اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرافیک + labview

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرافیک + labview

ممنون از راهنماییتون
    گویند که فریادرسی می آید...

دیدگاه

سلام. نمیدونم کسی این مثال رو حل کرد یا نه؟

دیدگاه

تازه من می خوام این 2 روز روش کار کنم

دیدگاه

اگه مشکلی داشتید حتما سوال کنید. این تازه اول کاره...

دیدگاه

راستی آقا فرشاد labview که تو فروشگاه دارید چند تا toolkit داره و حجمش چقدره؟ من خودم از اینترنت 2010 رو دانلود کردم. تا الان با 30 تا toolkit حجمش 12 گیگا بایت شده.

دیدگاه

این تولکیت خاصی نداره
              هفته بعد قراره روش کار کنم ، تو چند مرحله تو فروشگاه میزاریم، اولین مرحله فکر کنم 13تا تولکیت داشته باشه
              اگر لیست تولکیت ها رو داری به من pm بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا حسین وردی
                راستی آقا فرشاد labview که تو فروشگاه دارید چند تا toolkit داره و حجمش چقدره؟ من خودم از اینترنت 2010 رو دانلود کردم. تا الان با 30 تا toolkit حجمش 12 گیگا بایت شده.
                سلام
                دوست عزیز از کجا دانلود کردی اگه براتون امکان داره لینک بدید! نصب کردید ؟ مشکلی باگی چیزی نداره؟ خوب کار میکنه؟خیلی دوست دارم حرفه ای یاد بگیرم البته تا حدی بلدم باهاش کار کنم ولی نه زیاد! شما لینک اموزش ویدئویی ندارین ازش؟

دیدگاه

من از سایت خود شرکت ni دانلود میکنم. منتها سایت ni به صورت 30 روزه نرم افزارها رو میده. من خودم یه نرم افزار کرک دارم که از حالت 30 روز خارج میکنه.

آموزش ویدیویی تو سایت های زیادی موجوده... منتها لب ویو نرم افزاری که فوق العاده ریزه کاری داره و باید خودتون با کار زیاد اون رو به صورت حرفه ای یاد بگیرید. من خودم از سال 84 باهاش کار میکنم.

دیدگاه

اون نرم افزار تون رو میتونید اپ کنید؟ یا لینک بدید؟

دیدگاه

سلام
                      اول از همه بخاطر این تایپیکی که زدین ممنونم ازتون واقعا لازم بود
                      البته اگه با همت بچه ها و راهنمایی های شما ادامه داشته باشه خیلی عالی میشه...

اول اینکه ریاضیات ما یکمی نم کشیده بود که با این طرح این سوال مجبور شدیم
                      یه تکونی به خودمون بدیم :redface:
                      دو تا سوال داشتم اگه لطف کنید پاسخ بدین ممنون میشم

1) چرا تو اون فرموله X و Y رو تغیر دادین؟ایا برای اینکه جهت مثلثات عوض بشه این کارو کردین یعنی از راست به چپ بچرخه

2) اون منهایم که گذاشتم برای اینکه 0و0 دایره مثلثاتی شیف پیدا کرده گذاشتین درسته؟
                      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

شما لطف دارید دوست عزیز.
                        شما فکر کن من اصلا اون فرمول رو نگفتم. خودت چی فکر میکنی؟ اگه بهت بگن یه دایره داریم که میخواهیم شعاع دایره رو توش بچرخونیم باید چکار کنیم ؟ روش فکر کن بهم جواب بده. اگه خودت روش فکر کنی و به فرمول برسی بهتره... من اگه بگم بازم یکم واست گنگ میمونه.

دیدگاه

شما فکر کن من اصلا اون فرمول رو نگفتم. خودت چی فکر میکنی؟ اگه بهت بگن یه دایره داریم که میخواهیم شعاع دایره رو توش بچرخونیم باید چکار کنیم ؟ روش فکر کن بهم جواب بده. اگه خودت روش فکر کنی و به فرمول برسی بهتره... من اگه بگم بازم یکم واست گنگ میمونه.
                          امروز روش فکر کردم :read:
                          تو دایره مثلثاتی که بخوایم شعاع توش بچرخونیم مشکلی نیست چون روابطش مشخصه ...
                          ولی اینجا مشکلی که هست اینکه اولا مرکز مختصاتمون 0و0 نیست ثانیا ما میخوایم ساعت 12 بشه زاویه 0 درجه و هر 6 درجه بهش اضافه بشه
                          مشکل اول که با اضافه کردن 200 به X و کم کردن 200 از Y حل شد
                          مشکل دومم اینجوری حل شد که گفتم ما میخوایم ساعت 12 بشه زاویه صفر درجه خوب جوابه x و Y رو تو معادله گذاشتم و معادله رو دسکاری کردم که به این نتیجه رسیدم که با جابجا کردن sin و cos تو معادلات جواب درست میشه...
                          در کل رسیدم به فرموله شما

البته اینم بگم روابط مثلثاتی رو پاک فراموش کردم برای همین یکمی گیج میزنم :redface:
                          وگرنه تو روابط مثلثاتی همچین چیزایی باید بشه...
                          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

حمید رضا داداش دوتا سوال داشتم اگه لطف کنی پاسخ بدی ممنون میشم

تو این عکس چطور میشه حالت انتخاب برای کاربر گذاشت تا مثلا با کلیک رو هر قسمت وارد اون پنجره بشه؟ در واقع میخوام برنامه ایی که درست میشه اینجوری باشه این ماله خود Lab View هست

و تو یه برنامه چطور میشه قسمت file یا Edit و یا option براش گذاشت و تو هر قسمت چیزایی که میخوایمو اضافه کنیم مثلا تو قسمت View بریم و از اون دوباره یه فلش باشه و چنتا گزینه دیگه و هر کدومو انتخاب کنیم وارد یه زیر برنامه بشیم که جزئ همون برنامه باشه اینو همیجوری بعنوان مثال عرض کردم
                            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

حمید رضا میشه یه نگاه به این برنامه بندازی اگه لطف بکنی ایراداتشو بگی ممنون میشم
                              البته برنامه ایراد داره ... :redface:
                              http://up.iranblog.com/images/tzwl2kqoatkzsjhtdjp.rar
                              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

یه اشتباه کوچیک کردی. خوب دقت کن ببین کجا رو اشتباه کردی..
                                راهنمایی : زاویه حرکت ساعت واقعا 6 درجه نیست... آ آ آ :read: فکر کنم فهمیدی منظورمو....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X