اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب زبان چقدر در کار ایی سیستم تاثیر داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایا بین بس کام و کد ویژن از نظر عملکرد تفاوتی وجود دارد؟مزایا و معایب هر کدام چیست؟

پاسخ : انتخاب زبان چقدر در کار ایی سیستم تاثیر داره؟

بحث در این رابطه بحث زیاد شده
    در فروم بگرد
    ولی در کل به نظر من
    با الویت با سی هست
    و اگه میخوای حرفه ای باشی سی
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

البته در حالت کلی اگر امکانات زبان ها مشابه باشه این یکی به اون یکی ترجیحی نداره. ولی مسلما بعضی از زبانها دیدی رو به برنامه نویس القاء میکنن و امکاناتی رو در اختیارش میذارن که خودبخود به دنبال "درست کد نوشتن" میره.
      مثلا هر وقت پای زبان بیسیک وسط میاد خودبخود مشکلات اسپاگتی کد نوشتن در ذهن متصور میشه. چرا؟ چون مجاز هستین که هر جایی خواستین GOTO استفاده کنین. اما در C فقط داخل یک تابع. اون هم در کتاب های آموزشی کلاسیک مواردش توضیح داده شده. اگر خواستین بین دو تابع استفاده کنین. (که میبینم خیلی از افراد این کارو در بیسیک میکنن) اینجا از این شوخی ها وسط نیست. نهایتا میتونین longjmp استفاده کنین. و از نظر من این ضعف زبونه.

دیدگاه

آقا رضا خواب کاملو دادن.

اگه می خواهید برنامه نویسی باشید برید c یاد بگیرید اگه واسه یه پروژه هست بیسیک راحتره.

من هنوز c را یاد نگرفتم ولی چون بیشتر به اسمبلی نزدیکه خیلی خوبه و ....

اگه c بلد باشی میتونی توی یه روز بیسیک رو هم یاد بگیری ولی برعکس این قضیه یه کم سخته چون به راحتی بیسیک عادت کردین و...

یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

فقط میمونه یک مسئله خیلی کوچیک و مهم. شما برای چی برنامه مینویسی؟ اگر منظور راه انداختن کار خودته و اطلاعات سیستمی ات هم خیلی خوب نیست همون بیسیک بهتره. چون میتونی فارغ از مسائلی مثل بهینه بودن فقط منطق ات رو جواب بگیری و بس. همونطوری که یک نقاش نباید دنبال تکنیک های ساختن رنگ برای ساختنش بره یک مهندس هم نبایستی دنبال برنامه نویسی بره. مگه اینکه کارش این باشه. چون حجم اطلاعات بسیار زیادی میخواد. یعنی هر کی چهار تا if و else قطار کرد C نویس نمیشه. ضمنا فهم یک کد نوشته شده به زبون بیسیک (اگر کد درست نوشته شده باشه) خیلی راحتتره تا یک کد C که هزار جنگولک بازی میشه توش درآورد. اگر کارت این نیست توصیه من اینه که دوستان شاخ تو جیبت نذارن. که بخوای توی جمع پز بدی "من هم C بلدم". کار خودتو با هر چی میخوای انجام بده بعد یکی رو گیر بیار بشینه برات به C یا هر زبونی پیاده سازی کنه. اینجوری هم مغز خودتو حروم نمیکنی هم کارت خوب پیش میره ولی خوب مسلما یه کمی هزینه بره.
          یک مهندس برق که کار خودشو خوب بلد باشه ولی C بلد نباشه به مراتب بهتر از مهندسی هست که کار خودشو نتونه درست انجام بده اما خدای برنامه نویسی باشه.
          البته در شرایط خاص و محض داشتن علاقه؛ هر چیزی خوبه.

دیدگاه

به توضیحات دوستان اینو اضلفه کنم که :
            شما یه بار سی رو یاد میگیری، بعدش برای کار با Matlab و LabVIEW و خیلی از نرم افزارهاو محیطهای برنامه نویسی ، مقدمات رو میدونی و برای یادگیری اونا کمتر دچار مشکل میشی. بعلاوه بسیاری از کتابخونه ها برای محیط C پیاده سازی میشه که بعید میدونم بتونی مشابه خوبی براس تو بیسیک پیدا کنی مثلا OpenCV یا OpenGL برای کارهای پردازش تصویر یا گرافیک در محیط C

دیدگاه

من C بلد نیستم و واقعا پشیمونم و در اولین فرصت یاد میگیرم.زبان به درد بخور و کاملا حرفه ای هست ولی بیسیک تنها مزیتش داشتن توابع کارآمد و قدرتمند است.و اصولا همه حرفه ایها c کار می کنن مثل اینکه PCBبا پروتئوس بزنی،آره میشه ولی کجا فایلش رو برای چاپ میپذیره؟دقیقا هیچ جا :angry:ولی پروتل چی؟همه جا فقط پروتل میخوان
              جانم به فدای ائمه اطهار
              می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman2012
                ایا بین بس کام و کد ویژن از نظر عملکرد تفاوتی وجود دارد؟مزایا و معایب هر کدام چیست؟
                سلام دوست من.خوبی؟

مزایا ومعایب هرکدوم رو بچه ها گفتند و یه سرچی هم بکنید تو همین سایت بارها درموردش صجبت شده . تنها یه چیز می خوام بگم , اونم اینکه آقا اگه میخوای تو کارت موفق بشی و حرفی واسه گفتن داشته باشی و کارت رو توسعه بدی و هزار تا دلیل دیگه! زبان C رو یاد بگیر . البته بیسیکم خوبه ولی به پای c نمیرسه! اولش یکم سخت بتونی شروع کنی اما مائوس نشو.
                موفق باشی./

http://upload.tehran98.com/img1/b1cx...jmzq_thumb.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X