اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار7.10 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )
Collapse
X
-
پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )
حمید رضاجان شما برای رفع این مشکل فقط کافیست که با فونت مثلا 8 دور متن را یک مربع ایجاد کنید .نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیاولین سوال رو من مطرح میآکنم
وقتی که PCB رو آماده کردیم . یه متن هم تو یه قسمتی از PCB نوشتیم ،اگه بخوایم پلیگانش کنیم ، اون متن هم پوشیده میشه و از بین میره.
دوستان راه حلی دارن؟
سپس پلیگانش کنید
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و
حمید رضا جان حتما این عمل را درست انجام ندادید .نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیمتاسفانه جواب نداد
این روش را دنبال کنید :
0-روی نوشته راست کلیک کنید.
1-گذینه change layer را باز کنید .
2-گذینه bottom copper را انتخاب کنید.
3- 'گذینه Trak mod را باز کنید.
4- ترک مثلا T8 را انتخاب کنید.
5-سپس دور نوشته موجود بر روی فیبر را یک مستتیل بسته ایجاد کنید.
6-عمل پلیگان را انجام دهید.هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_
- تشکرها 1
دیدگاه
-
لینک دانلود نرم افزار 7.7 Proteus و ARES
سلام به دوستان عزیز و علاقه مند به نرم افزار پرقدرت Proteus و ARES
عزیزان میتوانند برا ی دانلود PROTEUS 7.7 (سرویس پک 2 ) بر روی گذینه دانلود 7.7 Proteus
و برای دریافت آدرس آن بر روی فایل پیوست زیر کلیک فرمایید.
Size: 68.76 MB
هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : تایپیک رفع مشکل درمورد نرم افزار 7.7 Proteus و ARES ( از شماتیک تا PCB و پرینت )
دوست عزیز، لزومی نداره درخواست خودتون رو تو چندتا تاپیک مطرح کنیدنوشته اصلی توسط nta_xyzلطفا اگر کتابخانه کاملی برای این ورژن دارید قرار دهید ممنون..مثلا atmega128rfa1 و rfm12b و.......
قبلا به شما جواب داده شده:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42365.msg242432#msg242432
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام دوستان
این تایپیک بالعکس تصور خودم که فکر میکردم کاملا مفید و کاریردی باشد نشد! :-??
وچند ماهی است که کاملا از یاد رفته و پرسش و پاسخی در آن صورت نمیگیرد!!
oo:
شاید و احتمالا همه با این نرم افزار آشنایی کامل دارند و دلیلی برای سوال کردن نمیبینند !!! :nerd:
اما در هر صورت میتوانید بر روی من و دیگر عزیزان برای پاسخ و حل مشکلات کار با ابن نرم افزار حساب کنید.

\|/_\/_
دیدگاه
-
دوست عزیز برای ساخت یک قطعه این مراحل رو دنبال کن (با فلش مشخص کردم )نوشته اصلی توسط maysam5631سلام دوستان میخواستم بدونم اگه در طراحی pcb به وسیله پروتئوس یک قطعه ای حالا به فرض آی سی،نداشته باشیم ونتونیم اون قطعه و کتابخونشو گیر بیاریم باید چه کار کنیم؟ :rolleyes:
پلود سنتر این سایت موقتأ قطع میباشد به همین دلیل عکس ها رو در یک جای دیگه پلود کردم و بزرگ هستند.
اگر هم مشکل یا سوالی بود مطرح کن . :rolleyes:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

\|/_\/_
دیدگاه
-
سلام
من نیاز داشتم برخی از مشخصات پیش فرض ترانزیستور رو عوض کنم . اگه میشه یه نفر تمام پارامترهای ASIMMDLS رو بگه که چیه !
چیزایی که من نیاز دارم یکی جریان نقطه کاره و دیگری امپدانس خروجیه که شامل یه مقاومت و یه خازن موازی با اونه .
برای تحلیل یه مدار ساده مخابراتی بهش احتیاج دارم و بدجوری گیر کردم . لطفا یکم سریعتر کمکم کنید :cry:
دیدگاه
-
چرا دارهنوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیفکر نمیآکنم همچین امکانی در پروتئوس باشه.
میآتونید از نرم افزارهای دیگه مثل Pspice استفاده کنید.
برای نمونه مثلا ترانزیستور رو از کتابخونه ASIMMDLS انتخاب کنید ، می تونید کلی از پارامتراش رو تغییر بدید مثل بتا و ....
حالا مشکل من اینه که نمی دونم هر کدوم از اون پارامترها ماله چیه !
دیدگاه

دیدگاه