اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی سخت افزار pc با ++c/c

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه نویسی سخت افزار pc با ++c/c

نوشته اصلی توسط Mohpooria
    سلام کد های شما در کامپایلر های MINGW و Cygwin کهپورت شده ی کامپایلرهای g++ و gcc تحت ویندوز هستن جواب نمیده
    کسی راه حلی براش داره؟
    کامپایلر دیگه باید دانلود کنم؟
    این برنامه ها فقط با ++c/c جواب میدن در ضمن ویندوز xp اجازه دسترسی به پورتها رو به شما نمیده پس باید برای اجرااونها رو در سیستم عامل دیگه ای مثل dos و ویندوز me استفاده کنید.

دیدگاه

در بعضی از برنامه ها به آدرس پورت اشاره شده است مثلا پورت داده 0x378, LPT1 درنظر گرفت شده ممکن است در بعضی سیستم ها این آدرسها فرق داشته باشد پس حتما این آدرسها از طریق سیستم عامل چک کنید.

دیدگاه

این ها هم کاکپایلر به زبان c , c++ هستن دیگه
        آدرس ها هم درست است
        فکر کنم فقط با کامپایلرهای بورلند و ماکروسافت فقط جواب میده
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

اینم قسمت سوم آموزش.
          یافتن حافظه بالاتر از 1MB : اندازه حافظه توسعه یافته
          فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
            استاد ما یه پروژه خواسته که روی یک GLCD بدون هیچگونه آی سی یا مدار واسط خاصی فقط و فقط با استفاده از پورت LPT و یک کابل و با استفاده از زبان ++C ال سی دی رو راه اندازی کنه و اسم خودمون رو نمایش بدیم ،من یه ال سی دی گرافیکی به نام TS-12864A-2تهیه کردم ولی هیچ ایده ای ندارم هر چی برنامه این جا هست یا تو اینترنت دیدم یا با مدار واسطه یا ال سی دی متنیه کسی راه حلی نداره یه ذره هم عجله دارم به دادم برسید با تشکر

دیدگاه

برای نوشتن برنامه درایورش مشکلی نیست، تمامی فانکشنها از روی دیتاشیت به دست میاد و حتی بصورت اپن سورس موجوده ولی مشکل سخت افراره!
              اگه از KS108 استفاده کنی حداقل 13 پایه کنترلی نیازداره ولی تاجاییکه میدونم با پورت پارالل فقط میشه 12پایه خروجی داشت و یه پایه کم میاد.

ادیت:
              من الآن تو پروتیوس چک کردم اگه پایه R/W رو به گرند وصل کنیم، ال سی دی راه میفته ولی یه کم شکلا به هم میریزه که اونم فکرکنم بشه با تغییر تو درایورش یه کاریش کرد، پس حتما قابل انجامه.
              اینطوری تو پروژه ها یه پایه دیگه میکرو هم آزادمیشه، باتشکر از شما و استادتون D:
              {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X