهای بالاتر از 8 اجرا بشه .
https://downloads.kicad.org/kicad/windows/explore/stable
04-07-12
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه