اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای برنامه نویسی برای سخت افزارهای الکترونیکی C مناسب تره یا ++C

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای برنامه نویسی برای سخت افزارهای الکترونیکی C مناسب تره یا ++C

c زیر مجموعه ای از c++ است .اختلاف اصلی اینه که زبان c++ در مقایسه با c امکان برنامه نویسی به صورت object oriented را اضافه کرده که در برنامه نویسی های ساده که در سخت افزار استفاده میشود کاربردی نداره یعنی برای سخت افزار چه در ارتباط مستقیم با سخت افزار و چه در محاسبات نرم افزاری c++ امتیازی محسوب نمیشه ولی یاد گرفتن c++ بهتره چون برای برنامه نویسی در کامپیوتر بیشتر بدرد می خوره.

دیدگاه

سلام من فقط بیسیک و c بلدم تا الانم که واسه برنامه نویسی با میکرو چون از کدویژن استفاده کردم مشکلی نداشتم ولی دوست دارم c++ رو هم یاد بگیرم به نظرم اول c یاد بگیرین بعد یاد گرفتن c++ براتون راحت تر میشه . موفق باشین
      ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

سلام من فقط بیسیک و c بلدم تا الانم که واسه برنامه نویسی با میکرو چون از کدویژن استفاده کردم مشکلی نداشتم ولی دوست دارم c++ رو هم یاد بگیرم به نظرم اول c یاد بگیرین بعد یاد گرفتن c++ براتون راحت تر میشه . موفق باشین
        چه دلیلی داره که تصمیم گرفتید c++ رو هم یاد بگیرید؟

دیدگاه

میگن میشه راحت تر باهاش کرد اما مقدمه همون سی هست که گفتم این پیشنهاد استادم بهم بود خیلی خوبه که میکرو رو کامل بشناسین و با حافظه داخلیش کار کنین پس اول یک کتای میکرو از کتابخونه بگیرین بخونین بعد پیشرفته شین و سی و بعدم ان شالله ++ کنین
          ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

زبان c++ در مقایسه با c امکان برنامه نویسی به صورت object oriented را اضافه کرده که در برنامه نویسی های ساده که در سخت افزار استفاده میشود کاربردی نداره
            چرا می گید برنامه نویسی برای سخت افزار ساده هست؟

لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید.

دیدگاه

یک نوع برنامه نویسی داریم که فقط شبیه سازیه و نیازی به ساخت نداره در محیط شبیه سازی باید تمام مسایل فیزیکی رو هم تعریف کنی کار یکم سخت میشه یه نگاهی به کارای پردازش چهره بچه ها بنداز اون یک نمونشه اما وقتی پای عمل میاد وسط فقط کافیه یک قسمتو مابراش برنامه بنویسیم باقیشو در عمل خودمون درست میکنیم پس کار راحت تر میشه مثلا در شبیه سازی حرکت خودرو تمام عوامل باید در نظر گرفته بشه اما در عمل میشینی پشت فرمونو میری یا بایک ماشین کنترلی حرکت خودروتو کنترل میکنی اینه که میگن راحت تره . موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electelect
                چرا می گید برنامه نویسی برای سخت افزار ساده هست؟

لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید.
                برنامه نویسی میکرو شامل ارتباط با پورتهای سریال و موازی و adc و رجیسترهای داخلی است که توسط دستورات وتوابع انجام میشود و همچنین شامل مقداری محاسبات ریاضی و منطقی برای ارتباط بین ورودیها و خروجیهاست. اگر تمرینات درسی زبان c را ببینید برخی از آنها مثل مسئله هشت وزیر نیاز به تفکر و ارایه آلگوریتم دارند در حالیکه برنامه نویسی میکرو سرراست و بیشتر نیاز به خرکاری دارد . یا مثلا اگر بخواهید در کامپیوتر با c برنامه خفن تری بنویسید مثلا برنامه حسابداری در اینصورت نیازمند این هستید که مبحثdata structure را یاد بگیرید تا با مفاهیم درخت ، گره، لینک و غیره و روش ساخت آنها و آلگوریتمهای استاندارد آشنا شوید در اینجا قابلیتهایی از زبان c بنام پوینتر ، استراکچر ، recursion و غیره که در میکرو چندان بکار نمیرود ، بشدت مورد نیاز است و برنامه نویس باید به آنها تسلط کافی داشته باشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X