اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پردازش صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پردازش صدا

دوستان عزیز سلام .
    برای آغاز کار پردازش صدا نیاز به یه دیتا بیس از صدا های مختلف داریم .
    من دیتابیس خودم رو که روش کار کردیم رو گذاشتم توی سایت . این دیتا بیس شامل 1000 ثانیه صدای زن و 1000 ثانیه صدای مرد هست که به صورت mono و با فرکانس 8k هرتز نمونه برداری شده هست :

http://www.4shared.com/dir/244453/aa7c0cf8/psound.html

موفق باشید .
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پردازش صدا

سلام آقا خوبی
      من اون پرژه ماشین بینایی را خواستم امتحان کنم ولی دستورات دقیق را در فایل ها تشخیص ندادم اگه ممکنه خلاصه دستوراتی را که باید بنویسی تا جواب بگیری را بنویسید ممنون

دیدگاه

پردازش صدا

سلام . خوبی رضا جان ؟
        این تاپیک که شما گذاشتید در قسمت پردازش صوت هست . من متوجه نشدم اسم رو اشتباهی نوشتید ماشین بینایی یا منظورتون دقیقا همون ماشین بینایی بوده . اگه امکان داره مشخص کنید . اگه منظورتون برنامه هایی هست که به همراه جزوه پردازش تصویر هست
        اولا این پست رو اونجا بنویسد که انسجام مطالب از بین نره ( بعد من این پست رو پاک می کنم )
        ثانیا دقیقا بیگید کدوم برنامه اش و کجاش .
        موفق باشید .

دیدگاه

پردازش صدا

سلام .شما برای پردازش صدا از چه تراشه ای استفا ده کردید

دیدگاه

پردازش صدا

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
            این پروژه با کامپیوتر و مت لب پیاده سازی شده . این یه پروژه صنعتی نبوده که از آی سی های پردازش صوت استفاده کنیم .
            موفق باشید.

دیدگاه

پردازش صدا

با سلام:
              آیا کسی نرم افزاری سراغ ندارد که بتوان با دریافت صوت و پردازش آن کدهای خاصی را در پورت خروجی کامپیوتر ارسال کند . مثل نرم افزارهای که با صوت می توان قسمت های مختلف کامپیوتر را کنترل کرد ولی می خواهم به جای مثلا باز کردن my computer یک کد به یکی از پورت های کامپیوتر ارسال کند
              ر کسی را بهر کاری در جهان آورده اند
              کار ما عشق است و ما را بهر آن آورده اند

دیدگاه

پردازش صدا

اگر ممکن است درباه این آی سی های پردازش صوت کمی توضیح دهید و آیا در ایران گیر می آید

دیدگاه

پردازش صدا

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                  اون نرم افزار ها خیلی پیچیده هستن. و در حد دریافت فقط یک کلمه هستن . مثلا شما کلمه ورود رو به حافظه اش میدید بعد هر موقع که شما بگید ورود این مقایسه میکنه میبینه که هارمونیک ها با چیزی که در حافظه اش داره تقریبا برابر هست و میگه خوب این کلمه ورود بوده و اون کاری که قراره رو انجام میده . من یه نرم افزار دیه بودم که یه شرکت اصفهانی ساخته بود و این کار رو میکرد. ولی اینکه بخواد یه کدی رو روی پورت بفرسته قضیه خیلی فرق میکنه باید خودتون کدش رو بنویسید . ولی برای اینکه از اول چرخ رو اختراع نکنید باید از کمپوننت هایی که اونها استفاده کردن شما در برنامه تون استفاده کنید و به جای باز کردن مثلا my computer یه کد رو روی پورت بفرستید . ( کار مشکلیه)
                  من آی سی ضبط صدا شنیدم ولی پردازش صدا به چه مفهومیه ؟ منظورتون DSP هست ؟
                  موفق باشید.

دیدگاه

پردازش صدا

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                    سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                    این پروژه با کامپیوتر و مت لب پیاده سازی شده . این یه پروژه صنعتی نبوده که از آی سی های پردازش صوت استفاده کنیم .
                    موفق باشید.
                    منظورم این آی سی که در این پست گفته اید

دیدگاه

پردازش صدا

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                      سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                      اون نرم افزار ها خیلی پیچیده هستن. و در حد دریافت فقط یک کلمه هستن . مثلا شما کلمه ورود رو به حافظه اش میدید بعد هر موقع که شما بگید ورود این مقایسه میکنه میبینه که هارمونیک ها با چیزی که در حافظه اش داره تقریبا برابر هست و میگه خوب این کلمه ورود بوده و اون کاری که قراره رو انجام میده . من یه نرم افزار دیه بودم که یه شرکت اصفهانی ساخته بود و این کار رو میکرد. ولی اینکه بخواد یه کدی رو روی پورت بفرسته قضیه خیلی فرق میکنه باید خودتون کدش رو بنویسید . ولی برای اینکه از اول چرخ رو اختراع نکنید باید از کمپوننت هایی که اونها استفاده کردن شما در برنامه تون استفاده کنید و به جای باز کردن مثلا my computer یه کد رو روی پورت بفرستید . ( کار مشکلیه)
                      من آی سی ضبط صدا شنیدم ولی پردازش صدا به چه مفهومیه ؟ منظورتون DSP هست ؟
                      موفق باشید.
                      آیا برنامه خاصی سراغ دارید که بشود از کامپوننت های آن برای این کار استفاده کرد

دیدگاه

پردازش صدا

سلام . خوبی دوست عزیز ؟
                        در مورد آی سی های پردازش تصویر من خودم کار نکردم ولی فکر میکنم که بشه با DSP ها همچین کاری کرد .
                        ولی در مورد این کامپوننت ها باید که این کار ها نیاز به سواد بالا در برنامه نویسی کامپوننتی داره . من الگوریتم نویسیم قوی هست ولی خوب نمیتونم به راحتی از کامپوننت های نوشته شده استفاده کنم و بهم ارتباطشون بدم . فکر میکنم در این مورد باید با یه برنامه نویس ویندوز صحبت کنید. دوستان دیگه اگه اطلاعات دارن کمک کنن.
                        موفق باشید.

دیدگاه

پاسخ : پردازش صدا

اقا محمد من هم اگر اجازه هست می خوام با شما همکاری کنم
                          البته باید بیشتر از شما یاد بگیرم
                          hd.uni.pro@gmail.com
                          اول توکل
                          دوم پشتکار
                          سوم مشورت
                          چهارم عمل
                          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام . خوبی دوست عزیز؟
                            من خوشحال میشم اگه اطلاعاتم به درد شما بخوره اونها رو در اختیارتون بذارم .
                            ولی اگه اجازه بدید همکاری های ما در انجمن باشه تا بعدا دیگران هم بتونن استفاده کنن.
                            موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                              من یک سیگنال صدای دیستورت شده می خوام تولید کنم به روش زیر:
                              یک سیگنال تمییز با فیلتری پایین گذر فرکانس قطع 3.5 کیلوهرتز فیلتر کنم و بعدش 20 درصد ضرایب فرکانسی باقیمانده رو صفر کنم . چگونه در متلب می توان این کار را انجام داد؟
                              The distorted target anchor is created by low-pass filter-
                              ing the target source signal to a 3.5 kHz cut-off frequency
                              and by randomly setting 20% of the remaining time-
                              frequency coefficients to zero.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X