اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
    سلام
    دوست عزیز
    اگه میخواهید سالم خرید کنید ، بهتره از چند تا شرکت که دارن قطعه میفروشند تماس بگیرید و اگه هم تونستید ، از هر کدام یک نمونه تهیه بکنید. بعد نمونه ها رو از نظر نور و جنس مقایسه کنید.
    خاطرتون باشه که نور یکی از پارامتر های ماژول محسوب میشود. اما نه به هر قیمتی. همه ی ما میدونیم که با افزایش جریان ، نور هم زیاد میشه. اما ممکنه به سیستم آسیب برسونه.
    جنس PCB هم خیلی مهمه. ضخامت PCB یکی از پارامتر های مهم کیفیت و قیمت هست.
    به یاد داشته باشید که پشتیبانی هم مهمه. این همه فروشنده همشون میگن پشتیبانی داریم. اما مثل ..... دروغ میگن.
    بعضیا حتی میکن یک سال گارانتی میدیم. اما در حالی که جنسی بدون بار کد و بدون تاریخ و مشخصات اختصاصی دیگری فروخته بشه ، چطور و با چه شرایطی تشخیص میدن که این جنس شامل تاریخ گارانتی هست یا نه؟؟؟؟!!!!! با این حساب قضیه گارانتی منتفیه.
    یکی رو پیدا بکنین که حداقل پس از فروش ، جوابتون را بده.
    اینجا تا بخوای اسم و آدرس بیاری ، میریزن رو سرت.
    خودتون کمی تحقیق بکنین.
    این پارامترهایی که میگید واسه کسیه که سالها این کارو کرده باشه.واسه من که تاحالا نخریدیم ضخامت پی سی بی رو چه میدونم چقدر خوبه!
    واسه خدمات پس از فروش هم یارو به من اهمیتی نمیده میگه مثلا 20 تا خریده ولش کن به کسی خدمات میده که چند سال ازش ماهی چند میلیون میخره!

..............
    حالا یه سوال دیگه اگه مازول تک رنگ رو در دو سطر وهر سطر 5تا بزاریم درمجموع میشه 10 تا به متر مربع یعنی چقدر؟ من حساب کردم شد0/512مترمربع!درسته؟یعنی هر 10تاش میشه نیم متر؟
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

5*2
      باریک میشه مثل کرم
      شما اگه اندازه رو 6*3 بکنی بهتره
      :nice:
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

هر 18 تا یه متر حساب میشه داداش مجتبی خوب میگه بد میشه
        خدایا!
        چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          این پارامترهایی که میگید واسه کسیه که سالها این کارو کرده باشه.واسه من که تاحالا نخریدیم ضخامت پی سی بی رو چه میدونم چقدر خوبه!
          واسه خدمات پس از فروش هم یارو به من اهمیتی نمیده میگه مثلا 20 تا خریده ولش کن به کسی خدمات میده که چند سال ازش ماهی چند میلیون میخره!

..............
          حالا یه سوال دیگه اگه مازول تک رنگ رو در دو سطر وهر سطر 5تا بزاریم درمجموع میشه 10 تا به متر مربع یعنی چقدر؟ من حساب کردم شد0/512مترمربع!درسته؟یعنی هر 10تاش میشه نیم متر؟
          من فکر مکینم جو اینجا نمیتونه پاسخگوی تجربیات باشه.
          اونی که ما بهش میگیم تجربه ، اینجا خیلی ها بهش میگن تبلیغات. این در حالیه که اگه کسی اسمی ببره ، یا مدلی بگه ، هیچ دخل و تصرفی در خرید و فروش آن نداره و فقط قصدش همکاریه.
          واسه پشتیبانی هم 100% ممکنه کسایی باشند که حتی اگه فقط 1 دانه هم بگیرین ، باز هم پاسخگوی شما خواهند بود.
          در ضمن همانطور که خودتون فرمودین ، اندازه ی مفید تابلو ی شما میشه 0.512 متر مربع.

دیدگاه

سلام
            دوستان امروز رفتم امجد ماژول آبی یا سبز می خواستم آبی که گیرم نیومد سبزم فقط 701 داشتن
            دوستان کسی از این سبزای 701 استفاده کرده؟ چطوریاس؟
            کسی جایی سراغ نداره برام پیام خصوصی بزنه
            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
              5*2
              باریک میشه مثل کرم
              شما اگه اندازه رو 6*3 بکنی بهتره
              :nice:
              اره نظر خودمم همینه.ولی سقف پاساژه وکوتاه
              نظرم اینه حداقل 3تا4 سطر داشته باشه

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط farrokh electronic
              هر 18 تا یه متر حساب میشه داداش مجتبی خوب میگه بد میشه
              18 تاش که میشه0.92متر مربع.
              من خودمم به یارو میگم کوچیک میشه اصلا کلا دودله.هنوز نتونستیم پولو ازش بکنیم!
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                18 تاش که میشه0.92متر مربع.
                من خودمم به یارو میگم کوچیک میشه اصلا کلا دودله.هنوز نتونستیم پولو ازش بکنیم!
                بتونیم بگیری مطمئن باش بهت میگه باریکه و پولو حروم کردی
                پس یه چییزی بزن که ایراد بهت نگیرن :read:
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani
                  کسی نیست سوالای منو جواب بدهههههههههههههههههههههه؟!!!!!!!!!!!!!
                  تابلو روانهایی که تو ایران ساخته میشه تقریبا جنس بهتری داره نسبت به چینی ها
                  و قیمت بالاتری دارن خیلی بالاتر
                  barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

دوستان کسی با ماژولهای 701c و dy کار کرده؟
                    کدومشون بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                      دوستان کسی با ماژولهای 701c و dy کار کرده؟
                      کدومشون بهتره؟
                      من یه تابلو با دی وای بستم
                      خوب بود
                      از اساتید پرسیدم گفتن دی وای کیفیت بهتری داره :read:
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                        من یه تابلو با دی وای بستم
                        خوب بود
                        از اساتید پرسیدم گفتن دی وای کیفیت بهتری داره :read:
                        یه dy تو بازار تهران این همون dy آقای دیلمیه؟
                        من dy قیمت دارم 36 و 701 قیمت دارم 38 توی تهران طرف می گفت 701c بهتره!

راستی یه شرکته بهم گفت یه بار دارم که تا چند روز دیگه وارد میشه و 801 هستش کسی تا حالا 801 دیده؟

دیدگاه

سلام
                          این کارت کار منه از نظر کیفیت و سرعت نمایش مثل کارت های گرون قیمت چینیه ففط سرعت شبکه پایینه دیگه تولید نمی کنم
                          یکی دیگه جدید طراحی کردم usb داره به نام i12-u مشخصات بالایی داره نسبت به قیمتش

دیدگاه

سلام به yazdelec.blogfa.com
                            مراجعه کنید

دیدگاه

با سلام کارت کنترلی که بتونه ساعت دیجیتال رو در هر اندازه ای که مشتری بخواهد نشون بده کسی سراغ نداره
                              مثلا ساعت دیجیتال رو در یک تابلو 128 در 64 بشه به صورت خیلی بزرگ نشون داد
                              قیمت رو هم بگین
                              ممنون
                              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                                یه dy تو بازار تهران این همون dy آقای دیلمیه؟
                                من dy قیمت دارم 36 و 701 قیمت دارم 38 توی تهران طرف می گفت 701c بهتره!

راستی یه شرکته بهم گفت یه بار دارم که تا چند روز دیگه وارد میشه و 801 هستش کسی تا حالا 801 دیده؟
                                پیام خصوصی های زیادی از این موضوع برایم ارسال میشه که دیگه تصمیم گرفتم مختصرا قضیه این ماژول ها را به همه توضیح بدهم.
                                همه ی ماژول هایی که با مارک های 701 - 806 و امثال این در چین تولید میشه ، کاملا عمومی می باشد.
                                منظور این است که تمامی این نوع ماژول ها در بازار فراوان بوده و چون اصلا معلوم نیست که فلان ماژول از کدام کارخانه در آمده ، به خاطر همین ، هیچکس هم هیچ مسئولیتی در قبال کیفیت آن ندارد. کاملا هر کی هر کی هست.
                                ببینید آنقدر هر کی هر کی هست که با این که از ایرانش گرفته تا اروپا و آمریکا که ماژول DY اورجینال رو همشان تایید میکنند ، طرف برگشته میگه 701c از DY بهتره.
                                شما فکر میکنین چی میبایست میگفت؟ خوب هر کی باشه این حرفو میزنه. نمیگه که جنس من بده...!!!!!
                                کار ماژول در ایران به جایی رسیده که ماژولی که قطعاتش کاملا تایوانی و درجه یک هست رو روش بحث میکنن که هیچ. تازه با 806 و 701 های چینی مقایسه هم میکنن. باور بکنید قیمت واقعیه 806 و 701 امثال اینها فوق فوقش 22 - 23 هزار هست. میتونین تحقیق بکنین.
                                در ضمن قیمت واقعی DY حدود 42 تا 45 هزار تومانه. اما منم از پایین بودنش شک کردم. برداشتم زنگ زدم به دیلمی و بعد از کلی قسم دادن و حرف و حدیث گفتم خدا وکیلی و وجدانا ، ناموسا چرا پایین میدی؟ گفت فقط 50 هزار تا قرمز خریدم که این تعداد باعث شده تا حدود یک دلار تخفیف بگیرم و از طرفی دیگر هم ارز مبادله ای گرفتم.
                                این را بگم که تا آنجایی که من تحقیق کردم ، DY تنها ماژولی هست که به آمریکا صادر میشود. لذا از کشور سود جویی مثل چین هیچ بعید نیست که تقلبیش را تولید بکند.
                                چون تازگی ها شنیدم که یکی دیگه هم به جز دیلمی DY میاره و به همان قیمت میده. بعد به کل گندش دراومد. ظاهرا هم نورش خیلی کم بود و هم سوحتگی پشت سوختگی میداد. به همین خاطر خدمتتون عرض میکنم که ماژول های اورجینال ، در سمت راست PCB ، مارک دیلمی را به صورت لیزری زده اند.
                                اگه این مارک نبود ، اصلاتش را استعلام بکنید.
                                شرمده سرتون را در آوردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X