اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ کردن نرم‌افزار هنگام انتقال دیتا با کابل PC21 و تبدیل USB به سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ کردن نرم‌افزار هنگام انتقال دیتا با کابل PC21 و تبدیل USB به سریال

با سلام خدمت دوستان،

من می‌خوام یک دستگاه رو پروگرام کنم. کابلی که برای این کار دارم، سمت کامپیوترش پورت ۹ پین سریال (RS232) هست و چون لپ‌تاپم پورت سریال نداره، از چند مدل تبدیل سریال به USB استفاده کردم.

مشکل اینجاست که لپ‌تاپ تبدیل‌ها رو بدون مشکل می‌شناسه و نرم‌افزار پروگرامینگ هم کابل و پورت COM رو تشخیص میده. وقتی روی نرم‌افزار دستور پروگرام رو می‌زنم، حتی روی صفحه خود دستگاه هم کلمه "Programming" نوشته میشه (یعنی تریگر اولیه انجام میشه)، ولی هیچ دیتایی منتقل نمیشه و بعد از اون عملاً نرم‌افزار روی سیستم هنگ می‌کنه.

کسی از دوستان تا حالا با این مشکل (گیر کردن توی مرحله انتقال دیتا بعد از شناسایی اولیه) مواجه شده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
    ​
    جدیدترین ویرایش توسط aliakbaradc; ۱۸:۲۶ ۱۴۰۵/۰۶/۱۵.

نوشته اصلی توسط aliakbaradc نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان،

من می‌خوام یک دستگاه رو پروگرام کنم. کابلی که برای این کار (PC21) دارم، سمت کامپیوترش پورت ۹ پین سریال (RS232) هست و چون لپ‌تاپم پورت سریال نداره، از چند مدل تبدیل سریال به USB استفاده کردم.

مشکل اینجاست که لپ‌تاپ تبدیل‌ها رو بدون مشکل می‌شناسه و نرم‌افزار پروگرامینگ هم کابل و پورت COM رو تشخیص میده. وقتی روی نرم‌افزار دستور پروگرام رو می‌زنم، حتی روی صفحه خود دستگاه هم کلمه "Programming" نوشته میشه (یعنی تریگر اولیه انجام میشه)، ولی هیچ دیتایی منتقل نمیشه و بعد از اون عملاً نرم‌افزار روی سیستم هنگ می‌کنه.

کسی از دوستان تا حالا با این مشکل (گیر کردن توی مرحله انتقال دیتا بعد از شناسایی اولیه) مواجه شده؟ ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم.
    ​
    با سلام،
    خودم قبلا با دار و دسته آیسی های CH340 با این مشکل مواجه شده بودم ، در نهایت مشخص شد مشکل از بی کیفیت بودن کابل رابط بود.
    یه مورد دیگه هم اشتباه نکنم با تعویض ویندوز مشکل حل شده بود.
    پی نوشت : مبدل USB به سریالی که استفاده میکنید آیا سطح ولتاژ استاندارد 12- و 12+ رو داره یا صرفا خروجی TTL با سطح 5 و 0 ولت میده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliakbaradc نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان،

من می‌خوام یک دستگاه رو پروگرام کنم. کابلی که برای این کار (PC21) دارم، سمت کامپیوترش پورت ۹ پین سریال (RS232) هست و چون لپ‌تاپم پورت سریال نداره، از چند مدل تبدیل سریال به USB استفاده کردم.

​
      با سلام و احترام
      کابلهای ارتباط سریال دو مدل Direct و Cross دارند. در مدل Direct خطوط Tx و Rx در دو سمت روی پین مشابه میروند ولی در مدل Cross خطوط Tx و Rx بصورت ضربدری منتقل میشوند.
      بهتره ابتدا بررسی کنید که کدام مدل برای ارتباط با دستگاه مورد نظرتان توصیه شده و بعد بررسی کنید که آیا کابل مورد استفاده مناسب میباشد یا خیر.
      مورد دیگر اینکه در اینگونه ارتباطات بین کامپیوتر و دستگاهها، تعدادی از خطوط کنترلی مرتبط با سریال پورت نیز معمولا استفاده میشود ولی بعضی از مبدلهای تبدیل USB به RS232 موجود در بازار آن خطوط را پشتیبانی نمیکنند.
      مورد آخری هم که میتواند مشکل ساز شود عدم تنظیم پارامترهای ارتباطی مانند Baud Rate, Parity/Data bits, Start Bits, Handshake Mode , ... است که حتما باید مطابق با دستورالعمل دستگاه باشد.
      موفق باشید.
      جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۹:۲۴ ۱۴۰۵/۰۵/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X