از یکی از مهندسای خارج کشور خیلی وقت پیش که ازشون پرسیدم میگفت که از این تولکیت استفاده میکنه و خیلی هم راضی بود ولی میگفت که فقط میتونی از بردهای خود نشنال استفاده کنی. اونا هم فقط Xilinx هستند. از تو سایتش هم مشخصه که فقط میتونی از بردهای خودشون استفاده کنی. طرز کارشم فکر کنم اینطوریه که بلوک دیاگرام رو به معادل VHDL تبدیل میکنه و از طریق ISE فایل باینری رو میسازه یا کارای دیگه
سلام
نمی تونید از دوستتون یک رفرنسی چیزی بگبرید. مثلا نحوه ایجاد یک پروژه با fpga و بیلد کردن و غیره
هر کدوم از تولکیت های لب ویو یوزر منوال داره. تازه با یک سرچ ساده میتونید کلی رفرنس و منوال پیدا کنید:
http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&hs=sHy&rls=e n&channel=suggest&q=labview+fpga+module+ma nual&aq=f&aqi=&aql=&oq=
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
نلسون ماندلا
سلام
نمی تونید از دوستتون یک رفرنسی چیزی بگبرید. مثلا نحوه ایجاد یک پروژه با fpga و بیلد کردن و غیره
والا دوست من که نبود. اون قضیه هم واسه 1.5 سال پیشه. من در مورد یه چیز دیگه ازشون پرسیدم که بحث به اینجا کشید. درواقع پیچوند من رو ! دیگه هم خبری ندارم ازشون
تازه در مورد مواردی مثل نحوه ایجاد پروژه و اینجور مسائل که ارزش نداره و چیزیه که خودتون هم میتونید براحتی متوجه بشید.
شما باید یه پروژه از نوع FPGA توی لبویو ایجاد کنید. یعنی Target تون FPGA باشه. مثل وقتی که میخواید پروژه از نوع Real Time یا CompactVision و ... باشه. در اینصورت دستورات و فانکشنهای پالت ها و امکانات نرم افزار نسبت به حالتی که دارید برای ویندوز برنامه مینویسید کاهش پیدا میکنه که مشخصه.
اجازه بدید من تولکیت رو پیدا کنم نصب کنم بهتون خبر میدم
بازم تاکید میکنم که حتما به بردهای خودش نیاز داره و درصورت نداشتن (که احتمالا ندارید) به محدودیت های زیادی برمیخورید.
تنها منبع هم خود سایت ni هستش. و اگه چیزی لازم باشه باید تو همون سایت پیدا بشه.
دیدگاه