اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل کردن چند مدار آنالوگ با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل کردن چند مدار آنالوگ با میکرو

با سلام
    به نظر شما بهترین روش برای کنترل چند تا مدار آنالوگ مانند تقویت کننده یا زیاد و کم کردن فشار داخل یک مخزن (مخزن کوچک) و... که توسط چند پتانسیومتر کنترل میشوند چیست؟
    آیا میتوان از پتانسیومتر های دیجیتالی و کنترل آنها با avr از طریق spi استفاده کرد؟ و آیا مشکلی ندارند؟
    من در اینترنت خیلی کم درمورد راه اندازی پتانسیومتر دیجیتال با میکرو پیدا کردم. لطفا من را راهنمایی کنید.
    برای کنترل 10 تا پتانسیومتر باید از چند تا میکرو استفاده کرد؟ آخه هر میکرو یک پورت spi که بیشتر ندارد!
    با تشکر فراوان از شما

پاسخ : کنترل کردن چند مدار آنالوگ با میکرو

با سلام
    نمیشه با PWM و ترانزیستور اینکار رو انجام داد؟
    اگه میشه مدار کنترلی رو هم که فرمودید بزارید .

دیدگاه

با تشکر از جواب شما
      من با PWM کار نکردم و فقط یه چیزایی دربارش خوندم. آیا میشه اینکارو کرد؟
      مدار کنترلی خاصی نداره. پروژه من اندازه گیری مشخصات خاک با سنسور ها مختلف (ultrasonic و ...) هست. این لوله یا سوند شامل یک تقویت کننده و تحلیل گر ارتفاع پالس هست و من میخوام وقتی این لوله را در داخل خاک رفت توسط کامپیوتر مقدار بهره تقویت کننده، uper level و lower level مدار تحلیل گر، روشن و خاموش کردن مدارات و... را از راه دور انجام دهم. و سپس با استفاده از اطلاعات رسیده به کامپیوتر نوع خاک را مورد آنالیز قرار دهم.
      من میخوام بدونم که روش معمول برای همچین کاری چیست. آیا از پتانسیومترهای دیجیتال استفاده میشه یا از میکرو به همراه یک بافر برای کنترل ولتاژ یا روش دیگر.
      با تشکر از شما

دیدگاه

ببخشید من که متوجه نشدم شما چکار میخوایید بکنید (فکر نمیکنم مهم باشه)
        اما اینکه تو پست اولتون گفته بودید با پتانسیومتر عمل کنترل رو انجام میدید و خوب از اونجا که پتانسیومتر در واقع ولتاژ رو کنترل میکنه من به نظرم رسید که اگه میخوایید با میکرو کار کنید با PWM اون ولتاژ رو کم و زیاد کنید رو این حساب گفتم که مدار کنترلتون باشه تا ببینم اصلا همچین ایده ای رو میشه روش پیاده کرد یا خیر.

دیدگاه

از اینکه بد توضیح دادم ببخشید. در عکس های زیر پتانسیومترهایی که من می خواهم با کامپیوتر تغییر بدم آمده اند. در واقع من می خواهم با یک برنامه کامپیوتری مثلا با VB با زدن یک دکمه مقاومت را افزایش دهم و با زدن دکمه دیگر مقدار مقاومت را کاهش دهم.

http://www.up.98ia.com/images/7dvw3xhjui5idtlc3swm.jpg
          http://www.up.98ia.com/images/17i8g01zczanzdi30c.jpg

یک سوال دیگه هم داشتم با PWM با یک میکرو حدکثر چند پتانسیومتر را میتوان شبیه سازی کرد.

دیدگاه

برای اون مورد که گفتی هر میکرو یک SPI بیشتر نداره میتونی با یک ایسی یا چیز دیگه هر کدوم از پتانسیومترها رو خواستی وارد مدار کنی و برنامه ریزی کنی و بعد قطع کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
              ببخشید من که متوجه نشدم شما چکار میخوایید بکنید (فکر نمیکنم مهم باشه)
              اما اینکه تو پست اولتون گفته بودید با پتانسیومتر عمل کنترل رو انجام میدید و خوب از اونجا که پتانسیومتر در واقع ولتاژ رو کنترل میکنه من به نظرم رسید که اگه میخوایید با میکرو کار کنید با PWM اون ولتاژ رو کم و زیاد کنید رو این حساب گفتم که مدار کنترلتون باشه تا ببینم اصلا همچین ایده ای رو میشه روش پیاده کرد یا خیر.
              بعد از بررسی متوجه شدم امکان استفاده از همچین روشی (منبع ولتاژ با میکرو) وجود نداره!
              آیا کسی تجربه ای با پتانسیومترهای دیجیتال یا هر روش دیگر ندارد؟
              مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashaebani2002
                از اینکه بد توضیح دادم ببخشید. در عکس های زیر پتانسیومترهایی که من می خواهم با کامپیوتر تغییر بدم آمده اند. در واقع من می خواهم با یک برنامه کامپیوتری مثلا با VB با زدن یک دکمه مقاومت را افزایش دهم و با زدن دکمه دیگر مقدار مقاومت را کاهش دهم.

http://www.up.98ia.com/images/7dvw3xhjui5idtlc3swm.jpg
                http://www.up.98ia.com/images/17i8g01zczanzdi30c.jpg

یک سوال دیگه هم داشتم با PWM با یک میکرو حدکثر چند پتانسیومتر را میتوان شبیه سازی کرد.

سلام
                با ای سی PT2253 فکر کنم بتونی این کار انجام بدی

دیدگاه

این آی سی مربوط به صدا میباشد. آیا فرقی نداره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X