اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش استفاده از COMPORT.DLL

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش استفاده از COMPORT.DLL

با سلام . من میخوام از COMPORT.DLL که برای ارتباط با ذپورت سریال در دلفی هستش استفاده کنم . کی اینترنتو زیر و رو کردم . هم انگلیسی و هم فارسی هیچی پیدا نشد . لطفا اگه کسی این آموزشو داره بذاره .

راستی اگر کسی راه بهتری داره معرفی کنه ممنون میشم . من میخوام یکسری بایت و رشته رو به پورت سریال واسه میکرو بفرستم .

راستی من با دلفی 2009 کار میکنم .
    ممنون
    دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

پاسخ : آموزش استفاده از COMPORT.DLL

یادش بخیر با دلفی 3.3 و بعد ترها با دلفی 7 چقدر برنامه حسابداری نوشتم اصلا قابل مقایسه با vb نبود ولی الان با ماکروسافت کار میکنم

برای کار با پورت کام و پرینتر که dll نمی خواد ویندوز چندتا اینتراپت تحت داس داره که میتونی مستقیم و بی واسطه با دستور asm یا shell کار کنی
    و همچنین عین کار با فایل ها میتونی به پورت های استاندارد اشاره گر بازکنی و با اشاره گر بخونی و بنویسی

کد:
    var
      Port: word;
      Data: Byte;
    begin
    port =?? ;
      Data:= StrToInt(Edit1.Text);
      Port:= StrToInt(Edit2.Text);
      Out32(Port, Data);
    end;
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ممنون

می تونید بیشتر توضیح بدید .

مثلا جای پورت چی بنویسم ؟؟؟؟

دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

3F8/IRQ4 (COM1): Sets the serial port to the I/O address and IRQ normally used by COM1. This is usually the default for the first serial port.
        2F8/IRQ3 (COM2): Sets the serial port to the I/O address and IRQ normally used by COM2. This is usually the default for the second serial port.
        3E8/IRQ4 (COM3): Sets the serial port to the I/O address and IRQ normally used by COM3.
        2E8/IRQ3 (COM4): Sets the serial port to the I/O address and IRQ normally used by COM4.

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام دوست عزیز . ممنون ولی درباره نحوه استفاده و ... توضیح ندادی .

فقط چهار خط انگلیسی ؟

لطفا دو تا مثال بزن که من یک بایت بفرستم به کام1 و یک بایت از کام 2 بگیرم ؟ همین

با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X