اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط mak3798
    سلام
    دوستان کسی در مورد تلوزیونهای شهری چیزی میدونه؟
    چطوری میشه درستش کرد؟
    درست کردنش مثل همین روان هاست یا نه خیلی سخت تره؟
    یه سفارش 2 در 3 با دات پیچ 10 دارم قیمت گرفتم بهم با همه وسایلش و قابش گفتن 32 میلیون کسی قیمت بهتر نداره؟
    بنظرتون خودم بشازم کمتر برام تموم میشه؟
    اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم
    عجججججججججججججبببببببببببببببببببببببببببببببببببب ببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    6 مترمربع دات 10 تمام رنگی 32 میلیون ؟؟؟؟
    امکان نداره.
    من فکر میکنم یه ریگی تو کار هست...
    میشه آدرس یا شماره تلفن یا یه مشخصاتی از این فروشنده رو برام پیام خصوصی کنین؟
    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
      عجججججججججججججبببببببببببببببببببببببببببببببببببب ببببببببب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
      6 مترمربع دات 10 تمام رنگی 32 میلیون ؟؟؟؟
      امکان نداره.
      من فکر میکنم یه ریگی تو کار هست...
      میشه آدرس یا شماره تلفن یا یه مشخصاتی از این فروشنده رو برام پیام خصوصی کنین؟
      ممنون
      آره اینطوری بهم قیمت داد
      الان آدرسش رو ندارم فردا عصر براتون پخ می کنم
      از پرتو نور قیمت گرفتم میگن متری 7.2 آنلاین
      6.8 آفلاین!
      راستی فرق این آنلاین و آفلاین چیه؟

دیدگاه

فرقشون تو این هستش که انلاین رو باید به کامپوتر وصل کنی یا دستگاهی که خروجی lan یا vga داره، و کامپیوتر مدام باید روشن باشه.
        ولی افلاین مثه همین تابلو روانهای معمولی هستش که شما چیزیو که میخوای نشون بدی با نرم افزار تابلو تنظیم می کنی و بعد انتقال می دی به حافظه ی خود تابلو.
        قیمتی که بهت داده منظورش این بوده که فاصله ال ای دی ها 10 میلیمتر هست نه فاصله پیکسل تا پیکسل!
        http://ne-led.ir
        http://tabloravan3.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nooran electronic
          فرقشون تو این هستش که انلاین رو باید به کامپوتر وصل کنی یا دستگاهی که خروجی lan یا vga داره، و کامپیوتر مدام باید روشن باشه.
          ولی افلاین مثه همین تابلو روانهای معمولی هستش که شما چیزیو که میخوای نشون بدی با نرم افزار تابلو تنظیم می کنی و بعد انتقال می دی به حافظه ی خود تابلو.
          قیمتی که بهت داده منظورش این بوده که فاصله ال ای دی ها 10 میلیمتر هست نه فاصله پیکسل تا پیکسل!
          آنلاین و آفلاین مزیت های خاص خودشونو دارن.
          ولی آنلاین یه چیزه دیگست. امکاناتش تمامی نداره. ما تا حالا 8 تا تلویزیون آنلاین نصب کردیم که البته راه اندازیشو همون پرتونور انجام داده(البته با اخذ هزینش) ، هنوز هم هر وقت از جلشون رد میشم ، حال میکنم.
          ضمنا این قیمت واسه پیکسل به پیکسل هست نه ال ای دی به ال ای دی. دوست عزیزمون در بالا اشتباهی نوشتن. اگه فاصله ی ال ای دی به ال ای دی 10 میلیمتر باشه ، اون نمایشگر دات 20 میشه نه دات 10. که اونم قیمتش خیلی پایین تر از اینه. پرتونور قیمت هاشو در سایتش همیشه به روز میزنه.
          ضمنا تا جایی که تجربمون اجازه میده ، میدونیم که پرتونور تنها شرکتی هست که دسترسی به تمامی برنامه نویسی های تمامی کارت های کنترلر آنلاین و آفلاین داره.
          بقیه جاها یا کارت رو آماده کانفیگ شده از چین میارن و یا با پرداخت هزینش ، میدن به پرتونور و اونا تلویزیون رو راه اندازی میکنن.
          ما هم همین کار دومی رو میکنیم.
          توجه داشته باشید:
          به فاصله ی مرکز پیکسل اولی تا مرکز پیکسل دومی دات پیچ میگن(نه مرکز ال ای دی به ال ای دی)؛ تلویزیون شهری انواع دات پیچ ها و انواع اسکن و درایور ها رو داره. هنگام خرید - فروش - ساخت و... توجه کنید. تلویزیون شهری حداقل 30 مدل مختلف با انواع دات پیچ ها داره.
          ضمنا تلویزیون شهری حتما باید با کابینت صنعتی CNC ساخته بشه. در غیر اینصورت غیر استاندارد و من درآوردی میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
            آره اینطوری بهم قیمت داد
            الان آدرسش رو ندارم فردا عصر براتون پخ می کنم
            از پرتو نور قیمت گرفتم میگن متری 7.2 آنلاین
            6.8 آفلاین!
            راستی فرق این آنلاین و آفلاین چیه؟
            تابلو طیف تو سایتش گذاشته P10 فول کالر 57000 تومان. تازه با سایز 16*32.
            خیلی تعجب کردم. زنگ زدم چند تا سوال پرسیدم ، بعد معلوم شد که P20 هست نه P10.
            خوب شد نخریدیم. وگرنه الان ورشکست شده بودیم.
            چون بیشتر تابلوساز ها از تلویزیون و ماژول های تمام رنگی سر در نمیارن ، اینا هم هر چی به دهنشون میاد مینویسن.
            در ماژول های P20 با چیدمان 2RGB ، فاصله ی ال ای دی ها از هم 10 میلیمتر هست. اما فاصله ی پیکسل ها از هم 20 میلیمتر.
            اینا میان از این قضیه سوء استفاده میکنن و P20 رو به جای P10 ، قالب مردم میکنن.
            یک نمونه هم ماژول قرمز ازشون گرفتم ، که دیگه یا ابولفضللللللللللللللللللللللللللللللللل........... ..........

همکاران عزیز گول تبلیغات و قیمت های پایین رو نخورین. (هیچ ارزانی بی دلیل نیست ، هیچ گرانی بی حکمت نیست)
            در یکی از تایپیک های قبلی یکی از دوستان نوشته بودند ، " نمیخوام همش برم تابلو گارانتی کنم" واقعا هم حرف خوبی زده بود.

دیدگاه

تابلو طیف تو سایتش گذاشته P10 فول کالر 57000 تومان. تازه با سایز 16*32.
              خیلی تعجب کردم. زنگ زدم چند تا سوال پرسیدم ، بعد معلوم شد که P20 هست نه P10.
              خوب شد نخریدیم. وگرنه الان ورشکست شده بودیم.
              چون بیشتر تابلوساز ها از تلویزیون و ماژول های تمام رنگی سر در نمیارن ، اینا هم هر چی به دهنشون میاد مینویسن.
              در ماژول های P20 با چیدمان 2RGB ، فاصله ی ال ای دی ها از هم 10 میلیمتر هست. اما فاصله ی پیکسل ها از هم 20 میلیمتر.
              اینا میان از این قضیه سوء استفاده میکنن و P20 رو به جای P10 ، قالب مردم میکنن.
              یک نمونه هم ماژول قرمز ازشون گرفتم ، که دیگه یا ابولفضللللللللللللللللللللللللللللللللل........... ..........

همکاران عزیز گول تبلیغات و قیمت های پایین رو نخورین. (هیچ ارزانی بی دلیل نیست ، هیچ گرانی بی حکمت نیست)
              در یکی از تایپیک های قبلی یکی از دوستان نوشته بودند ، " نمیخوام همش برم تابلو گارانتی کنم" واقعا هم حرف خوبی زده بود.
              درست می فرمایید احتمالا اون قیمت 32 میلیون هم از همین p20ها بوده خواسته بندازه!
              خدا رحم کرد!
              ساختن این تلویزیونها سخته؟ از نحوه ساختشون اطلاعی ندارید؟
              من به پرتو نور گفتم گفت ما از 2 میلیون تا 20 میلیون آموزش داریم بستگی به نوع آموزش داره oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                درست می فرمایید احتمالا اون قیمت 32 میلیون هم از همین p20ها بوده خواسته بندازه!
                خدا رحم کرد!
                ساختن این تلویزیونها سخته؟ از نحوه ساختشون اطلاعی ندارید؟
                من به پرتو نور گفتم گفت ما از 2 میلیون تا 20 میلیون آموزش داریم بستگی به نوع آموزش داره oo:
                اینا دقیقا مثل تابلو های تک رنگ مونتاژ میشوند.
                اما سیستم یا سیستم های کنترلرش خیلی سخته.
                صد رحمت به آفلاین.
                راه اندازی آنلاین خیلی سخته. لذا ما خودمون هم تلویزیون هایی که زدیم ، همشون رو پرتونور واسمون راه اندازی کرده. فکر کنم آخرین بار 4 یا 5 میلیون تومان دادیم واسه راه اندازیش.
                و همچنین واسه تلویزیون های بزرگ خصوصا با دات پیچ بالا ، آنلاین بهتره.
                اونموقعی که ما تلویزیون نصب کردیم ، پرتونور آموزش نداشت. حتی ما حاضر بودیم بیشتر از 20 میلیون پرداخت کنیم که همه ی راه اندازی ها رو بهمون آموزش بدن. اما قبول نکردند. احتمالا تازه سیستم آموزش گذاشتن. حتما زنگ میزنم میپرسم ازشون. چون واقعا ارزش داره.
                به جرات میتونم بگم پرتونور ماهانه بیشتر از 50 میلیون فقط از راه اندازی تلویزیون سود بر میداره. حالا فروش قطعات بماند.
                اگه بتونیم ما هم راه اندازی کنیم ، اونوقت ما هم میتونیم همچین درآمد هایی داشته باشیم.

دیدگاه

دوست عزیز شما که تو کار تلویزیون شهری هستی
                  قیمت نصب این تلویزیون ها حدودا چند در میاد یعنی با شاسی کارو کامپوزیتو ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                    دوست عزیز شما که تو کار تلویزیون شهری هستی
                    قیمت نصب این تلویزیون ها حدودا چند در میاد یعنی با شاسی کارو کامپوزیتو ....
                    واسه شش متر شما با احتساب هزینه های جرثقیل و فنداسیون و.... حدود 10 تا 14 میلیون تومان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                      بله با شما موافقم این سری رو به اقای دیلمی سفارش دادم گفتن چند تایی از سری قبل دارن بار قبلی شون ببینیم چجوریه
                      24 تاماژول قرمز از اقای دیلمی گرفتم 3 تاش مورد دارند فردا هم باید تابلو رو تحویل بدم موندم چکنم به ایشون(اقای دیلمی) هم پیغام خصوصی دادم ببینم چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                        24 تاماژول قرمز از اقای دیلمی گرفتم 3 تاش مورد دارند فردا هم باید تابلو رو تحویل بدم موندم چکنم به ایشون(اقای دیلمی) هم پیغام خصوصی دادم ببینم چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :surprised:
                        خوب؟ چی شد؟ واستون عوض میکنن؟ یا مثل بقیه انواع بهونه ها رو میارن؟
                        تازه اونا که ماژول نداشتند.....!!!!!!!!!!! من زنگ زدم گفتن هنوز ترخیص نشده...!!!!

دیدگاه

دوستان من 12 تا ماژول تک رنگ قرمز میخوام! با این حرف هایی که صفحات آخر تاپیک زده شده،الان موندم به کی اطمینان کنم و خرید کنم!!! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                            دوستان من 12 تا ماژول تک رنگ قرمز میخوام! با این حرف هایی که صفحات آخر تاپیک زده شده،الان موندم به کی اطمینان کنم و خرید کنم!!! :angry:
                            بابا دیگه 12 تا ماژول که این همه شک کردن نمیخواد که......
                            اگه 1200 تا بخری چیکار میکنی؟
                            ولی یه چیزی بگم.
                            قطعات الکترونیکی هر چقدر هم که درجه یک باشند ، باز هم احتمال خرابی دارند.
                            بحث پرتونور و تابلو طیف و ... نیست.
                            بحث اینه که در کل کیفیت کی بهتره و از همه مهم تر، کی به دااااااادتتتتتت میرسه.
                            ببین اگه ماژول خرابی داشتی به کدومش میتونی با روی باز و طلب کارانه زنگ بزنی بگی این خرابه و کدومش با هزار تا معذرت خواهی و بی منت مشکلت رو برطرف میکنه؟؟؟
                            و اینکه اگه به مشکلی بر خوردی کدوم یکیش با روی باز شما رو راهنمایی میکنن؟؟؟؟
                            قبلا هم در یکی از تایپیک های قبلی عرض کرده بودم بازم میگم:
                            "به خدا یه بار از یه شرکت دیگه ای که خوبیت نداره اسمشو بگم ، ماژول رنگی دات 16 گرفتیم 300 تا. کلی خرابی در اومد ، زنگ زدیم به فروشندش ، اونم فقط گفت: "ای بابا".......همین..."
                            یعنی باور کنید اونموقع که 1000 تومن واسه خودش شاه بود ، ما از این یارو هر ماه بیش از 35 میلیون تومان خرید میکردیم. اما جوابمون این شد.
                            الان چندین ماژول تک رنگ و سه رنگ و فول کالر خراب مونده رو دستمون که طرف پاسخگو نشد.
                            اما الان خیلی راحتیم.فقط با یه تماس مشکلمون برطرف میشه.

دیدگاه

بابا دیگه 12 تا ماژول که این همه شک کردن نمیخواد که......
                              اگه 1200 تا بخری چیکار میکنی؟
                              ولی یه چیزی بگم.
                              قطعات الکترونیکی هر چقدر هم که درجه یک باشند ، باز هم احتمال خرابی دارند.
                              بحث پرتونور و تابلو طیف و ... نیست.
                              بحث اینه که در کل کیفیت کی بهتره و از همه مهم تر، کی به دااااااادتتتتتت میرسه.
                              ببین اگه ماژول خرابی داشتی به کدومش میتونی با روی باز و طلب کارانه زنگ بزنی بگی این خرابه و کدومش با هزار تا معذرت خواهی و بی منت مشکلت رو برطرف میکنه؟؟؟
                              و اینکه اگه به مشکلی بر خوردی کدوم یکیش با روی باز شما رو راهنمایی میکنن؟؟؟؟
                              قبلا هم در یکی از تایپیک های قبلی عرض کرده بودم بازم میگم:
                              "به خدا یه بار از یه شرکت دیگه ای که خوبیت نداره اسمشو بگم ، ماژول رنگی دات 16 گرفتیم 300 تا. کلی خرابی در اومد ، زنگ زدیم به فروشندش ، اونم فقط گفت: "ای بابا".......همین..."
                              یعنی باور کنید اونموقع که 1000 تومن واسه خودش شاه بود ، ما از این یارو هر ماه بیش از 35 میلیون تومان خرید میکردیم. اما جوابمون این شد.
                              الان چندین ماژول تک رنگ و سه رنگ و فول کالر خراب مونده رو دستمون که طرف پاسخگو نشد.
                              اما الان خیلی راحتیم.فقط با یه تماس مشکلمون برطرف میشه.
                              ممنون دوست عزیز،پس شما پرتو نور رو پیشنهاد میدید؟12 تا ماژول هم واسه ما 12 تاس نگاه نکن به خودتون که 1000 تا 1000 تا خرید میکنی! :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                                ممنون دوست عزیز،پس شما پرتو نور رو پیشنهاد میدید؟12 تا ماژول هم واسه ما 12 تاس نگاه نکن به خودتون که 1000 تا 1000 تا خرید میکنی! :icon_razz:
                                دوست عزیز
                                ما الان خیلی وقته که با پرتونور کار میکنیم. همه تشکیلاتشون ، حتی هر دو تا انبارشون رو هم دیدم. قدرتشون هم زیاده. و از همه مهمتر اینه که همیشه پاسخگو بودند. اما از بقیه شرکت ها همچین چیزایی رو ندیدم. ولی در کل من هیچکی رو پیشنهاد نمیکنم.
                                فقط مورد هایی که بصورت تجربی بهشون برخوردیم رو اینجا مطرح میکنم.
                                خودتون تصمیم بگیرید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X