درود
خدمت اساتید و همکاران گرامی
راهنمایی برای ساخت تابلو LED با میکرو و آی سی شیفت ریجستر
قصد ساخت تابلو ال ای دی کلمه (کافی نت) با تعداد حدود 500 ال ای دی قرمز ولتاژ 2.2 ولت رو دارم
تابلو معمولی ال ای دی درست کردم ولی می خوام به عنوان تجربه اول با آی سی CD4017 این تابلو رو درست کنم
از عزیزان و اساتید این سوال ها رو داشتم :
1- استفاده از این آی سی رو پیشنهاد می دید یا آی سی مشابه دیگه ای رو؟
2- آی سی های های کپی در بازار مناسب این کار هستش یا آی سی اورجینال تهیه کنم؟
3- برای تولید پالس مورد نیاز آی سی 555 رو پیشنهاد می دید یا استفاده از میکرو و در صورت استفاده از میکرو چه میکرویی رو پیشنهاد می دید؟
4- با کابل های فلت مورد استفاده در تابلو روان چینی می شه سیم کشی این تابلو رو انجام داد؟
4- چه کاری انجام بدم که سیم کشی تابلو خیلی زیاد و در هم نشه؟
5- با استفاده از میکرو میشه افکت های نوری مختلف روی این تابلو اعمال کرد؟ یا فقط خاموش و روشن شدن پشت سر هم ال ای دی ها
ببخشید که تعداد سوال های خیلی زیاده
ممنون از وقتی که می زارید و پاسخ می دید
تابلو رو می خوام مثل فیلم داخل لینک درست کردم - در این فیلم 32 ال ای دی درایو شده ولی من برای حدود 500 ال ای دی می خوام این کار رو انجام بدم
https://www.aparat.com/v/k924oc8?refererRef=search
خدمت اساتید و همکاران گرامی
راهنمایی برای ساخت تابلو LED با میکرو و آی سی شیفت ریجستر
قصد ساخت تابلو ال ای دی کلمه (کافی نت) با تعداد حدود 500 ال ای دی قرمز ولتاژ 2.2 ولت رو دارم
تابلو معمولی ال ای دی درست کردم ولی می خوام به عنوان تجربه اول با آی سی CD4017 این تابلو رو درست کنم
از عزیزان و اساتید این سوال ها رو داشتم :
1- استفاده از این آی سی رو پیشنهاد می دید یا آی سی مشابه دیگه ای رو؟
2- آی سی های های کپی در بازار مناسب این کار هستش یا آی سی اورجینال تهیه کنم؟
3- برای تولید پالس مورد نیاز آی سی 555 رو پیشنهاد می دید یا استفاده از میکرو و در صورت استفاده از میکرو چه میکرویی رو پیشنهاد می دید؟
4- با کابل های فلت مورد استفاده در تابلو روان چینی می شه سیم کشی این تابلو رو انجام داد؟
4- چه کاری انجام بدم که سیم کشی تابلو خیلی زیاد و در هم نشه؟
5- با استفاده از میکرو میشه افکت های نوری مختلف روی این تابلو اعمال کرد؟ یا فقط خاموش و روشن شدن پشت سر هم ال ای دی ها
ببخشید که تعداد سوال های خیلی زیاده
ممنون از وقتی که می زارید و پاسخ می دید
تابلو رو می خوام مثل فیلم داخل لینک درست کردم - در این فیلم 32 ال ای دی درایو شده ولی من برای حدود 500 ال ای دی می خوام این کار رو انجام بدم
https://www.aparat.com/v/k924oc8?refererRef=search

دیدگاه