اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
    می شودیک نمونه تابلوازاین رنگهای که گفتیدمعرفی کنید
    کجا این رنگهارامی فروشند
    پرتونور
    کیاسل
    کویرو...
    اینا رو فقط پرتونور نور داره.
    البته قیمتشون گرونه. 75 تومنه. ولی ارزش داره. خیلی رنگ تکیه. ما چند تا جا زدیم . الان هر کی میبینه حاضره هزینشو بده اما اون رنگ باشه.
    عکساش و هم فکر کنم میتونید در فرومشون ببینید. یه بار دیده بودم که یکی از کاربرا گذاشته بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
      اینا رو فقط پرتونور نور داره.
      البته قیمتشون گرونه. 75 تومنه. ولی ارزش داره. خیلی رنگ تکیه. ما چند تا جا زدیم . الان هر کی میبینه حاضره هزینشو بده اما اون رنگ باشه.
      عکساش و هم فکر کنم میتونید در فرومشون ببینید. یه بار دیده بودم که یکی از کاربرا گذاشته بود.
      نبودمی توانیدقیمتش رابگید :cry2:
      برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

نبودمی توانیدقیمتش رابگید :cry2:
        خودم قیمتهاش راپیداکردم:
        بنفش و صورتی 75
        سفید 62
        زرد 61
        آبی 52
        تاریخ:92/12/19
        ولی اگرکیفیت خوب وقیمت کمترپیداکردین بگین :nice:

دیدگاه

خودم قیمتهاش راپیداکردم:
          بنفش و صورتی 75
          سفید 62
          زرد 61
          آبی 52
          تاریخ:92/12/19
          ولی اگرکیفیت خوب وقیمت کمترپیداکردین بگین :nice:
          اولا بنفش و صورتی و زرد هیچ جا جز پرتونور نیست که قیمت کمتر هم براش پیدا بشه.
          ثانیا رنگ هایی مثل سفید در بازار هستند که 55 تومنه قیمتشون. اما بعد از چند ماه یا دونه دونه ال ای دی هاش خاموش میشن و یا نورتابلتون حداقل نصف میشه.
          کسایی که با ماژول های سفید کار کردند دقیقا منظور منو متوجه میشند. هرجا بری بگی ماژول سفید میخوام که نورش اصلا تغییر نکنه ، بهت میگن برو از DY پرتونور خرید کن.
          در ضمن جنس با کیفیت با قیمت پایین نداریم. این یه امر محالهههههههههههههه و در همه جای دنیا اثبات شده.

ماژول های پرتونور بهترین خاصیتی که دارن اینه که نور تمامی ال ای دی هاش یک دسته. و ضمنا امروز که برای اولین بار روشن بشه ، هر نوری که داشته باشه ، سال دیگش همان موقع باز هم همان نور رو خواهد داشت.
          این تجربه ی 4 سال خرید عمدمون از پرتونور هست.

دیدگاه

اولا بنفش و صورتی و زرد هیچ جا جز پرتونور نیست که قیمت کمتر هم براش پیدا بشه.
            ثانیا رنگ هایی مثل سفید در بازار هستند که 55 تومنه قیمتشون. اما بعد از چند ماه یا دونه دونه ال ای دی هاش خاموش میشن و یا نورتابلتون حداقل نصف میشه.
            کسایی که با ماژول های سفید کار کردند دقیقا منظور منو متوجه میشند. هرجا بری بگی ماژول سفید میخوام که نورش اصلا تغییر نکنه ، بهت میگن برو از DY پرتونور خرید کن.
            در ضمن جنس با کیفیت با قیمت پایین نداریم. این یه امر محالهههههههههههههه و در همه جای دنیا اثبات شده.

ماژول های پرتونور بهترین خاصیتی که دارن اینه که نور تمامی ال ای دی هاش یک دسته. و ضمنا امروز که برای اولین بار روشن بشه ، هر نوری که داشته باشه ، سال دیگش همان موقع باز هم همان نور رو خواهد داشت.
            این تجربه ی 4 سال خرید عمدمون از پرتونور هست.
            سلام وپیشاپیش تبریک عیدایرانی
            1-طبق تجربه شماچه رنگی بهتراست.صورتی.بنفش .زرد.(من درهمین ecaخوندم رنگ بنفش واقعاقشنگه درسته )می شودعکسی ازاین رنگهابگذاریدممنون می شویم.
            2-دلیلتون برای اصراربرسرپرتونورچیست؟
            3-بهت میگن برو از DY پرتونور خرید کن یعنی چی برای مثال یک نفرماژول می فروشه بعدش می گه ازپرتونوربخری بهتره!
            4-چرامیگیداین یک امرمحال (قیمت وکیفیت)دلیلتون چیست؟شمامقایسه ای انجام دادین.
            باسپاس :applause: :nice:

دیدگاه

1-طبق تجربه شماچه رنگی بهتراست.صورتی.بنفش .زرد.(من درهمین ecaخوندم رنگ بنفش واقعاقشنگه درسته )می شودعکسی ازاین رنگهابگذاریدممنون می شویم.
              3-بهت میگن برو از DY پرتونور خرید کن یعنی چی برای مثال یک نفرماژول می فروشه بعدش می گه ازپرتونوربخری بهتره!
              سلام
              دلیل هم قیمت هم کیفیت بین تمام شرکت های ایران تکه چون که dy های پرتو نور اصل اروپا هستند
              با تشکر
              شکست مایه (پیروزی) است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saleh69
                سلام
                دلیل هم قیمت هم کیفیت بین تمام شرکت های ایران تکه چون که dy های پرتو نور اصل اروپا هستند
                با تشکر
                خود شرکت میگه تایوانیه بعد شما میگید اصل اروپاست !!!!
                من هم خرید کردم و راضی بودم اما اغراق نکنید .
                ایشون هم توی چند وقت اخیر ماژول نداشتن مثل خیلی از فروشنده ها پس من تفاوت انچنانی نمیبینم بین مهندس دیلمی و سایرین .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                  ایشون هم توی چند وقت اخیر ماژول نداشتن مثل خیلی از فروشنده ها پس من تفاوت انچنانی نمیبینم بین مهندس دیلمی و سایرین .
                  دوست عزیز dy با استاندارد اروپاست شرکت DY محصولات متعددی، با کیفیت های مختلف داره
                  که پرتو نور از dy های استاندارد اروپا وارد میکنه من نمیگم پرتو نور خیلی خیلی خوبه ولی بد هم نمیگم
                  با تشکر
                  شکست مایه (پیروزی) است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                    خودمهندس گفتندحدوداتااخرماه می اید
                    موفق باشید

دیدگاه

سلام
                      1- هر سه تا رنگ واقعا قشنگن. یعنی احتمالا باید شانسی انتخاب بکنی که کدوم بهتره. اما بنفش خیلی خوبه. چون وقتی از دور بهش نگاه میکنی ، دور ال ای دی ها آبی و توش بنفش دیده میشه. انگار متن سایه آبی با رنگه بنفشه.
                      2- هیچ اصراری نیست که یکی از پرتونور بخره ، تابلو طیف بخره ، کیاسل بخره یا.... یکی مثل من که ماهی حداقل 2 هزار ماژول مصرف دارم ، عرض حدود 5 سال از همه جا خرید کردم و نهایتا پرتونور رو بیشتر میپسندم. علتشم خیلی چیزا هست که با یکی دو تا خط نمیشه توضیح داد. یکی دیگه هم از یه شرکت دیگه ای خرید کرده و از اونجا راضیه . این یه مسئله ی اکتسابی هست و باید خودتون به نتیجه برسین. اما میبینین که اینجا همه پرتونور رو میشناسند و تقریبا همه ازش راضین.
                      3- ماژول هم مثل همه ی وسایل موجود در بازار انواع اقسام داره. یکی مثل دیلمی میره یه جنسی میاره که همه راضی میشن ازشو بعد اونیکی میره الکی یه چیزی میاره بعد الکی به نام دیلمی میفروشه. اما اجناس خود دیلمی مطمئنا درجه یک هستند. قطعات تایوانی ، مونتاژ چین با استاندارد های رسمی و مکتوب اروپا.
                      به راحتی میتونید در سایت اصلیشون همه ی اینا رو ببینین.
                      منظورم از اینکه میگن DY پرتونور بگیر ، نه اینکه بری از خود دیلمی بگیری. اکثر کسایی که ماژول میفروشن خودشون وارد کننده نیستند و اجناس وارد کننده ها رو میفروشند. منظور منم این بود که فروشنده DY پرتونور رو بهتون پیشنهاد میکنه. اینو من خیلی جا ها دیدم.
                      دیلمی اسمش هادی هست. به خاطر همین در اکثر جنساس میزنه HD.DY یعنی اول اسم و فامیل خودشو هم میزنه که جنساش از بقیه جنسا سوا بشه.
                      4- بحث قیمت و کیفیت ربطی به حرف های من و یا اونیکی نداره. هر جای دنیا بری باید واسه جنس خوب پول خوب بدی و جنس معمولی هم پول کم. این یه قانونه و نیازی به اثبات نیست. البته اینم دلیل نمیشه که هر چیز گرانی حتما درجه یک هست. دیگه باید کمی درایت به خرج داد.

ضمنا ما اصلا ماژول اصل تایوانی و یا اروپایی نداریم. هر بگه جنس من اصل تایوانه 99% داره خالی میبنده. فکر نمیکنم جنس تایوانی رو بیارن اینجا 30 - 40 هزار بفروشن. قطعا قیمتش خیلی بالاست. اجناس پرتونور هم چینی هستند اما قطعاتش مثل چیپ ال ای دی و آی سی تایوانیه. مابقی چیزاش چینیه.

همچنین نبود ماژول در بازار ربطی به این قضایا و یا کیفیت و .... نداره. یه امر خیلی طبیعیه . حالا به صورت عمدی و یا اتفاقی وارد کننده ها بارشون تموم شده.
                      به نظر من علت اصلیش همون تعطیلات چین باشه. چون دیلمی میگفت همه ی برنامه هامون به خاطر این تعطیلات به هم خورده.
                      احتمالا چند نفر از وارد کننده ها هم دست از این کار کشیدند و...

با سپاس

دیدگاه

دقیقا مشکل همون تعطیلات چینی هاست، ما هم از چین واردات داشتیم (البته نه ماژول), بخاطر تعطیلات چین با تاخیر رسید.
                        واردات جناب مهندس دیلمی واقعا عالی هستش.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بستن تابلو روان چینی

سلام
                          1- هر سه تا رنگ واقعا قشنگن. یعنی احتمالا باید شانسی انتخاب بکنی که کدوم بهتره. اما بنفش خیلی خوبه. چون وقتی از دور بهش نگاه میکنی ، دور ال ای دی ها آبی و توش بنفش دیده میشه. انگار متن سایه آبی با رنگه بنفشه.
                          2- هیچ اصراری نیست که یکی از پرتونور بخره ، تابلو طیف بخره ، کیاسل بخره یا.... یکی مثل من که ماهی حداقل 2 هزار ماژول مصرف دارم ، عرض حدود 5 سال از همه جا خرید کردم و نهایتا پرتونور رو بیشتر میپسندم. علتشم خیلی چیزا هست که با یکی دو تا خط نمیشه توضیح داد. یکی دیگه هم از یه شرکت دیگه ای خرید کرده و از اونجا راضیه . این یه مسئله ی اکتسابی هست و باید خودتون به نتیجه برسین. اما میبینین که اینجا همه پرتونور رو میشناسند و تقریبا همه ازش راضین.
                          3- ماژول هم مثل همه ی وسایل موجود در بازار انواع اقسام داره. یکی مثل دیلمی میره یه جنسی میاره که همه راضی میشن ازشو بعد اونیکی میره الکی یه چیزی میاره بعد الکی به نام دیلمی میفروشه. اما اجناس خود دیلمی مطمئنا درجه یک هستند. قطعات تایوانی ، مونتاژ چین با استاندارد های رسمی و مکتوب اروپا.
                          به راحتی میتونید در سایت اصلیشون همه ی اینا رو ببینین.
                          منظورم از اینکه میگن DY پرتونور بگیر ، نه اینکه بری از خود دیلمی بگیری. اکثر کسایی که ماژول میفروشن خودشون وارد کننده نیستند و اجناس وارد کننده ها رو میفروشند. منظور منم این بود که فروشنده DY پرتونور رو بهتون پیشنهاد میکنه. اینو من خیلی جا ها دیدم.
                          دیلمی اسمش هادی هست. به خاطر همین در اکثر جنساس میزنه HD.DY یعنی اول اسم و فامیل خودشو هم میزنه که جنساش از بقیه جنسا سوا بشه.
                          4- بحث قیمت و کیفیت ربطی به حرف های من و یا اونیکی نداره. هر جای دنیا بری باید واسه جنس خوب پول خوب بدی و جنس معمولی هم پول کم. این یه قانونه و نیازی به اثبات نیست. البته اینم دلیل نمیشه که هر چیز گرانی حتما درجه یک هست. دیگه باید کمی درایت به خرج داد.

ضمنا ما اصلا ماژول اصل تایوانی و یا اروپایی نداریم. هر بگه جنس من اصل تایوانه 99% داره خالی میبنده. فکر نمیکنم جنس تایوانی رو بیارن اینجا 30 - 40 هزار بفروشن. قطعا قیمتش خیلی بالاست. اجناس پرتونور هم چینی هستند اما قطعاتش مثل چیپ ال ای دی و آی سی تایوانیه. مابقی چیزاش چینیه.

همچنین نبود ماژول در بازار ربطی به این قضایا و یا کیفیت و .... نداره. یه امر خیلی طبیعیه . حالا به صورت عمدی و یا اتفاقی وارد کننده ها بارشون تموم شده.
                          به نظر من علت اصلیش همون تعطیلات چین باشه. چون دیلمی میگفت همه ی برنامه هامون به خاطر این تعطیلات به هم خورده.
                          احتمالا چند نفر از وارد کننده ها هم دست از این کار کشیدند و...

با سپاس
                          یعنی شما میگین پرتوکه گفته: واردات انواع ماژول های تابلو روان و تلویزیون شهری DY با قطعات 100 درصد تایوانی
                          پرتونور تنها وارد کننده ی انحصاری ماژول DY اورجینال با قطعات تایوانی
                          خالی بسته
                          همچنین من درتهران ساکن هستم به اهالی پاساژامجد چه طور؟

دیدگاه

یعنی شما میگین پرتوکه گفته: واردات انواع ماژول های تابلو روان و تلویزیون شهری DY با قطعات 100 درصد تایوانی
                            پرتونور تنها وارد کننده ی انحصاری ماژول DY اورجینال با قطعات تایوانی
                            خالی بسته
                            همچنین من درتهران ساکن هستم به اهالی پاساژامجد چه طور؟
                            دوست گرامی قطعات ماژول های پرتو نور تایوانیه که توی چین مونتاژ میشه این که دیگه انقدر بحث نداره
                            شما از چند شرکت امثال کیاسل و پرتو نور تابلو طیف و.... خریداری کنید متوجه می شوید کدام شرکت بهترین
                            محصولات رو ارائه میدهد
                            با تشکر :smile:
                            شکست مایه (پیروزی) است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saleh69
                              دوست گرامی قطعات ماژول های پرتو نور تایوانیه که توی چین مونتاژ میشه این که دیگه انقدر بحث نداره
                              شما از چند شرکت امثال کیاسل و پرتو نور تابلو طیف و.... خریداری کنید متوجه می شوید کدام شرکت بهترین
                              محصولات رو ارائه میدهد
                              با تشکر :smile:
                              ببخشیدانگاری اصلااعصاب نداریدها :cry2:
                              خب ببینیداین بحثهابخاطراین که ازتجارب دیگران استفاده کنیم واگرقراربودهرکسی خودش امتحان کنه دیگر...

دیدگاه

می شودتوضیحی درباره برنامه موردنیاز و...
                                کارتهای
                                BX5
                                A3
                                A40
                                A41
                                رابدهیدممنون می شوم :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X