اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط عمو LED
    منم تو پست " پاسخ #1117 " همین سوال کردم .
    و منتظر جوابم .
    یه نمونشو جوان داره بگرد تو سایتش شاید پیدا کردی.
    شمارش یادم نمیاد.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
      خیلی خلاصه سوالم و میپرسم
      برا افزایش تعداد کانال از هشت به شانزده در اتمگا هشت چیکار باید کرد تا هشت کاناله رو بلدم
      مثلا کلمه "فروشگاه مهاجر" دوازده حرف داره چه طور پورتهای دی و بی رو با هم هماهنگ کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed.zahedi
        سلام خدمت دوستان عزیز
        خیلی خلاصه سوالم و میپرسم
        برا افزایش تعداد کانال از هشت به شانزده در اتمگا هشت چیکار باید کرد تا هشت کاناله رو بلدم
        مثلا کلمه "فروشگاه مهاجر" دوازده حرف داره چه طور پورتهای دی و بی رو با هم هماهنگ کنم
        سلام
        اگه با بسکام مینویسید اول برنامه به هر پین یه نام اختصاص بدین و تو برنامه با این پینها کار کنید
        اینجوری:

کد:
        Ch1 Alias pinb.0
        Ch2 Alias pinb.1
        Ch3 Alias pinb.2
        ...
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

شرمنده!
          من الان اگه بخوام از tip41 برای حداکثر3 آمپر استفاده کنم چه مقاومتی بزارم؟بیسش 100میل جریان میخواد پس یعنی حتما باید با یه ترانزیستور دیگه درایوش کنم و مستقیم به میکرو نزنم؟
          پس چرا بعضی از این فلاشرای بیرون که دیدم مستقیم زدن به میکرو میگن تا 4 آمپرم جواب میده.
          شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
          [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
          [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

سلام
            کسی اینجا هست که به این ویروس مبتلا شده باشه؟؟؟

هر کاری کردم نتونستم پاکش کنم....
            کمکم کنید....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
              سلام
              کسی اینجا هست که به این ویروس مبتلا شده باشه؟؟؟

هر کاری کردم نتونستم پاکش کنم....
              کمکم کنید....
              جات خالی منم به این ویروس مبتلا هستم
              فقط هم به فلش و رم حمله میکنه و به لپتاپ خودم کاری نداری
              ولی خوب...
              تنها با
              USB DISK SECURITY\
              تونستم شناسایی و پاکش کنم
              ولی مشگل این نرم افزار اینه که فقط USB رو ویروس یابی میکنه ولی منبع اون که لپ تاپ هست رو نمیتونه
              یعنی زگهواره تا گور ویروس داریم....
              ولی از خجالت ویروسی شدن فلش دوستان و همکاران در میایم....
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان دستگاه پرس سر سیم برای سر سیم دو شاخ ماژول تابلو روان میخام لینکی فروشگاهی سراغدارین؟

دیدگاه

سلام دوستان
                  کسی میدونه اگه برا ال ای دی 1 وات فقط هیت سینک ستاره ای بذاریم مشکلی داره یا نه؟
                  چون یه کم زیاد گرم میشه. در ضمن با درایور روشنشون کردم.
                  آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
                    سلام دوستان
                    کسی میدونه اگه برا ال ای دی 1 وات فقط هیت سینک ستاره ای بذاریم مشکلی داره یا نه؟
                    چون یه کم زیاد گرم میشه. در ضمن با درایور روشنشون کردم.
                    سلام.بله مشکلی ایجاد میشه.نیاز به هیت سینک کمکی دارید.
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                      سلام.بله مشکلی ایجاد میشه.نیاز به هیت سینک کمکی دارید.
                      اگه من بخوام با فویل آلومینیومی براشون هیت سینک بسازم شکا چه اندازه ای رو واسه هر ال ای دی پیشنهاد میکنید؟
                      بازم تشکر

دیدگاه

اگه من بخوام با فویل آلومینیومی براشون هیت سینک بسازم شکا چه اندازه ای رو واسه هر ال ای دی پیشنهاد میکنید؟
                        بازم تشکر
                        فویل الومینیومی؟ :eek:منظورت همون زرورق خودمونه؟اگه اونه که به این کار نمیاد.

طراحی هیت سینک به شکل وجنس وابعاد و...بستگی داره.که معمولا توایران هیت سینک اصلا دیتا شیت نداره.خودت به صورت تجربی باید دستت بیاد.
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          فویل الومینیومی؟ :eek:منظورت همون زرورق خودمونه؟اگه اونه که به این کار نمیاد.

طراحی هیت سینک به شکل وجنس وابعاد و...بستگی داره.که معمولا توایران هیت سینک اصلا دیتا شیت نداره.خودت به صورت تجربی باید دستت بیاد.
                          آخه میخوام یه چیز جمع و جور باشه چون 36 تا در یه فضای کوجیک گذاشتم.
                          حالا به نظر شما از چه ماده ای استفاده کنم؟

دیدگاه

آخه میخوام یه چیز جمع و جور باشه چون 36 تا در یه فضای کوجیک گذاشتم.
                            حالا به نظر شما از چه ماده ای استفاده کنم؟
                            نمیشه دیگه.تقریبا 36 وات حرارت تولید میکنه وشما چاره ای نداری جز اینکه بیای از همین هیت سینکای الومینیومی استفاده کنی.اگه میخوای کارت تمیز بیاد]میتونی از قاب پروزکتور هایی که مخصوص ال ای دی پاور هستن استفاده کنی.

دیدگاه

اگه میشه یه نگاه به این بندازید
                              http://uplod.ir/jukr06iuokin/DSC03768.JPG

دیدگاه

اگه میشه یه نگاه به این بندازید
                                http://uplod.ir/jukr06iuokin/DSC03768.JPG
                                برید ورق آلومینیومی با ضخامت حدود 1 تا 2 میلی متری بخرید. بعد بدید تا براتون اونو به تکه های مستطیلی 1*3 یا 1.5*3 سانتی متری تبدیل کنن. بعد هر کدوم از اون تکه ها رو پشت هر کدوم از هیت سینک های ستاره ای با چسب سیلیکون بچسبون.
                                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X