اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل آرایه کاراکتری به اعداد صحیح ؟!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل آرایه کاراکتری به اعداد صحیح ؟!

سلام

من با C داخل میکرو برنامه مینویسم و به تازگی با این زبان آشنا شدم

یه سوال :

من یه رشته کاراکتری دارم که داخل اون یه سری کلمات مثل 'A' وجود داره ویه سری عدد مثل '5' من میتونم اعداد رو از حروف تفکیک کنم اما نمیتونم این عددهارو به اعداد صحیح تبدیل کنم

برای مثال کاراکترهای '123' رو چتوری به عدد صحیح صدوبیستوسه تبدیل کنم
    باید از تابع sprintf استیاده کنم ؟ :question: oo:

( کاراکتر ها انگلیسی هستن )
    نا امیدی یه دروغ بزرگه که آدما به خودشون میگن
    تلاش یه حقیقت بزرگه که با صبر به ثمر میرسه

پاسخ : تبدیل آرایه کاراکتری به اعداد صحیح ؟!

نوشته اصلی توسط ramezani.t
    سلام

من با C داخل میکرو برنامه مینویسم و به تازگی با این زبان آشنا شدم

یه سوال :

من یه رشته کاراکتری دارم که داخل اون یه سری کلمات مثل 'A' وجود داره ویه سری عدد مثل '5' من میتونم اعداد رو از حروف تفکیک کنم اما نمیتونم این عددهارو به اعداد صحیح تبدیل کنم

برای مثال کاراکترهای '123' رو چتوری به عدد صحیح صدوبیستوسه تبدیل کنم
    باید از تابع sprintf استیاده کنم ؟ :question: oo:

( کاراکتر ها انگلیسی هستن )
    با سلام،

قراره باهاش چیکار کنی؟ میخوای رووش عملیات ریاضی و محاسبات انجام بدی؟ در اینصورت از atoi استفاده کن :

http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/cstdlib/atoi/
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

تبدیل اعداد صحیح به آرایه کاراکتری ؟!

سلام

با پاسخ شما مشکلم حل شد , ممنونم

یه سمال دیگه :

اگر بخوام عکس این کار رو انجام بدم باید چیکار کنم ؟
      یعنی وقتی یک عدد صحیح مثل صدوبیستوسه رو بخوام به یک رشته کاراکتری "123" تبدیک کنم بهتر از چه تابعی استفاده کنم ؟
      قبلا از sprintf استفاده میکردم اما این تابع فضای زیادی رو تو حافظه میکرو اشغال میکنه !

دیدگاه

پاسخ : تبدیل اعداد صحیح به آرایه کاراکتری ؟!

سلام

با پاسخ شما مشکلم حل شد , ممنونم

یه سمال دیگه :

اگر بخوام عکس این کار رو انجام بدم باید چیکار کنم ؟
        یعنی وقتی یک عدد صحیح مثل صدوبیستوسه رو بخوام به یک رشته کاراکتری "123" تبدیک کنم بهتر از چه تابعی استفاده کنم ؟
        قبلا از sprintf استفاده میکردم اما این تابع فضای زیادی رو تو حافظه میکرو اشغال میکنه !
        با سلام،

خوب معلومه دیگه، برعکسش کن :mrgreen: اینطوری، itoa :

http://www.cplusplus.com/reference/clibrary/cstdlib/itoa/

معمولا از sprintf و هم خانواده هاش برای نمایش اعداد ( مثلا روی پورت سریال و یا LCD ) در مبناهای مختلف استفاده میشه که هم حجم زیادی رو اشغال میکنه و هم اینکه در خیلی موارد مشاهده میشه که درست کار نمیکنه! در کل پیشنهاد من اینه که بجای sprintf و ایناها از Xitoa که توسط برادر ژاپنی ChaN نوشته شده استفاده کنید که هم کم حجمه و هم اینکه یه قابلیت های خوبی داره و استفاده از اون هم راحت تره ....

http://elm-chan.org/docs/avrlib/xitoa.zip

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

کتاب آموزشی برای C ؟!

سلام

از پاسخ شما ممنونم

میشه راهنماییم کنید برای یاد گیری و پیشرفت در زبان C چه کتابایی رو باید تهیه کنم

من چند سالی هست که با میکرو های PIC کار میکنم و با بیسیک برنامه مینوشتم .

من چطوری میتونم تو زبان C اونقدر پیشرفت کنم که بتونم برای میکرو ها یک سیستم عامل پرسرعت بنویسم

من میتوانم برای این کار وقت زیادی بزارم

باز هم از پاسخ شما ممنونم

دیدگاه

پاسخ : کتاب آموزشی برای C ؟!

سلام

از پاسخ شما ممنونم

میشه راهنماییم کنید برای یاد گیری و پیشرفت در زبان C چه کتابایی رو باید تهیه کنم

من چند سالی هست که با میکرو های PIC کار میکنم و با بیسیک برنامه مینوشتم .

من چطوری میتونم تو زبان C اونقدر پیشرفت کنم که بتونم برای میکرو ها یک سیستم عامل پرسرعت بنویسم

من میتوانم برای این کار وقت زیادی بزارم

باز هم از پاسخ شما ممنونم
            با سلام،

به نظر من، برنامه نویسی دو جنبه کاملا مجزا داره،
            اول توانایی برنامه نویسی و به قولی استراتژی درست در طراحی و پیاده سازی الگوریتم های مناسب و خلاقیت در برنامه نویسیه
            دوم آشنایی با گرامر برنامه نویسی در یک محیط بخصوص و توانایی کد نویسی بهینه و جامع هستش
            با این تعریف، اگر شخصی حائز آیتم اول باشه، قاعدتا با مختصر تلاشی میتونه در هر محیط برنامه نویسی ای توانمند ظاهر بشه و موفق باشه!
            پس برای برنامه نویسی در هر محیط برنامه نویسی و هر کامپایلری، فقط دونستن قواعد کلی و تسلط کامل به ارکان برنامه نویسی و صد البته، تسلط به سخت افزار میکروی مورد نظر کفایت میکنه! در نتیجه تغییر زبان برنامه نویسی نگرانی خاصی نداره، ولی نوشتن یه سیستم عامل پرسرعت برای میکرو، جنبه های خاص و پیچیده ای داره که بهتره زیاد بهش فکر نکنید و همین که بتونید از سیستم عامل های موجود در حد مطلوبی استفاده کنید، خودش پیشرفت خوبی محسوب میشه .....

و اما در مورد کتاب و منابع خوب برای یاد گیری زبان C بهتره از دوستان و اساتیدی که بیشتر فعالیت های آموزشی داشته و یا دارند نظر بخواهید بهتره، اساتیدی مثل جناب کی نژاد، راستش من یه کتاب "برنامه نویسی به زبان C " نوشته مهندس جعفر نژاد قمی دارم که با اون C رو یاد گرفتم و هنوز هم بعنوان یه مرجع ازش استفاده میکنم، کتاب خیلی خوبی هم هستش، ولی نمیدونم که این کتاب هنوز تو بازار هست یا نه ( آخه من 20 سال پیش خریدمش!!! ) شاید کتاب های بهتر و به روز تری اومده باشه، والا من بیخبرم، یه 10 سالی هم میشه که اصلا کتاب نخریدم!!! :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X