اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ocxبرای نمایش شکل موج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ocxبرای نمایش شکل موج

آقااااا این active x رو بالاخاره راه انداختم، البته یه باگ کوچولووووو تو سورسش داشت که درستش کردم، سر فرصت آموزش کاملشو مینویسم... (تنها مشکلش اینه که نمیشه نمودارو با فرمت عکس سیو کرد والا حتی پرینت هم داره...)
    http://www.codeproject.com/Articles/3214/2D-Graph-ActiveX-Control
    زحمته اگه میشه راه اندازی شو قرار بدید
    [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
    1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
    2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
    3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

اول فایل زیرو دانلود کن و آنزیپش کن:
      کد:
      http://s2.picofile.com/file/7848246769/nt_graph.rar.html
      حالا یه cmd باز کن، اگر از ویندوز 7 به بالا استفاده میکنی cmd رو باید به صورت run as administrator باز کنی.
      توش اینو تایپ کن :
      کد:
      cd e:\nt graph
      **که بعد از cd باید آدرس اونجایی رو بدی که اکتیو ایکسو توش آنزیپ کردی...
      حالا این دستورو بنویس:
      کد:
      regsvr32 NTGraph.ocx
      اینتر.
      خوب حالا اکتیو ایکس تو ویندوزت ریجستر شد و میتونی ازش استفاده کنی...
      & برای احتیاط بیشتر فایل اکتیو ایکستو تو پوشه C:\Windows\System هم کپی کن.
      حالا یه پروژه با visual studio باز کن.
      * 2010 : روی فرم برنامت کلیک راست کن و insert active x control رو بزن - تو پنجره باز شده دنبال nt graph بگرد و انتخابش من و ok رو بزن.
      * 2008 : توی toolbox روی general کلیک راست کن، choose items رو بزن. حالا برو تو تب com components - دنبال nt graph بگرد و تیک کنارشو بزن - بعد ok - حالا باید تو toolbox ات کنترل nt graph اضافه شده باشه، انتخابش کن و یدونه از تو صفحه بذار.

تا اینجا باید تونسته باشی یدونه کنترل nt graph تو صفحت بذاری.
      حالا برنامتو کامپایل و ران کن.
      باید درست ران بشه و نمودار خالی هم توش نمایش داده بشه.
      * بقیه اکتیو ایکس ها معمولا بدلیل اینکه با vs 6ساخته میشن یا باگ دارن اجرا نمیشن- این اکتیو ایکس دیباگ شده و یه باگ کوچولو داشت که رفع کردم و کاملا سالمه.
      خوب تا اینجاشو که انجام دادی بگو تا اگه لازمه نحوه استفادشم توضیح بدم، البته آسونه و تو همون لینکی که گذاشتم توضیحاتی داره...
      مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

ممنون :applause: :applause:
        شما که زحمت کشیدید اگه میشه روش کار با این activx رو قرار بدید
        من با ویژوال بیسیک 2012 کار می کنم
        و یه سوال دیگه دارم اگه من از برنامه ای که ساختم یه فایل exe تهیه کنم و تو یه سیستم دیگه نصبش کنم باید تو اون سیستم هم این activex رو فعال کنم ؟
        [img width=67 height=100]http://dc365.4shared.com/img/pGCA8eEE/30607875402595991224.jpg[/img]
        3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

یه چند تا سوال دارم
          1- اگه بخوام داخل این activex رو به خانه های 5*5 تقسیم کنم چی کار باید بکنم
          2- اگه بخوام سیگنال رو با موس چپ و راست کنم باید چی کار کنم

دیدگاه

2012 هم مثل 2010 ه.
            فقط یکم قیافش زشت شده.
            نه فایل exe تو سیستم دیگه نیاز به اکتیو کردن نداره، البته خودم هنوز تست نکردم. اگه تونستی یه تست بکن خبر بده...
            بعد از اجرای برنامه روی نمودار دابل کلیک کن که پنجره nt graph control properties باز بشه.
            1- باید تیک show grid رو بزنی و ok کنی. (تغییر سایزشو فردا بهت میگم الان نمیرسم)
            2- track mode رو روی panx انتخاب کن و ok بزن. حالا با موس نمودارتو بکش چپ و راست.
            (فردا مطلبو تکمیل میکنم)

دیدگاه

من یه برنامه نوشتم برای نمایش شکل موج سینوسی که با کلیک کردن بر روی Button4 سینوس رو از 0 تا 100 با پله 0.01 حساب می کنه و خط به خط تو یه فایل متنی مینویسه دستورات به شکل زیره
              Private Sub Button4_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button4.Click
              Dim Str_Str As String
              Dim Fnum As Integer = FreeFile()
              FileOpen(Fnum, "h:\myFile.txt", OpenMode.Output)
              For i = 0 To 100 Step 0.1
              PrintLine(1, "$" & Trim(Str(i)) & ":" & Trim(Math.Cos(i)) & "@&quot
              Next
              FileClose(1) ' Close File
              End Sub
              قسمت بالا خوب کار میکنه ولی وقتی من فایل رو باز میکنم و مقادیر x و y رو جدا می کنم و می خوام با دستور
              m_Graph.PlotXY(y, x, 1)
              نمایش بدم برنامه Element not found رو نمایش میده و هر کاری می کنم نمی تونم ارور برنامه رو رفع کنم
              Private Sub Button2_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button2.Click
              Dim In_str As String
              Dim X_Str, Xe_Str, E_Str As Integer
              Dim x, y As Integer

FileOpen(1, "h:\myFile.txt", OpenMode.Input)
              While Not EOF(1)
              Input(1, In_str)
              X_Str = InStr(In_str, "$&quot
              Xe_Str = InStr(In_str, ":&quot
              E_Str = InStr(In_str, "@&quot

x = Val(Mid(In_str, X_Str + 1, (Xe_Str - X_Str - 1)))
              y = Val(Mid(In_str, Xe_Str + 1, (E_Str - Xe_Str - 1)))

m_Graph.PlotXY(y, x, 1)
              m_Graph.SetRange(0, 100, -10, 10)
              TextBox2.Text = x
              TextBox3.Text = y
              End While
              FileClose(1)
              End Sub

دیدگاه

m_Graph.PlotXY(y, x, 0)

دیدگاه

هر کار کردم نتونستم ارور روفع کنم ، کاری نمیشه کرد
                  من اولین بارم که با vb.net کار می کنم و خیلی سر درنمیارم این دستور رو باید چی کار کنم تا Element not found نده ؟

دیدگاه

پارامتر سوم مربوط به آبجکت دیتایی هست که به دیتاهای نمودار نسبت داده میشه.
                    المنت 0 به صورت پیش فرض وجود داره، شما وقتی المنت جدید نساختی بهش دیتا اختصاص میدی خوب معلومه میگه وجود نداره.
                    با صفر امتحان کردی؟
                    اینو امتحان کن:

کد:
                    m_Graph1.AddElement();
                     m_Graph1.SetElement(1); 

int NumberOfElements=1;
                     int NumberOfPoints=1000;
                     double y;
                     for (int i = 0; i < NumberOfElements; i++) 
                     {
                     	for (double x = 0; x < NumberOfPoints; x++) 
                    	{
                    	  y = sin(x);
                    	  //y = y / 3 + 10.0 / 2 * i + 1;
                          //m_Graph1.PlotXY(x, y, i); 
                          // or PlotY(double data, long ElementID) 
                    	  m_Graph1.PlotY(y,i);
                    	}
                    	 m_Graph1.AutoRange();
                    البته جاهای که نیازرو به basic تبدیل کن.
                    هندل کنترلی واسه نمودارت ساختی؟ تو کدبالا میشه : m_Graph1
                    تو کد بالا اول یه المنت جدید ساختم که شده 1 بعد با المنت 1 نمایش دادم.
                    *درضمن برای نمایش سینوس باید از ploty استفاده کنی، مود xy مثل xy اسیلوسکوپه...

دیدگاه

راستی دوستان من ni measurement رو دانلود کردم، 2012 ش رو، نصب کردم، ولی مشکل لایسنس دارم، تو visual studio که میخوام از آبجکتاش استفاده کنم کنارش مینویسه evaluation و 30 روز دیگه از کار میفته، ni licence avtivator رو هم دارم ولی معلوم نیست چجوری باید اکتیوش کرد.
                      Amir safari داداش به داد برس، شما چجوری اکتیو کردی؟

دیدگاه

kazemihossein33 :
                        داداش تونستی راش بندازی یا دقیق توضیح بدم چیکار باید بکنی؟

دیدگاه

نه عزیزم ، نتونستم سورس رو به vb.net تبیدل کنم

از دیروز تا الان یه مشکل دیگه پیدا کردم و در حال رفع اون مشکل هستم

دیدگاه

سلام
                            اااااااا ، شما که از vb استفاده میکنی فک نکنم بتونی ازین avtive x استفاه کنی، این با ++c نوشته شده...(نمیدونم میشه؟دوستانی که تجربون بیشتره راهنمایی کنن)
                            برای vb هرچی گشتم activex هاش پولی بود، چیزی مجانی پیدا کردم.
                            چرا از خود کنترل chart که فابریکی تو vs هست استفاده نمیکنی؟ من چون با mfc داشتم میساختم برناممو نداشتش برا شما فک کنم داره؟ یه نگاه تو toolbox اتو بنداز ببین هست؟
                            اینم آموزش تصویریش کامل توضیح داده :
                            http://www.youtube.com/watch?v=9qukQjcTpbE

دیدگاه

avtive خوب کار میکنه
                              من بعد از باز کردن فایل txt شروع به خوند خط به خط برنامه می کنم بعد از خوندن هر خط از برنامه من مقادیر x و y رو استخارج می کنم و بعد به کمک دستور
                              m_Graph.PlotXY(y, x, 1)
                              نمایش میدم و بعد از رسیدن به آخرین خط برنامه دستور از حلقه while خارج میشه و بقیه دستورات رو انجام میده
                              اگه کمکم کنی من همین برنامه رو با c# یا هر برنامه پیشنهادی خودت مینویسم این نکته رو هم بگم که من قبلا با c++ برنامه مینوشتم ولی خیلی وقته که کار نکردم و دستوراتش زیاد یادم نیست

دیدگاه

داداش من همشو که انجام دادی خوب...
                                الان پس مشکل چیه؟! چرا میخوای زبونتو عوض کنی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X