اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ظاهر شدن لوگوی labview student edition

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ظاهر شدن لوگوی labview student edition

سلام به همه

چند روزی هست که موقعی که labview رو اجرا میکنم این آرم میاد و توی صفحه های front panel و block diagram گوشه ای تصویر هم حک میشه مثل تصویر زیر:

قبلا نمیامد!
    ممنون میشم بهم علت ظاهر شدن و اینکه مسئله ای ایجاد میکنه یا نه رو بگین

پاسخ : ظاهر شدن لوگوی labview student edition

لایسنستون برای STUDENTآ‌هستش !

دیدگاه

من در لب ویو 8.6 تمام لایسنس های موجود رو پاک کردم و سپس با نرم افزاری که برای کرک کردن ارائه میشه دوباره از نو فایل های لایسنس رو ساختم . مشکل حل شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
        من در لب ویو 8.6 تمام لایسنس های موجود رو پاک کردم و سپس با نرم افزاری که برای کرک کردن ارائه میشه دوباره از نو فایل های لایسنس رو ساختم . مشکل حل شد.
        آقا مجتبی ممنون میشم بهم بگین چه جوری لایسنسها رو پاک کنم
        و اینکه

مگه برای کرک کردن یه نرم افزار هستش؟ اخه من به جزء نصب اولیه، برای هر toolkit ی نرم افزار کرک اجرا کردم
        اگه برای کرک کردن هر نوع toolkit، ی نرم افزار کلی داره ممنون میشم بهم بگین از کجا باید دانلود کنم.

دیدگاه

جاییکه لب ویو رو نصب کردی یه فولدر به اسم license manager رو پیدا کن. داخل اون تمام لایسنس ها قرار داره . فایلهایی با پسوند lic. همشون رو پاک کن.
          حالا دی وی دی لب ویو رو بذار . داخلش معمولا یه فولدر crack هست که توش یه فایل EXE قرار داره که برات پسورد و لایسنس تولید میکنه. تمام لایسن های مورد نیازت رو با اون تولید کن و تو همون فولدر ذخیره کن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
            جاییکه لب ویو رو نصب کردی یه فولدر به اسم license manager رو پیدا کن. داخل اون تمام لایسنس ها قرار داره . فایلهایی با پسوند lic. همشون رو پاک کن.
            حالا دی وی دی لب ویو رو بذار . داخلش معمولا یه فولدر crack هست که توش یه فایل EXE قرار داره که برات پسورد و لایسنس تولید میکنه. تمام لایسن های مورد نیازت رو با اون تولید کن و تو همون فولدر ذخیره کن!
            آقا مجتبی تشکر
            به لطف شما حل شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X