اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به خدا مسابقه نزدیکه -کمک -مشکل با پورت com در vitual box

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

به خدا مسابقه نزدیکه -کمک -مشکل با پورت com در vitual box

سلام دوستان من در یه تاپیکی این رو هم گفتم . من یه کامپیوتر دارم که فقط با ویندوز 64 بیتی کار میکنه و اگر ویندوز 32 بیتی نصب بشه بعد از یک هفته از کار می افته .
    برای همین پروگرامری که دارم روی ویندوز های سون 64 بیت و یا 32 بیت (نمیدونم چرا ) کار نمی کنه .
    و فقط و فقط روی اکسپی 32 بیت کار می کنه . منم برای همین یه سون 64 بیتی نصب کردم و برنامه ی virtual box رو نصب کردم و یه ویندوز مجازی هم نصب کردم که خیلی خوبه و با درست کردن تنظیماتش usb و شبکه رو اضافه کردم ولی پورت com را نمی تونم اضافه کنم .
    چون پروگرامر من usb هستش و با پورت کام مجازی کار می کنه .
    اینم پروگرامره :
    http://www.ne-ir.com/Programmers/NUS112.aspx?lang=Fa
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

پاسخ : به خدا مسابقه نزدیکه -کمک -مشکل با پورت com در vitual box

سلام من دقیق نفهمیدم چرا همچین مشکلی دارین سیستم منم 64 بیتیه اما ادا درنمیاره. خب شما که کارتون گیره فایل هاتونو رو هارد اکسترنال بریزین هر هفته هم ویندوزتونو عوض کنین تا زمانی که دیگه با پروگرمر کار ندارین ویندوز عوض کردن فقط یک ساعت تا دوساعت زمان میبره فعلا جبره تحملش کنین بعدا سر فرصت چکش کنین شاید جایی تو نصب اشتباه میکنین. شرمنده من فقط تا همین حد میتونم کمکتون کنم. میتونین خودتون ویندوز نصب کنین؟؟؟ تمام مراحلو کامل انجام میدین؟؟؟
    ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

پاسخ : به خدا مسابقه نزدیکه -کمک -مشکل با پورت com در vitual box

از شرکتش سی دی درایور یه ورژن بالاتر رو گرفتم حل شد !!!
      ممنون از توجهتون
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X