اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام
    من واسه فلاشر از ترانزیستور bd139 استفاده میکنم توی این تابلو آخری که ساختم ترانزیستور خیلی داغ میشد بهش دست میزدم دستم میسوخت اما کار میکرد منم عوضشون کردم IRFZ44 گذاشتم جاش درست شد دیگه داغ نشد . دلیل این داغ شدنش چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
      سلام
      من واسه فلاشر از ترانزیستور bd139 استفاده میکنم توی این تابلو آخری که ساختم ترانزیستور خیلی داغ میشد بهش دست میزدم دستم میسوخت اما کار میکرد منم عوضشون کردم IRFZ44 گذاشتم جاش درست شد دیگه داغ نشد . دلیل این داغ شدنش چیه ؟
      سلام
      جریان زیاد که اگه تابلو یزرگه طبیعی هست
      هر ترانزیستوری یه ماکزیمم جریانی رو میتونه عبور بده
      بعد از اون به علت داغ شدن بیش از حد میسوزه
      اگه فقط گرم میشه میتونید هیت سینک بذارید
      اگه داغ میشه یه ترانزیستور با توان بالاتر

این IRF هم ماسفت هست
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

با سلام
        برای منبع تغذیه من بعلت جریان کشی زیاد الان دیگه 12 ولت نیست و روی 14 ولت رفته و مصرف کننده که نوار led هست بجای 4 آمپر الان 6 آمپر میکشه و در ضمن چون درایور dc نمیتونه تامین کنه led چشمک میزنه. چون آداپتور واترپروف هست امکان باز کردن و تعمیر اون وجود نداره. فعلا اومدم بین آداپتور و نوار led مقاومت آجری گذاشتم که ولتاژ شده 11.5 ولت و فعلا مشکلی نداره.
        به نظر شما
        1-مقاومت چقدر میتونه دوام بیاره و چقدر کار می کنه ؟ led ها 24 ساعت روشن هستن.
        2- مقاومت رو هم 20 وات و 50 وات از نوع آجری و آلومینیمی امتجان کردم ولی خیلی داغ می کنن. آیا این طبیعیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dotcom
          با سلام
          برای منبع تغذیه من بعلت جریان کشی زیاد الان دیگه 12 ولت نیست و روی 14 ولت رفته و مصرف کننده که نوار led هست بجای 4 آمپر الان 6 آمپر میکشه و در ضمن چون درایور dc نمیتونه تامین کنه led چشمک میزنه. چون آداپتور واترپروف هست امکان باز کردن و تعمیر اون وجود نداره. فعلا اومدم بین آداپتور و نوار led مقاومت آجری گذاشتم که ولتاژ شده 11.5 ولت و فعلا مشکلی نداره.
          به نظر شما
          1-مقاومت چقدر میتونه دوام بیاره و چقدر کار می کنه ؟ led ها 24 ساعت روشن هستن.
          2- مقاومت رو هم 20 وات و 50 وات از نوع آجری و آلومینیمی امتجان کردم ولی خیلی داغ می کنن. آیا این طبیعیه ؟
          سلام
          من متوجه نشدم که از آخر چی شد !
          منبع تغذیه dc استفاده میکنید یا ac !
          آها...درایورتون تحمل جریان 6آمپر نداره و الیدی هنگام تغییر رنگ به صورت پله ای تغییر رنگ میکنه....
          یا درایور ندارید...چمیدونم...واضع توضیح ندادید....
          آداپتور....!!! باز آداپتور چیه !
          دوست عزیز...منبع تغذیه با درایور با آداپتور کلی باهم فرق میکنند ها!!! از هر سه کلمه استفاده کردید الان نمیدونم منظورتون چیه...
          ولی اینکه میگین واتر پروف...
          احتمال زیاد میدم که از منبع تغذیه سوئیچیگ لپ تاپی 5آمپری استفاده کردین
          اگه منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی دارین....با تغییر مقدار پیانسومتر ...ولتاژ خروجی کم کنید

به نظرم مقاومت رو به هدسینگ متصل کنید...
          هرچی بیشتر داغ بشه مقدارش کمتر میشه و ولتاژ شما بیشتر میشه
          سعی کنید حرارت اون رو طوری تقسیم کنید که دستتون رو نسوزونه
          موفق و پیروز باشید
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام برای چبوندن کار پشت شیشه از پولکی و چسب دوقولوی جلاسنج (شفاف) استفاده میکنم اما بعد چند ماه بخصوص اگه تو افتاب باشه باز میشه . کسی چسب بهتری سراغ داره ؟ حداقل یک سال رو عملا جواب داده باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
              سلام
              من متوجه نشدم که از آخر چی شد !
              منبع تغذیه dc استفاده میکنید یا ac !
              آها...درایورتون تحمل جریان 6آمپر نداره و الیدی هنگام تغییر رنگ به صورت پله ای تغییر رنگ میکنه....
              یا درایور ندارید...چمیدونم...واضع توضیح ندادید....
              آداپتور....!!! باز آداپتور چیه !
              دوست عزیز...منبع تغذیه با درایور با آداپتور کلی باهم فرق میکنند ها!!! از هر سه کلمه استفاده کردید الان نمیدونم منظورتون چیه...
              ولی اینکه میگین واتر پروف...
              احتمال زیاد میدم که از منبع تغذیه سوئیچیگ لپ تاپی 5آمپری استفاده کردین
              اگه منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی دارین....با تغییر مقدار پیانسومتر ...ولتاژ خروجی کم کنید

به نظرم مقاومت رو به هدسینگ متصل کنید...
              هرچی بیشتر داغ بشه مقدارش کمتر میشه و ولتاژ شما بیشتر میشه
              سعی کنید حرارت اون رو طوری تقسیم کنید که دستتون رو نسوزونه
              موفق و پیروز باشید
              سلام
              منطورم درایور ac به dc هست. ( درایور ولتاژ ثابت 50 وات - 12 ولت 4.17 آمپر) که به صورت واتر پروف هست. در ضمن نوار led از نوع 3528 سفید رنگ هست. چون بجای 12 ولت دو سر led مقدار 14 ولت افتاده و جریان بیشتری میکشه در نتیجه درایور نمیتونه تامین کنه و چشمک میزنه.
              از مقاومت 0.8 اهم و یا یک اهم 20 وات از نوع آجری استفاده کردم. ( از نوع آلومینیومی که به gold resistor هم معروفه استفاده کردم) ولی خیلی داغ می کنن. نمیدونم طول عمرشون چقدره و مقاومت چقدر دوام میاره؟
              آیا برای یکسال بطوریکه نوار LED بطور دائم روشن باشه ، میشه روی مقاومت حساب کرد ؟
              از مقاومت آجری استفاده کنم یا از نوع دیگر ؟

در ضمن فرق آداپتور 12 ولت با درایور ولتاژ ثابت 12 ولت چیه ؟

دیدگاه

با سلام به دوستان
                یک سوال دارم
                من در مدار فلاشرم از ترانزیستور tip41c استفاده کردم و از میکرو جهت تحریک بیس از مقاومت 2.2k استفاده کردم...
                حالا وقتی مدارم رو روشن میکنم 2 مشکل پیش میاد.
                1.ترانزیستور داغ میکنه...
                2. led های یک کانال به طور کامل روشن نمیشن که من اون رو به منفی اصلی دادم به صورت کامل روشن میشن معلومه که رو ترانزیستور افت کرده.
                حالا ...
                من از چه مقاومتی و چه ترانزیستوری استفاده کنم که مشکلم برطرف بشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad35
                  با سلام به دوستان
                  یک سوال دارم
                  من در مدار فلاشرم از ترانزیستور tip41c استفاده کردم و از میکرو جهت تحریک بیس از مقاومت 2.2k استفاده کردم...
                  حالا وقتی مدارم رو روشن میکنم 2 مشکل پیش میاد.
                  1.ترانزیستور داغ میکنه...
                  2. led های یک کانال به طور کامل روشن نمیشن که من اون رو به منفی اصلی دادم به صورت کامل روشن میشن معلومه که رو ترانزیستور افت کرده.
                  حالا ...
                  من از چه مقاومتی و چه ترانزیستوری استفاده کنم که مشکلم برطرف بشه...
                  سلام
                  چندتا led دارین؟
                  ترانزیستور شما 6 آمپر تحمل داره
                  یعنی حداقل 900 تا led رو میشه با یکیش کنترل کرد
                  شماره tip142 ترانزیستور با توان 10 آمپر هست
                  آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                    سلام
                    چندتا led دارین؟
                    ترانزیستور شما 6 آمپر تحمل داره
                    یعنی حداقل 900 تا led رو میشه با یکیش کنترل کرد
                    شماره tip142 ترانزیستور با توان 10 آمپر هست
                    با تشکر از جوابتون
                    من 300 تا ال ای دی دارم که 3 تا 3تا با مقاومت 330 اهم سری و در نهایت موازی شده این برا یک کانال از فلاشر هست.
                    یک اداپتور سویچینگ 10 امپر هم استفاده کردم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dotcom
                      سلام
                      منطورم درایور ac به dc هست. ( درایور ولتاژ ثابت 50 وات - 12 ولت 4.17 آمپر) که به صورت واتر پروف هست. در ضمن نوار led از نوع 3528 سفید رنگ هست. چون بجای 12 ولت دو سر led مقدار 14 ولت افتاده و جریان بیشتری میکشه در نتیجه درایور نمیتونه تامین کنه و چشمک میزنه.
                      از مقاومت 0.8 اهم و یا یک اهم 20 وات از نوع آجری استفاده کردم. ( از نوع آلومینیومی که به gold resistor هم معروفه استفاده کردم) ولی خیلی داغ می کنن. نمیدونم طول عمرشون چقدره و مقاومت چقدر دوام میاره؟
                      آیا برای یکسال بطوریکه نوار LED بطور دائم روشن باشه ، میشه روی مقاومت حساب کرد ؟
                      از مقاومت آجری استفاده کنم یا از نوع دیگر ؟

در ضمن فرق آداپتور 12 ولت با درایور ولتاژ ثابت 12 ولت چیه ؟
                      اگه بتونید مقاومت رو با هدسینگ در دمای کمتر از 40درجه نگه دارین...هیچ وقت خراب نمیشه
                      مقاومت آجری واسه ما قشر ضعیف جامعست.....شما که مایه داری مقاومت فلزی میخری....خوب خیلی بهتره

آداپتور =تشکیل شده از یک ترانس و پل دیود . الکتریکی هست .
                      منبع تغذیه سوئیچینگ= تشکیل شده از سلف و اجزای گونانون الکترونیکی .ولتاژ و جریان ثابت دارد.
                      درایور =از قطعات مختلف الکترونیکی تشکیل شده و معمولا قابلیت تغییر ولتاژ و جریان ندارد.اما دامنه تغییر ولتاژ دارد. (مثل درایور LED 4-8W )
                      -خروجی درایور ها معمولا به صورت پالسی هست و مانند منابع تغذیه و آداپتور ها خطی نمیباشد.
                      -جریان در درایور ها اندک ولی ولتاژ زیاد است.
                      -ولتاژ در آداپتور و منابع تغذیه اندک ولی جریان زیاد است.
                      -اندازه درایور ها خیلی کوجکتر از منابع تغذیه و آداپتور هاست.
                      -حساسیت به اتصال کوتاه در درایور ها به شدت زیاد است و باعث سوختن آنها می شود.
                      موفق و پیروز باشید
                      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdad35
                        با تشکر از جوابتون
                        من 300 تا ال ای دی دارم که 3 تا 3تا با مقاومت 330 اهم سری و در نهایت موازی شده این برا یک کانال از فلاشر هست.
                        یک اداپتور سویچینگ 10 امپر هم استفاده کردم...
                        چه رنگی؟
                        کل ledهای شما ماکزیمم 2 آمپر جریان نیاز داره
                        که با فرض 3ولت برای هر led و مقاومت 330 اهم کلش میشه 1 آمپر
                        یه جای کار مشکل داره
                        لطفا شماتیک نحوه اتصال رو بذارید
                        البته بهتره محاسبات جریان و مقاومت رو آقای چمنی یه بار انجام بدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                          -حساسیت به اتصال کوتاه در درایور ها به شدت زیاد است و باعث سوختن آنها می شود.
                          سلام جناب چمنی. به نظر شما عمر مفید درایور ها مثل اینایی که تو سایت هستن چند هزار ساعته؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟ تا یه سال به طور مداوم روشن باشن عمر میکنه؟ آخه من یه جای حساس قراره استفاده کنم ولی موندم که درایور بذارم(به خاطر کم مصرف تر بودن) یا تغذیه سویچینگ. به طور کلی عمر کدومشون بیشتره؟
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                            سلام جناب چمنی. به نظر شما عمر مفید درایور ها مثل اینایی که تو سایت هستن چند هزار ساعته؟ میشه بهشون اعتماد کرد؟ تا یه سال به طور مداوم روشن باشن عمر میکنه؟ آخه من یه جای حساس قراره استفاده کنم ولی موندم که درایور بذارم(به خاطر کم مصرف تر بودن) یا تغذیه سویچینگ. به طور کلی عمر کدومشون بیشتره؟
                            به نظر من تغذیه سویچینگ فن دار بهتره

دیدگاه

سلام اگه برای درایور پاور ال ای دی میخوای اینا مناسب هستن :nerd:
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام آقا محسن
                                عمر مفید این درایور ها از عمر گل لاله کمتره...داغ دارم حسابی...دست رو دلم نزار
                                اینقد زود میسوزند که نگو ! یبار نمای یه پارتمان نورپردازی کردم...به درخواست خودش 220ولت بود...داخلش درایور گذاشتم...البته نصف دیگه نورپردازی با 12ولت و پاور راه انداختم
                                حالا بعد 9ماه...2تا پروژکتور از طبقه پنجم سوخته !!!! خوب خیلی بده...باید جرثقیل بیاره طرف باز کنه بده تعمیر کنیم...اما اون 12ولتی ها میدونم حداقل 5سال عمر میکنند

یه بار دیگه هم تو هتل بودم...الیدی 3وات گرفتم با درایور 3وات...کلی نما زدیم...بعد 3روز دیدیم فقط 2تا پروژکتور سالمه...بقیه لنز ها آب شدن رفتن تو الیدی !
                                نمیدونم چرا ! ولی خیلی داغ کرده بود....مجبور شدم کلا بیخیال درایور شم....

آخرین بار هم چند روز پیش بود....یه درایور یک وات برداشتم زدم به الیدی...3دقیقه نشد جلو صورتم درایور ترکید !

حالا بریم سر پاور سوئیچینگ....
                                تو یه هتل 10تا کار کردیم.... تو 5ماه 4-5تاش خراب شده....ضمانت خودمون هم بود...چشمون کور دندمونم نرم...6ماه دیگه هم باید تحمل کنیم

در کل...اصلا و ابدا جنس نامرغوب کار نکردیم....تازه مارک LT هم بود...
                                ولی نتیجه گیری این شد که....پاور بهتره...ولی عمر الیدی کم میکنه

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X