اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لود کردن برنامه توی پرتووس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لود کردن برنامه توی پرتووس

سلام به همگی :smile:
    در مورد اینکه بتونم برنامه ایی رو در پرتووس لود کنم سوال دارم من اول توی کدویژن یه پروژه میسازم بعد از اون سورس برنامه رو هم میسازم ولی سورس رو با پسوند . h ذخیره میکنم ولی وقتی میخوام که در پرتووس لود کنم اثری ازش نیست :eek:
    ممنون میشماگه کسی بتونه جواب منو بده
    علم و عمل پیوند نزدیک دارند , و کسی که دانست باید به آن عمل کند. چرا که علم عمل را فرا خواند, اگر پاسخش داد میماند و گر نه کوچ میکند. امام علی (ع)

پاسخ : لود کردن برنامه توی پرتووس

نوشته اصلی توسط rah1
    سلام به همگی :smile:
    در مورد اینکه بتونم برنامه ایی رو در پرتووس لود کنم سوال دارم من اول توی کدویژن یه پروژه میسازم بعد از اون سورس برنامه رو هم میسازم ولی سورس رو با پسوند . h ذخیره میکنم ولی وقتی میخوام که در پرتووس لود کنم اثری ازش نیست :eek:
    ممنون میشماگه کسی بتونه جواب منو بده
    سلام ......................

وقتی برنامه رو Make میکنید؛ یه فایل با پسوند COEF ساخته میشه که باید اون رو توی پروتئوس لود کنید .. پسوند Hex به کار پروتئوس نمیاد .. واسه سخت افزار خوبه .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

[quote=حسام الدین]

ولی من همیشه از HEX استفاده می کنم و همیشه هم جواب می گیرم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین

سلام ......................

وقتی برنامه رو Make میکنید؛ یه فایل با پسوند COEF ساخته میشه که باید اون رو توی پروتئوس لود کنید .. پسوند Hex به کار پروتئوس نمیاد .. واسه سخت افزار خوبه .. موفق باشید ..

سلام....

جناب حسام الدین پسوند HEX چه مشکلی واسه پروتئوس ایجاد میکنه؟؟
        من همیشه از این فایل استفاده میکنم و جواب میگیرم...
        فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

با فایل COEF می تونید برنامه خودتون (مثلا به زبان سی) داخل پروتیوس خط به خط دیباگ کنید ولی با فایل HEX این امکان وجود نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X