اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مانیتورینگ دما و کارکرد فن و ... از طریق پورت سریال و نمایش روی PC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مانیتورینگ دما و کارکرد فن و ... از طریق پورت سریال و نمایش روی PC

سلام
    ممنون آقا میلاد
    جواب گرفتم ولی فقط گزارش همون لحظه رو میده تو فایل تکست
    حالا میشه یه کار دیگه ؟
    1-تاریخ و ساعت گراف رو با تاریخ و ساعت کامپیوتر یکی بشه
    2-آلارم صوتی بذارم
    با همون گراف هم بشه خوبه
    ممنون
    اگه بخوام اگه الارم اومد اس ام بده چی؟
    این تایپیک فکر کنم چیزه خوبی از کار دربیادش
    بازم ممنون

دیدگاه

سلام، متوجه نمیشم، فقط گزارش همون لحظه رو میده یعنی چی؟ میشه توضیح بدید؟
      دوم اینکه شما دارید تاریخ و زمان سیستم رو دریافت میکنید و ذخیره میکنید. پس مشکل کجاست؟
      سوم اینکه قضیه اون آلارم چیه؟ باید چیکار کنه؟ بیشتر توضیح بدید شاید بتونم کمکتون کنم.

دیدگاه

سلام
        میلاد جام ممنونم ازت
        داداش ببین من میخوام تو اون فایل تکست هر یک دقیقه اطلاعات ثبت بشه که تو پایان روز بتونن اونو پرینت بگیرن یا هر چیزی ولی تو اون فایل تکست فقط گزارش همون لحظه ذخیره میشه و اطلاعات قبلی پاک میشه
        حالا اگه بشه تاریخ و ساعت گراف با سیستم یکی باشه بازم خیلی بهتره ولی تاریخشو میزنه 1904 و ساعتشم 3:00
        با همون گراف هم کلی خوب میشه
        الارم:مثلا اگه دما رفت مثلا بالای دمای تنظیم شده از اسپیکرا صدای بوق شنیده بشه و قابلیت سایلنت شدن هم داشته باشه
        الان آلارمی که گذاشتم فقط یه لامپ رو تو صفحه لب ویو قرمز میشه(led bolian)
        میخوام اگه الارم اومد و مثلا بعد ده دقیقه رفع نشد یه پیامک بده به ده نفر مثلا
        الان مشکل توی دخیره اطلاعات و فرستادن پبامک دارم
        با سیم 300 قبلانا با میکرو کار کردم انگار با لب ویو خیلی راحتتره اونو مشکل ندارم
        الان فقط مشکلم تو ثبت وقایع برای هر دقیقه هستش
        اگه بشه تاریخ و ساعت رو برای گراف تنظیم کرد مشکل من حل میشه
        جالبه که وقتی مثلا ولوم به گراف وصل میکنی خودشت خود به خود تنظیم میشه ولی وقتی ورودی از پورت بهش وصل میشه میزنه 1904
        این پروژه به سرانجام برسه حتی ثبتشم میشه کرد
        در مورد دیتا بیس و مونیتور از طریق وب هم میخوام روش کار کنم
        میلاد جان اگه تا آخرش بمونی خیلی پروژه خوبی میشه
        ممنون
        طاعاتتم قبول

دیدگاه

سلام مجدد،نماز روزه های شما هم قبول باشه انشاالله،

من در این حدی که فکر میکنی قوی نیستم که بتونم این کارهارو بکنم.
          حالا : اگه تمام المان ها رو گذاشتی توی حلقه while و کارهایی که گفتم رو انجام بده دادی و جواب نگرفتی یک کاری بکن.

این عکسو میبینی!!! اینو که true کردی رو False کن، احتمالا کارت توی ذخیره تموم میشه و اطلاعات در هر ثانیه یا میلی ثانیه ذخیره میشه.

بقیه کاراتم برو تحقیق کن و اگه تونستم منم یه نگاه میندازم ببینم چیکار میتونم بکنم.

دیدگاه

ثبت وقایع به اون شکلی که شما مس خواهید فکر نمی کنم زیاد پیچیده باشه فقط شما قبلش فایل کامل پروژت را یه جا پ کن ببینم چیکار کردی تا بعد.

دیدگاه

سلام
              و همچنین آقا میلاد
              چشم ممنون
              ولی اگه میشد تاریخ و ساعت گراف رو تنظیم کرد اونم خیلی خوب بود

دیدگاه

ببین دوست عزیز من منظورت رو از تنظیم تاریخ و ساعت گراف نمی فهمم یه خورده بیشتر توضیح بده

دیدگاه

تو قسمت تایم
                  میخوام به جایی عدد تاریخ و ساعت باشه
                  روی محور x میخوام که بالا پایین شدن عدد گراف تاریخ و ساعتش هم معلوم باشه همین

دیدگاه

سلام
                    اساتید محترم مشکلم حل شد با بلوک Scan Value که خورجیشو دادم به گراف
                    با کمال تشکر

دیدگاه

خوبه دوست عزیز، اگر امکانش هست عکسشو بزار بقیه هم استفاده کنن.

دیدگاه

سلام دوستان
                        اینم عکس پروژه نهایی
                        اطلاعات ارسالی توسط میکرو کنترلر به صورت استیرینگ فرستاده میشه
                        http://uploadax.com/images/22478147800966511397.png
                        قسمت پایینشم کاملا شبیه بالاست فقط اعدادش آدرس فرق میکنه
                        راستی ران تایم انجین چطور نصب میشه؟ واسه اینکه بخوایی تو یه سیستم دیگه بدون لب ویو اجرا بشه؟ باید درایو ویزا هم نصب باشه؟

دیدگاه

باید laview RTE و visa RTE رو رو pc نصب کنی تا برنامت اجرا بشه
                          زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

سلام
                            خب این برنامه هارو از کجا باید بیارم؟
                            من تازه شروع کردم لطفا بیشتر توضیع بدید ممنون

دیدگاه

توی سی دی خود laview هست و با اون نصب میشه. ولی برای اجرا شدن فایل های exe فقط اون run time engine رو نصب کنید کافیه. البته هم run time engin برای labview و هم برای visa.
                              از سایت NI هم می تونید بگیرید
                              زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

سلام
                                به چه اسمیه؟
                                همون ران تایم انجین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X