اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ECA USB-ASP Programmer software

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ECA AVR Programmer

نوشته اصلی توسط jahromy
    سلام
    ببخشید اینجوری میپرم وسط حرف های شما

من فایل EXE ها رو اجرا می کنم ارور زیر رو میده
    فایل MSCORWKS.DLL لود نمیشه
    چکار باید بکنم؟
    dotNetFramework 2 رو نصب کردید؟
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

ورزن 2 نصب بود.
      برداشتم ورژن 3 رو نصب کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahromy
        ورزن 2 نصب بود.
        برداشتم ورژن 3 رو نصب کردم.
        نباید Error بده. یه بار دیگه بی زحمت دانلود کنید. پدیت شد.

دیدگاه

بازم همین ارور رو میده
          میگه تو فولدر ورژن 2 فایروورک.نت فایلی که گفته بودم اجرا نمیشه
          من میرم ورژن فایروورکم رو عوض کنم شاید درست شه.

دیدگاه

updated

دیدگاه

پاسخ : ECA USB-ASP Programmer software

سلام.
              من اگه میدونستم که یه پروگرامر دارید مینویسید حتما تو برنامه نویسیش کمکتون می کردم :cry:
              یه نگاه سایت من بنداز www.programmer07.ir
              http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

کار بسیار جالبی دارید می کنین
                اینجور کارا که به اسم برو بچ eca درست بشه ، خیلی برای انجمن خوبه و نشون میده که eca واقعا یه انجمن علمیه که می تونه کارهای علمی بزرگ انجام بده
                متأسفانه به خاطر کمبود و وقت و نداشتن ااطلاعات کافی در این زمینه نیم تونم کمکی بکنم ، ولی می تونم در زمینه قسمتهای گرافیکی نرم افزار قول همکاری بدم :redface:
                ولی اگر کار نرم افزار تموم بشه و به حد قابل قبول برسه میشه اونو داخل پک نرم افزارهای پروگرامر محصولات فروشگاه گذاشت ، که خودش تبلیغ خوبی برای نرم افزاره
                تشکر و قدردانی ما هم از شما برای این کار می تونه دادن تخفیف برای خرید از فروشگاه باشه

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید

برای پروگرامر یه سری به اینجا بزنید

http://www.friendlyarm.com/work-usbasp-avr-usb-isp-with-avrdude-gui-on-windows/

برای کار با xml در c# هم راحت تر از LINQ -Query integrater language یا Xquery پیدا نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
                    سلام.
                    من اگه میدونستم که یه پروگرامر دارید مینویسید حتما تو برنامه نویسیش کمکتون می کردم :cry:
                    یه نگاه سایت من بنداز www.programmer07.ir
                    خوب پروژه های دیگه ای هم تو دهنم هستش.
                    میخوام با 10 - 15 تا پروژه ECA Microcontroller Programming Tools رو یه پکیج کنیم و بترکونیم.

comming soon

دیدگاه

updated
                      کسی برای کامل کردن فایل های XML اعلام آمادگی نمیکنه؟ من چون آی سی هایی مثل 256 رو ندارم و یکم کار خسته کننده ایه خودم انجام نمیدم. و الا هر فایل 4 دقیقه هم وقت نمیخواد.
                      برای Help به صورت Chm چی؟
                      برای CodeWizard چی؟
                      برای Calculator که مقادیر UART و Timer رو بدست بیاره چی؟

چرا اینقدر بچه ها بی علاقه اند؟ مگه فکر میکنید چقدر تا حالا وقت منو گرفته. تازه کلی چیز یاد گرفتم
                      من فکر میکردم 20 -30 نفری جمع بشن :NO:

دیدگاه

خیلی دوست داشتم توی طراحی این پروگرامر همکاری داشته باشم ولی متاسفانه این یکی دو هفته خیلی سرم شلوغه :sad:
                        یه برنامه براتون پلود کردم که کار محاسبه ی مقدار تایمر و USART رو انجام میده ..
                        خیلی کوچیک و کم حجم ایدئال برای attach کردن به پروگرامرتون :job:

http://www.4shared.com/file/88745230/46023640/avrcalc.html
                        That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                          updated
                          کسی برای کامل کردن فایل های XML اعلام آمادگی نمیکنه؟ من چون آی سی هایی مثل 256 رو ندارم و یکم کار خسته کننده ایه خودم انجام نمیدم. و الا هر فایل 4 دقیقه هم وقت نمیخواد.
                          برای Help به صورت Chm چی؟
                          برای CodeWizard چی؟
                          برای Calculator که مقادیر UART و Timer رو بدست بیاره چی؟

چرا اینقدر بچه ها بی علاقه اند؟ مگه فکر میکنید چقدر تا حالا وقت منو گرفته. تازه کلی چیز یاد گرفتم
                          من فکر میکردم 20 -30 نفری جمع بشن :NO:
                          من میتونم یه code wizard بنویسم واسه سه زبان bascom, code vision و winavr
                          واسه xml بگو دقیقا چی میخوای؟ تا راش بندازم.
                          Calculator رو هم یه توضیحی بده ببینم منظورت دقیقا چیه!؟

اگه با نحوه کامپایل شدن فایلها و ایجاد فایل hex آشنایی دارید؛ بیاید یه زبان برنامه نویسی میکرو ایجاد کنیم؟؟؟؟؟؟ به زبان فارسی و انگلیسی؟ یعنی کاربر هم بتونه دستورات رو فارسی تایپ کنه و هم انگلیسی.(امکان زبانهای دیگه رو هم میشه گذاشت) هر طور که خودش بخواد. اونم به چند زبان بیسکام - code vision - winavr - assembly - pascal یعنی این زبانهارو ساپورت کنه. برای avr فعلا شروع کنیم. بعدش میریم سراغ بقیه میکروها. شایدم fpga رو هم تحت پوشش گرفتیم!!!!!
                          برنامه شبیه ساز هم میتونم بسازم.
                          من قبلا یه زبان برنامه نویسی ایجاد کردم (چند سال پیش) زیاد دنبالشو نگرفتم. فایلهای exe رو هم میتونم بسازم. ولی واسه میکرو باید جالبتر باشه!؟ :nice:

نظر شما چیه؟؟؟؟
                          کی پایه هست واسه این کار؟؟؟؟؟

دیدگاه

خوب بالاخره یکی جدی اعلام آمادگی کرد

مهمترین کار فعلا تکمیل فایلهای XML هستش.
                            شما اول باید یه XML editor داشته باشید :
                            http://www.google.com/search?hl=en&c...Search&lr=

بعد از اون داخل محلی که avrstudio رو نصب کردید برید در محل نصبش و پوشه Partdescriptionfiles ، و آی سی مورد نظر رو انتخاب کنید. توجه کنید که اونجا فایل ها اکثرا شبیه هم هستند :(Atmega32 , Atmega32A ). این به این دلیله که تو اون فایل ها علاوه بر اطلاعات مربوط به نحوه پروگرام کردن اطلاعات بسیار زیادی برای دیباگ کردن قرار داره، در کل آی سی هایی از نظر پروگرام کردن فرق دارن که signature اونها با هم فرق کنه.
                            بعدش کار راحته، اول باید خیلی از اطلاعات رو که به درد ما نمیخوره و فقط الکی حجم برنامه رو زیاد میکنه پاک کنید.
                            element هایی که باید بمونن اینها هستن :

مرحله بعدی اصلاح فیوز بیتهاست که باید برای این کار باید به element های Text1 ...Textn مراجعه کنید. این element ها حالت های مختلف یک یا چند بیت را تشریح می کنند.
                            این element ها غالبا این ایراد را داریند که فقط یک حالت یک بیت را نوشته اند، مثلا بیت EESAVE را می توان مثال زد. برای این بیت فقط حالت زیر تعریف شده :
                            کد:
                               <TEXT4>
                                <MASK>0x08</MASK>
                                <VALUE>0x00</VALUE>
                                <TEXT>Preserve EEPROM memory through the Chip Erase cycle; [EESAVE=0]</TEXT>
                               </TEXT4>
                            شما باید یک فیلد جدید در همین محل ایجاد کنید و حالت دیگر این بیت را تشریح کنید:

کد:
                               <TEXT12>
                                <MASK>0x08</MASK>
                                <VALUE>0x08</VALUE>
                                <TEXT>Erase EEPROM memory through the Chip Erase cycle; [EESAVE=1]</TEXT>
                               </TEXT12>
                            این مثالها از فایل Atmega32 زده شد که تو همون برنامه پروگرامر هست. فایل های جدیدی که میسازید تو همین مسیر کپی کنید، برنامه خودش میشناسه
                            اگه سوالی دارید بفرمائید.
                            ************************************************** *******
                            من میتونم یه code wizard بنویسم واسه سه زبان bascom, code vision و winavr
                            هدف منم همینه. اول باید یه Calculator بنویسیم که Buad و یا فرکانس OverFlow تایمرها و ... رو بهش بدیم و خودش مقدار رجیسترها رو محاسبه کنه. بعدش به هر زبونی خواستیم میذاریم رو خروجی.

اگه با نحوه کامپایل شدن فایلها و ایجاد فایل hex آشنایی دارید؛ بیاید یه زبان برنامه نویسی میکرو ایجاد کنیم؟؟؟؟؟؟ به زبان فارسی و انگلیسی؟ یعنی کاربر هم بتونه دستورات رو فارسی تایپ کنه و هم انگلیسی.(امکان زبانهای دیگه رو هم میشه گذاشت) هر طور که خودش بخواد. اونم به چند زبان بیسکام - code vision - winavr - assembly - pascal یعنی این زبانهارو ساپورت کنه. برای avr فعلا شروع کنیم. بعدش میریم سراغ بقیه میکروها. شایدم fpga رو هم تحت پوشش گرفتیم!!!!!
                            برنامه شبیه ساز هم میتونم بسازم.
                            من قبلا یه زبان برنامه نویسی ایجاد کردم (چند سال پیش) زیاد دنبالشو نگرفتم. فایلهای exe رو هم میتونم بسازم. ولی واسه میکرو باید جالبتر باشه!؟

نظر شما چیه؟؟؟؟
                            کی پایه هست واسه این کار؟؟؟؟؟
                            این میتونه یه تجربه خوب باشه، ولی کارآمد نیست. شما هر چقدر هم وقت بذاری نمیتونی WinAvr بسازی. دوما نیازی نیست که بیایم زبان برنامه نویسی اختراع کنیم. من با این کار موافق نیستم، خیلی جو گیرانه است :mrgreen: . یه دل نگیرید :arrow:

خوب تا بعد

دیدگاه

این میتونه یه تجربه خوب باشه، ولی کارآمد نیست. شما هر چقدر هم وقت بذاری نمیتونی WinAvr بسازی. دوما نیازی نیست که بیایم زبان برنامه نویسی اختراع کنیم. من با این کار موافق نیستم، خیلی جو گیرانه است :mrgreen: . یه دل نگیرید :arrow:
                              رو xml کارمو شروع میکنم.
                              من که نمیگم بیا دات نت فریم ورک بسازیم! هدف اصلی من از گفتن این موضوع این بود که بشه امکانی به وجود آورد که کدهای زبانهای دیگه تو زبانهای دیگه استفاده کرد.
                              مثلا از کد winavr بشه تو بیسکام استفاده کرد. مثل دات نت که تو یه پروژه هم c# میشه اورد هم vb.net
                              در رابطه با winavr هم مطمئن باش اگه وقت بزاری، میتونیم اونو هم بسازیم.
                              من خودم قبلا یه زبان ساختم. می دونم که واسه میکرو میشه این کارو کرد.

دیدگاه

updated

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X