البته در نظر داشته باشید که SP1 هستش و فقط روی LabVIEW 2009 SP1 نصب میشه. (مطمئن نیستم)
در اینصورت باید اول SP1 خود LabVIEW 2009 رو نصب کنید.
Do you copy ?
دوست عزیز تصمیم بجایی گرفتی،مطمئن باش که پشیمون نمیشی.
بله برنامه نویسی داره،میتونیم با plc این کار رو انجام بدیم،برای این فرآیند یه S7_200 میتونه کار راه انداز باشه.
توی مثالهای خود labview ی چیزی شبیه به اونی که من میخوام پیدا کردم، توی مثالها Tank Simulation رو سرچ کنید. یا از لینک زیر دانلود کنید
http://www.4shared.com/file/Rcpy7aHi/Tank_Simulation.html
اما برنامه نویسیش!؟
یه چیزی شبیه به اون مثالی که تو پست قبلی گذاشتم میخوام. من فقط کنترل سطحش مد نظرم هستش.(با یک سری جزییات و ریزه کاری ها)
ممنون میشم که بهم کمک کنید که برنامه این فرآیند رو بنویسم
بین ادبیات گفتاری "من با دوستمون کاسپر موافق نیستم" تا "متلب کیلویی چنده" تفاوت فاحشی هست!
البته اگه دوستمون کمی با متلب آشنا بودند میدونستند که الان مثلا از متلب در شبیه سازی real time پرتاب موشک استفاده میشه و متلب به نرم افزار اول در بحث "سخت افزار در حلقه" تبدیل شده. من هم با متلب آشنایی دارم و هم از طرفدارای سفت و سخت لب ویو هستم! ولی با نوع سوالی که دوستمون پرسیده بود بنظرم رسید که این شبیه سازی یه جور پیاده سازی الگوریتم هست نه پر و خالی شدن یه تانک!
خود تولید کنندگان لبو ویو هم این موضوع رو میدونستند که لب ویو برای تولید بعضی از الگوریتم ها دچار ضعف هست برای همین هم بود که قابلیت برنامه نویسی متنی با زبان C رو و همچنین قابلیت استفاده از DLL ها که توسط زبونهای متنی ایجاد میشه رو به نرم افزارشون اضافه کردند!
موفق باشید در ضمن نگفتین متلب کیلویی چنده :applause:
اگه منظورت از شبیه سازی در حد پر وخالی شدن تانکر هست تو لب ویو چند تا مثال خوب هست که اتفاقا تو یکیش همین بحث تانکر و ولو و کوره این چیزا هست و فکر میکنم بدردت بخوره.
داخل Example های لب ویو با اسم tank و یا custom control اگه دنبالش بگردی پیدا میکنی
آقا مجتبی اونجایی که فرمودین بنظرم رسید که این شبیه سازی یه جور پیاده سازی الگوریتم هستش رو میشه بیشتر توضیح بدین، منظورتون رو متوجه نشدم، شاید ایده جالبتری برای شبیه سازی این فرآیند باشه.
البته در نظر داشته باشید که SP1 هستش و فقط روی LabVIEW 2009 SP1 نصب میشه. (مطمئن نیستم)
در اینصورت باید اول SP1 خود LabVIEW 2009 رو نصب کنید.
Do you copy ?
خب پسر خوب اون لینک مستقیم دانلود DSC هستش دیگه. یه تولکیت هستش که روی لبویو نصب میشه. این دیگه چه سوالیه. اصلا بیخیال DSC . همین مثالهای لبویو تو زمینه تانک رو کار کن. من گفتم شاید بخوای چیز خوشگلتری بسازی و بعدا با PLC کار کنی و بصورت HMI ازش استفاده کنی.
در مورد برنامه نویسی خب شما اول لبویو رو یاد بگیر. همون مثال تانک رو خوب بررسی کن. مفاهیم پایه رو یاد بگیر اول. کتاب هم که هستش. همین دوستمون mojalan کتابی دارن که مفاهیم اولیه رو خوب گفته.
یا اصلا کلا بیخیال لبویو شو. ببین با اتومیشن استودیو میشه همین کار رو کرد یا نه.
بین ادبیات گفتاری "من با دوستمون کاسپر موافق نیستم" تا "متلب کیلویی چنده" تفاوت فاحشی هست!
البته اگه دوستمون کمی با متلب آشنا بودند میدونستند که الان مثلا از متلب در شبیه سازی real time پرتاب موشک استفاده میشه و متلب به نرم افزار اول در بحث "سخت افزار در حلقه" تبدیل شده. من هم با متلب آشنایی دارم و هم از طرفدارای سفت و سخت لب ویو هستم! ولی با نوع سوالی که دوستمون پرسیده بود بنظرم رسید که این شبیه سازی یه جور پیاده سازی الگوریتم هست نه پر و خالی شدن یه تانک!
خود تولید کنندگان لبو ویو هم این موضوع رو میدونستند که لب ویو برای تولید بعضی از الگوریتم ها دچار ضعف هست برای همین هم بود که قابلیت برنامه نویسی متنی با زبان C رو و همچنین قابلیت استفاده از DLL ها که توسط زبونهای متنی ایجاد میشه رو به نرم افزارشون اضافه کردند!
موفق باشید در ضمن نگفتین متلب کیلویی چنده :applause:
من قصد جسارت نداشتم که شما برداشتی مقایسه کردی.
به هر حال اگه اینطوری به نظر رسیده من معذرت میخوام.
من گفتم تو یه همچین زمینه ای با توجه به چیزی که دوستمون میخواد متلب چه کاربردی میتونه داشته باشه وقتی لبویو هستش.
منم با متلب آشنایی دارم و یه مدت زیاد باهاش کار کردم. در مقام مقایسه حداقل دو مورد پردازش سیگنال پزشکی رو با متلب و همون رو هم با لبویو انجام دادم که واقعا حس کردم که لبویو خیلی راحتتر هستش.
منم نگفتم از متلب تو شبیه سازی استفاده نمیشه. اصلا کار اصلی متلب شبیه سازی هستش. منتها همه شبیه سازیها برمبنای محاسبات ریاضی هستش. تو همون موضوع شبیه سازی real time پرتاب موشک چون محاسبات زیادی داره از متلب استفاده میشه. کلا هر مقوله ای که نیاز به محاسبات ریاضی داشته باشه. اما نهایتا نتایج رو فقط میشه تو گراف و نمودارها دید.
منتها آخه وقتی دوستمون میگن شبیه سازی خالی و پر شدن استخر این کجاش محاسبات اونچنانی داره. تازه هر چی میخواد محاسبات و الگوریتم داشته باشه. همونطور که میدونید از اسکریپت های متلب و بقیه اسکریپتهای نرم افزارهای ریاضیاتی مثل متمتیکا و ... میشه تو لبویو استفاده کرد.
لبویو برای پیاده سازی الگوریتم ها دارای ضعف نیست. نمیشه اسمش رو ضعف گذاشت. کار بیشتری میبره و حجم برنامه بیشتر میشه. اونم تو بعضی مواقع و در اثر کار نا بلد بودن طرف. اتفاقا تو بعضی موارد برای تولید و بررسی الگوریتم ها از لبویو استفاده میکنند چون میشه خیلی راحت و سریع نتیجه رو دید. بعد به کد C تبدیل میکنند. تو ورژن 2010 این قابلیت رو گذاشته اند. باز تاکید میکنم لبویو ساختارهای خیلی پیشرفته و خاصی داره که ما نمیدونیم و ازش استفاده نمیکنیم. مثل کلاس و ... که عمرا تابحال ازشون استفاده کرده باشید. منم همینطور.
خب متلب هم قابلیت فراخونی DLL رو بهش اضافه کرده اند. این که نشد دلیل. کلا هر محیط برنامه نویسی ای باید حداقل این مورد رو داشته باشه. اگه موضوع استفاده از کدهای اماده هستش شما که با متلب آشنایی داری باید بدونی در قسمت اعظمی از ساختارهای متلب و توابع و اسکریپتها از توابع اماده ی فورترن استفاده کرده اند.
خیلی از موضوعات برای شبیه سازی وجود داره که قبلا کدش رو با فورترن نوشته اند. حالا چون کدش برای لبویو وجود نداره ما باید بیایم با لبویو از اول همه چی رو بنویسیم ؟ لینک کردن رو گذاشتن برای همین و به همین دلیل هستش که لبویو هیچ وقت کم نمیاره.
همین قضیه پرتاب موشک که شما میگی، بررسی یه سری الگوریتم کنترلی هستش که تو لبویو هم به راحتی امکان پذیره.
حالا یه سوال فنی تر
توی لب ویو این قابلیت هستش که بتونیم برنامه ای بنویسیم، و بعد شبیه سازی محیط فرآیند (مثل همین مجموعه استخر و چاه آب ) رو هم با لب ویو انجام بدیم، و بعد نحوه عملکرد برنامه رو توی شبیه سازیی که انجام دادیم تست کنیم و ببینیم؟
دیدگاه