اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش تصویر با labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پردازش تصویر با labview

سلام دوستان
    من از labview2009 استفاده می کنم . می خاستم بدونم که برای پردازش تصویر توی محیط labview باید کدام tool kit نصب بشه . برای ربات مسیریاب می خام به جای مطلب از labview استفاده کنم . کسی تاحالا این کار رو کرده یا حد اقل تونسته یک webcam رو با labview ارتباط بده
    با تشکر
    انجمن LABVIEW
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
    اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
    http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

پاسخ : پردازش تصویر با labview

سلام
    شما باید vision labview را نصب کنید. میتوانید از VISA های مربوط به IMAQ بهره بگیرید.

دیدگاه

من در تایپیک های دیگه بطور مفصل در مورد Webcam و ivision توضیح دادم راحت میتونی پیداش کنی. بخون اگه سوالی داشتی بپرس

بعدشم متلب نه مطلب
      LabVIEW, programming like it should be

دیدگاه

سلام ممنون از راهنماییتون لطفا اگه ممکنه لینکش رو بدین . راستی شما باهاش کار کردین
        انجمن LABVIEW
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
        اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

با نام حق
          خود vision حجم نسبتا زیادی دارد. بهتره cd اونا پیدا کنید.
          اگر از پورت USB استفاده می کنید (هر نوع دوربین یا کارت Capture ) به مثالهای سایت ni.com مراجعه و کلمه
          NI-IMAQ for USB Cameras را جستجو کنید.برنامه متناسب با ورژن labview خودتان را پیدا کنید.
          یا اگر 2009 دارید :
          http://zone.ni.com/devzone/cda/epd/p/id/5030

برنامه ارتباط و شناسایی دوربین را در اختیار شما قرار میده. کافیه دیتا را پردازش کنید.

دیدگاه

انجمن تخصصی برق و الکترونیک » کامپیوتر در الکترونیک » آموزش نرم افزارهای آنالیز و شبیه ساز » Labview » LabVIEW & Capture و پردازش تصویر

وب کم با ارتباط USB که براحتی باز میشه البته با Ivision . ولی اگه کارت capture داشته باشی باز میشه منتها کیفیت تصویر رو باید بررسی کنی ببینی در چه حد برات مطلوبه
            من خورم یه دوربین CCD رو با کارت capture و ivision باز کردم و پردازش تصویرشو هم با vision asistance انجام دادم. این که گفتم یه برنامه جانبی لب ویو هستش که کلیه توابع لازم برای پردازش تصویر رو به لب ویو اضافه میکنه و البته خودش محیط ویرایش جدا از لب ویو داره که میتونی توش هر بلایی می خوای سر تصویر بیاری و آخر سر هم بفرستیش تو محیط اصلی لب ویو (ورژن 8.5 به بالا). نرم افزار حدود 500 مگ فضا داره که من سی دیش رو گیر آوردم و توی اینترنت به صورت رایگان وجود نداره! :sad:
            LabVIEW, programming like it should be

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esf-optic
              انجمن تخصصی برق و الکترونیک » کامپیوتر در الکترونیک » آموزش نرم افزارهای آنالیز و شبیه ساز » Labview » LabVIEW & Capture و پردازش تصویر

وب کم با ارتباط USB که براحتی باز میشه البته با Ivision . ولی اگه کارت capture داشته باشی باز میشه منتها کیفیت تصویر رو باید بررسی کنی ببینی در چه حد برات مطلوبه
              من خورم یه دوربین CCD رو با کارت capture و ivision باز کردم و پردازش تصویرشو هم با vision asistance انجام دادم. این که گفتم یه برنامه جانبی لب ویو هستش که کلیه توابع لازم برای پردازش تصویر رو به لب ویو اضافه میکنه و البته خودش محیط ویرایش جدا از لب ویو داره که میتونی توش هر بلایی می خوای سر تصویر بیاری و آخر سر هم بفرستیش تو محیط اصلی لب ویو (ورژن 8.5 به بالا). نرم افزار حدود 500 مگ فضا داره که من سی دیش رو گیر آوردم و توی اینترنت به صورت رایگان وجود نداره! :sad:
              ببخشید دوستان

آیا این Ivision یه کارت toolkit هست که باید اضافه بشه یا نرم افزاریه

یکم در مورد این پردازش تصویر تو LabView توضیح بدید . آخه بهش احتیاج دارم و البته مبتدی

قبلا با متلب این کار رو کردم اما مجبورم این بار به LabView سوییچ کنم.

دیدگاه

یه ToolKit که میتونید نصبش کنید.

دیدگاه

سلام به همه دوستای عزیز و ادمین محترم ... من پروژم روبات خط یاب با پردازش تصویره با متلب ... ولی کل اینترنت و کتاب و پی دی اف هر چی نگاه می کنم نمی تونم یه برنامه برای این روباتم بنویسم ... کسی هست بتونه منو راهنمایی کنه ... که بتونم یه برنامه پردازش تصویر با متلب و به کمک یه وبکم بنویسم از طریق پورت سریال به میکرو بدم و اونم از طریق کدویژن موتورها رو راه اندازی کنه ... ممنون می شم اگه کسی بهم بگه چیکار کنم ... یه برنامه خطیاب برای ربات توی برنامه متلب میخوام ... یا کسی رو که با اینکار اشنا هست به من پیغام بده راجه به هزینه باهاش صحبت کنم تا این کارو برای بنده انجام بده ..

دیدگاه

این دوربینه که گفتید cc d چی ؟
                    وب کم لپ تاپ رو چی جوری تو لب ویو ببینم ؟

دیدگاه

دوربین ip رو با لب ویو چی جوری میشه دید ؟ :rolleyes:

دیدگاه

دوستان هر کسی در مورد پرداز تصویر با لب ویو سوالی داره من شاید بتونم جواب بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominus
                          دوستان هر کسی در مورد پرداز تصویر با لب ویو سوالی داره من شاید بتونم جواب بدم
                          این همه سوال تو پست های قبلی هست اگه جواب بدین ماهم استفاده میکنیم.
                          برای انجام کارهای محال باید باور محال بودنش را عوض کرد

تو چیزها رو می بینی و می پرسی چرا؟
                          من خواب چیزهایی که وجود ندارند رو میبینم و میگویم چرا که نه!
                          "جرج برنارد شاو"

دیدگاه

خوب ئونه دونه بپرسین همینجا جواب میدم بهتون منتها دونه به دونه تا وقت کنم جواب بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ominus
                              خوب ئونه دونه بپرسین همینجا جواب میدم بهتون منتها دونه به دونه تا وقت کنم جواب بدم
                              ممنون دوست عزیز.
                              من خودم میخام یه پروژه کار کنم که از تو تصاویر ورودی دوربین تشخیص بدم تو تصویر ماشینی هست یا نه اگر هست مختصاتش رو دربیارم. از کجا شروع کنم؟
                              برای انجام کارهای محال باید باور محال بودنش را عوض کرد

تو چیزها رو می بینی و می پرسی چرا؟
                              من خواب چیزهایی که وجود ندارند رو میبینم و میگویم چرا که نه!
                              "جرج برنارد شاو"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X