اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط mak3798
    دوستان کسی یعنی 7 رنگ کار نکرده؟

امروز زنگ زدم تابلو طیف میگه ماژول قرمز 32000 تومن :eek:
    یه برد کنترل هم بهم معرفی کرده A40 میگه 35000 تومن :eek:
    نظرتون چیه؟
    ماژولهای تابلو طیف از نظر کیفیت پایین ترین کیفیت رو داره و پاوراش هم به این صورت - کار کردم میدونم بیخود نمیگم
    قیمتهاش پایینه خب چون کیفیت پایین رو دستش باد کرده می خواد بفروشه
    Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
      کابل فلت رو باید به هاب های 1*08 و 2*08 وصل کنی
      تنظیماتش هم با تک رنگ فرق میکنه
      اگه از این مین بردهای معمولی گرفته باشی نمیشه فیلم نشون داد
      اما اگه فیلم کوتاه با پسوند .avi داشته باشی میتونی اون رو به عکس با پسوند جیف تبدیل کنی سپس توی نرم افزار نمایشش بدی
      ممنون آقا مجتبی
      کارم نشد حساب کردم یه 7 رنگ یک متر در یک متر تقریبا 5 - 6 میلیون پای خودم در میاد :eek:حالا چند به مشتری بدم خدا میدونه؟

راستی شما از کجا ماژول تهیه می کنید؟
      کجا رو بهم پیشنهاد میدید؟
      برا تهیه ال ای دی برا تابلو ثابت چی از کجا بخرم؟ فروشگاه توی تهران سراغ دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil
        سلام بر دوستان عزیز به الخص جناب آقای باغبانزارد ومجتبی 1368 و سامی و....
        بنده کل مطالب رو خوندم رفتم برد مین A3 و یه ماژول قرمز خریدم و یه پاور دقیق 5 40آمپر
        من این تابلو رو طبق گفته های دوستان بستم منتها اول که بهش با پورت usb (لپ تاپ دارم)برنامه بدم، نشد ،بعدش اومدم برنام ریختم تو فلش و بعد ریختم تو مین برد بردم عبارت های عجیب نشون میداد گفتم شاید کابل فلت رو اشتباه وصل کردم کابل رو زدم دیدم نه همون حالت قبلیش درسته؛ بعدش وقتی دوباره فلت رو به حالت اول در آوردم دیدم تابلو (فیلم را ببنید150 کیلو بایت )چشمک میزنه و در هر دفعه تعداد Led خاموش شده وتا خاموش شدن کل ماژول ادامه میافت! تا اینکه حتی بعدش خود برد هم خاموش شد!
        http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://iandlive.persiangig.com/video/12082013.3gp
        بعدش بوی سوختگی احساس کردم :biggrin: دیدم از روی آی سی وسط برد داره دود بلند میشه و روش اینشکلی شده!

حالا میخواستم ببینم علتش چی بوده؟ اشکال کار من کجا بوده و باید چیکار کنم؟ ایا ماژول من سوخته یا مین بردم؟
        اینم بگم که روش یه دکمه بود که من به گمونم ریست میومد و هی زرت زرت فشارش میدادم
        دوستان میشه منو راهنمایی کنید :sad: خیلی ناراحتم کلی پول مین برد و ماژول رو دادم،تغذیه اشم درت وصل کردم
        اول برای این فاجعه بوجود اومده تسلیت میگم امیدوارم در مین بردهای بعدی جبران بشه :cry2:
        من دقیق نمی تونم بگم مشکل از کجاست چون تا حالا برای خودم از ایم مشکلا پیش نیومده
        ولی این رو میدونم در صورت برعکس زدن مثبت و منفی مین برد و ماژولها میسوزن
        اگه کابل فلت رو هم برعکس بزنی مین برد داغ میکنه
        باید ببینیم شما تنظیمات هم رو درست انجام داده باشی
        این احتمال هم میره مین بردش مشکل داشته من به این مورد برخوردم
        ...
        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
          ممنون آقا مجتبی
          کارم نشد حساب کردم یه 7 رنگ یک متر در یک متر تقریبا 5 - 6 میلیون پای خودم در میاد :eek:حالا چند به مشتری بدم خدا میدونه؟

راستی شما از کجا ماژول تهیه می کنید؟
          کجا رو بهم پیشنهاد میدید؟
          برا تهیه ال ای دی برا تابلو ثابت چی از کجا بخرم؟ فروشگاه توی تهران سراغ دارید؟
          بله رنگی گرون در میاد
          من از یه جای مشخصی نمی خرم هر وقت نیاز بشه به هر کدوم زنگ میزنم در صورتی که موجود داشته باشن بهشون سفارش میدم
          ال ای دی های فروشگاه eca خوبه. من از اصفهان میخرم
          Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

من توی صفحه های اول همین تاپیک دیدم چندتا از دوستان از جنس تابلو طیف تعریف کردن
            جنس پرتو نور چطوره؟
            اگه مشکل تبلیغی داره لطف می کنین پیام خصوصی بدید
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
              اول برای این فاجعه بوجود اومده تسلیت میگم امیدوارم در مین بردهای بعدی جبران بشه :cry2:
              من دقیق نمی تونم بگم مشکل از کجاست چون تا حالا برای خودم از ایم مشکلا پیش نیومده
              ولی این رو میدونم در صورت برعکس زدن مثبت و منفی مین برد و ماژولها میسوزن
              اگه کابل فلت رو هم برعکس بزنی مین برد داغ میکنه
              باید ببینیم شما تنظیمات هم رو درست انجام داده باشی
              این احتمال هم میره مین بردش مشکل داشته من به این مورد برخوردم
              ...
              من رفتم بردم عوض کردم گفتم بردت داغ میکنه حاجی :angry: یا بردم رو عوض می کنی یا نغذیه تک تک ماژولای مغازه اتو برعکس میکنم :applause: ویه s3 گرفتم مشکلم حل شد!
              رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                من توی صفحه های اول همین تاپیک دیدم چندتا از دوستان از جنس تابلو طیف تعریف کردن
                جنس پرتو نور چطوره؟
                اگه مشکل تبلیغی داره لطف می کنین پیام خصوصی بدید
                ممنون
                سلام
                دقیقا همانطور هست. در صفحات اول تعریف بود ، چون هنوز مصرف کننده ها به کیفیت ها پی نبرده بودند و فرق بین فروشنده ها و وارد کننده ها رو نمی دونستند. اما الان تقریبا اکثر سازنده های تابلو روان ماژول ها و فروشنده های بازار رو میشناسن.
                همانطور که دوستمون مجتبی 1368 فرمودند و من خودم هم جنس های تابلو طیف رو قبلا استفاده کردم ، واقعا کیفیت بدی داره. البته اولش نورش خوبه و ظاهرا نشون میده که با کیفیته ولی بعدا نورش از یکنواختی خارج میشه. تازه اگه نسوزه شانس آوردی.
                تا اونجایی که من بدونم تو این چند سالی که با اکثر فروشنده ها ازجمله شرکت پرتونور خرید کردم، قطعات پرتونور درجه یک هستند. البته توش خرابی دیدم، اما بعد از اعلام ، سریعا قطعه ی معیوب رو واسم عوض کردن. یه فرم هم دارن. www.partoonoor.ir که به تمامی سوالات مربوط به نمایشگر های ال ای دی ، سریعا پاسخ میدن. هم ساپورت خوبی دارن و هم جنس درجه یک.
                به هر حال نمیخوام جنبه ی تبلیغاتی داشته باشه، چون سوال کردین ، منم صرفا خواستم تجربه ام رو به دوستان منتقل کنم. به هر حال همه ی ما هزینه میکنیم و معمولا راضی به ضرر نیستیم.
                ضمنا تا آنجایی که من تجربه دارم ، قیمت ماژول بستگی به 3 پارامتر داره.
                1- اندازه چیپ داخل LED
                2- کیفیت IC
                3- ضخامت PCB
                چون حدود 70 درصد یک ماژول ال ای دی هست ، لذا مسلمه که هرچقدر که چیپ بزرگتر باشه کیفیت بهتر و قیمت هم بالا میشه.
                مابقی هم همچنین.

دیدگاه

تحقیق در مورد قیمت واقعی انواع ماژول ها و کیفیت آنها

سلام
                  دوستان من دارم از سایت ها و فروشگاه های خارجی قیمت چین رو در میارم ، و اینکه چطور ماژول ها در ایران به این قیمت ها فروخته میشن.
                  شما هم اگه تونستین یه تحقیقاتی بکنین ، تا آخر سر یه جمع بندی بکنیم ببینیم قیمت ماژول رو چطوری از کیفیتش تشخیص بدیم؟
                  اینطوری حداقل میتونیم درست خرید کنیم. هرچند من از جایی که خرید میکنم راضیم. اما میخوام مطمئن شم. چون ما حداقل هر ماه حدود 1000 تا 1500 تا ماژول مصرف داریم. اگه قیمت ها مناسب باشه که هیچ اگه نه خودمون یه برنامه بذاریم واسه وارد کردنش. حداقل به اندازه ی مصرفمون. :biggrin:

دیدگاه

سلام. من الان اومدم اینجا.دیم 30صفحه شده،دیگه حال ندارم بشینم همه اینهارو بخونم.

اومدم بگم میشه تابلوشو خودم بسازم ولی بردشو از این چینیا استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام ماژول 806 چطوریه؟
                      قیمت چنده؟
                      ماژول 701 چطوریه ؟
                      قیمت چنده
                      کدوم بهتره
                      با تشکر
                      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                        سلام ماژول 806 چطوریه؟
                        قیمت چنده؟
                        ماژول 701 چطوریه ؟
                        قیمت چنده
                        کدوم بهتره
                        با تشکر
                        سلام
                        تا اونجایی که تو این چند ماه تحقیق کردیم ، متوجه شدیم که قیمت ماژول ها بستگی به اندازه ی چیپ داخلی ال ای دی داره.
                        مثلا میگن چیپ 8میل یا 6میل.
                        هرچقدر که این چیپ کوچکتر باشه قیمتش کم و بلعکسه.
                        این ماژول های 701 و 806 چیپشون 6 میل و 5 میل هست. یعنی آشغال.
                        اگه جنس خوب بود که رو دستشون باد نمیکرد و نمیومدن مالشون رو حراج کنن.
                        اینا میان مقاومت سر راه ال ای دی ها رو کم میکنن، باعث میشه که ال ای دی ها پرنور به نظر برسن ؛ بعد مدتی ال ای دی و آی سی ها تحت فشار جریان نا مناسب صدمه میبین.
                        ضمنا چون از PCB نا مرغوب ساخته شده اند، باعث ایجاد حرارت میشه و وقتی که حرارت ال ای دی ها و آی سی ها هم که میاد روش ، دیگه نور علی نور میشه.
                        من خودم که حوصله ندارم همش برم بمونم بالا سر ساختمون و هر روز ماژول عوض کنم و گارانتی کنم.

دیدگاه

سلام به همه
                          بلاخره ماژول چه جنسی تهیه کنیم؟
                          اینجا که هرکی یه چیزی میگه
                          به قول دوستمون نرم نصب کنم گارانتی کنم بعد هر روز برم در مغازه طرف که اینجاش اینطوریه اونجاش اونطوریه! oo:

دیدگاه

فرصت نکردم صفحات قبل رو ببینم که کسی ای جور قاب رو پیدا کرده یا نه، 1 جور پروفیله که خودتون میتونید راحت ماژول ها رو سوار کنید با هزینه ی خیلی کمتر، تابلو ی من 96 در 32 بود آلمینیوم ساز بهم قیمتی حدود 60 هزار تومن داد، قاب حاضری هم تو عباسیان قیمت کردم حدود 100 تومن بود اما این پروفیل کیلویی 10 تومنه و برای تابلوی من نزدیک 20 تومن آب خورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                              سلام به همه
                              بلاخره ماژول چه جنسی تهیه کنیم؟
                              اینجا که هرکی یه چیزی میگه
                              به قول دوستمون نرم نصب کنم گارانتی کنم بعد هر روز برم در مغازه طرف که اینجاش اینطوریه اونجاش اونطوریه! oo:
                              سلام. من از ماژولهای 806aw استفاده می کنم و الان فروش 36500تومان هست.
                              اینم یه چند نمونه از تابلوها:

eamin.ir@gmail.com

دیدگاه

جناب رایانک تابلوهای شیکی درست کردی
                                میتونی در مورد قابشون توضیح بدی که از چه جنسی استفاده کردی
                                و ماژولها رو به چه صورت از پشت به هم متصل کردی ممنون
                                Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X