اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

sensor

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : sensor

سلام :eek:
    راستش رو بخواهین من با طرز کار سنسور التاسونیک اشنا هستم چون حدود دو ماه است که روش کار میکنم و مدار رو هم بسته ام البته با کمی تغییرات در ک نقشه cdv

البته من کمی تغییرات دادم و به جای قسمت منطقی مدار میکرو استفاده کرده ا م
    راستی پس اگر از کنتر استفاده نکنم چه طوری مقدای رو که در تایمر هست در یک متغیر مثلاx2 ذخیره کنم.
    لطفا با یک مثال نشان دهید

:exclaim: :eek:
    راستی به نظر شما می تونم به جای تایمر عمل اندازه گیری زمان رو با دستور for بدم.
    البته من روی این شکل هم دارم کار می کنم:

با تشکر
    اول توکل
    دوم پشتکار
    سوم مشورت
    چهارم عمل
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

سلام
      چی شد :neutral: :idea:
      اول توکل
      دوم پشتکار
      سوم مشورت
      چهارم عمل
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

جواب به سوال شما طولانیه و من فعلا وقت کم دارم.
        تایمر نباید به شکل کنتر فعال بشه . باید به صورت تایمر 16 بیتی فعال بشه.
        و این سوالتون هم که گفتید (اگر به صورت کنتر تعریف نکنیم تایمر رو پس چطور [glow=red,2,300]زمان[/glow] رو بدست بیاریم ) خودش سوال اشتباهه.
        شما با کنتر رویداد رو شمارش میکنید نه فاصله زمانی بین 2 رویداد رو.
        که توی این زمینه رویداد اول فرستاده شدن سیگنال 40Khz توسط فرستنده مافوق صوته و رویداد دوم دریافت این سیگنال توسط گیرنده مافوق صوت.
        شما فقط باید مدت زمان بین این دو رویداد رو محاسبه کنی . اون هم نه تا بی نهایت بلکه تا ماکزیمم رنج سنسور.
        زمان اول رو چون خودت تعین میکنی میدونی و از اون لحظه تایمر باید فعال بشه.
        اگر از یه زمان مشخصی گذشت و سیگنالی دریافت نشد (یعنی چیزی در حد فاصل رنج این سنسور وجود نداره) و کار دوباره تکرار میشه.
        امید وارم بتونی با این راهنمایی های دست و پا شکسته من کاملش کنی.
        موفق باشی.
        الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سلام
          ان شاءالله
          پس دستورات
          x1=counter0
          رو بردارمو
          x1=timer0
          بذارم
          ولی کامپایلر ایراد میگیره راستی مهندس نگفتی عملیان شمارش زمان رو می خوام با for انجام بدم نتیجه میده
          فکر کنم نتیجه بده
          با تشکر
          ان شاءالله اگرتمام شد document اش رو میذارم توی سایت
          اول توکل
          دوم پشتکار
          سوم مشورت
          چهارم عمل

دیدگاه

سلام.
            با for نمیشه زمان دقیق رو بدست آورد . باید از همون تایمر استفاده کنی.
            باید مقادیر Tl0 و Th0 رو بخونی و باهاش به شکل یک متغیر 2 بایتی رفتار کنی.
            انشاءالله که زود تموم میشه.
            منم در آینده نزدیک کمی فعال تر عمل میکنم (انشاء الله).
            الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سلام
              با توجه به این که اقای iran-pc
              وقت ندارن جواب من رو بدن میشه کسی از دوستان من رو در امر ذخیره مقدار تایمر 16 بیتی در یک متغیر مانند t کمک کنه (در بسکام 8051)
              با تشکر

اول توکل
              دوم پشتکار
              سوم مشورت
              چهارم عمل

دیدگاه

جناب hd_uni_pro سلام.
                آقا چرا ناراحن میشی؟
                منم امروز رفتم یک سنسور گیرنده فرستنده اینو خریدم.
                فردا ایشالا تستش میکنم نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم.
                موفق باشید.
                الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

سلام
                  باور بفرمایید منظوری نداشتم
                  فقط یک چند روزی هست از بست روی پروژه کار کردم مخ این جانب نیم سوز شده
                  من منتظر هستم
                  اول توکل
                  دوم پشتکار
                  سوم مشورت
                  چهارم عمل

دیدگاه

پاسخ : senمن یه پروژه دارم . تشخیص فاصله با آلتراسونیک به وسیله 8051 .من کتاب 20

سلام .
                    من یه پروژه دارم . تشخیص فاصله با آلتراسونیک به وسیله 8051 .
                    من کتاب 201 مدار خاکپورم دارم اما این کتاب کد نویسی 8051 را کامل در مورد این کتاب داره ولی شکل مدارش رو نداره .
                    تو رو خدا میشه کمکم کنید ...
                    من تو هر فرومی که عضو شدم جوابم رو ندادن تو رو خدا خوهش می کنم شما کمکم کنید .
                    ممنون میشم ثواب داره .

دیدگاه

سلام .
                      من یه پروژه دارم . تشخیص فاصله با آلتراسونیک به وسیله 8051 .
                      من کتاب 201 مدار خاکپورم دارم اما این کتاب کد نویسی 8051 را کامل در مورد این کتاب داره ولی شکل مدارش رو نداره .
                      تو رو خدا میشه کمکم کنید ...
                      من تو هر فرومی که عضو شدم جوابم رو ندادن تو رو خدا خوهش می کنم شما کمکم کنید .
                      ممنون میشم ثواب داره .

دیدگاه

دوست عزیز
                        نقشه این مدار به صورت علمی توی همین کتاب 201 مدار موجوده
                        شما می تونی از روی همینئ نقشه فیبر خودتو طراحی بکنی
                        موفق باشی

دیدگاه

دست شما درد نکنه خیلی ممنون از این که جواب دادی .
                          راستشو بخوای من کتاب رو گشتم اما پیدا نکردم ، اخر کتاب یه سری مدار هست اما نمی دونم کدومش برای این فاصله سنجه .
                          اگه شما کتاب رو دارین میشه به من بگین کجای کتاب هستش .
                          خیلی ممنون می شم .از اینکه کمکم کردی دستت درد نکنه

دیدگاه

please go:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,5819.0.html
                            اول توکل
                            دوم پشتکار
                            سوم مشورت
                            چهارم عمل

دیدگاه

سلام
                              دوستان
                              من ÷روژه التراسونیک رو تمام کردم بزودی نقشه و ducument فن رو برای شما می گذلزم توی سایت
                              اول توکل
                              دوم پشتکار
                              سوم مشورت
                              چهارم عمل

دیدگاه

سلام من پروژه رو تموم کردم ولی با pic به زودی documents رو بعد تز اپلود می ذارم تو سایت.؟!!!!! :applause: :applause:

:nice:
                                اول توکل
                                دوم پشتکار
                                سوم مشورت
                                چهارم عمل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X