اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
    اقا من یه سال دارم تفاوت رفرش و استاتیک وطیف دار در چیه اگه کسی میدونه را هنمایی کنه من که گیج شدم چیزی هم نفمیدم
    :read:
    استاتیک نور بیشتری داره چون ال ای دی ها دائم روشن هستند اما در رفرش ال ای دی ها به نوبت روشن میشند البته با چشم مشخص نیست (مثل سون سگمت)
    طیف دار هم منظور اینه که شدت نور ال ای دی ها کنترل بشه و حالت صفر و یک نباشه (برای نمایش انیمیشن و اینجور چیزا )
    من تو اون تایپیک که زدم دنبال تفاوت سخت افزاریش بودم تا خودم برای یه کار تحقیقاتی بسازم .
    دوستان کسی در مورد تفاوت سخت افزاریش میدونه راهنمایی کنه (از شماتیک یا شماره ای سی های بکار رفته یا هر اطلاعات دیگه ای استقبال میشه :rolleyes: ) .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
      اسم نرم افزارش چیه؟بردهای bx
      LED SHOW TW 2013
      اینم لینکش:
      http://s3.picofile.com/file/7946872682/LedshowTW2013.zip.html
      پسورد: tablorav...n.rozblog.com
      سایت اسم وبلاگ که رمز هست رو فیلتر کرده بعد از V دوتا a هستش
      http://ne-led.ir
      http://tabloravan3.blogfa.com

دیدگاه

دوستان کسی ماژول قرمز سراغ نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام یه سوال دوستانی که چند ساله دارن کار میکنن اوضاع بازار تا کی اینطور میمونه ؟ کی تکون میخوره قیمت ها تا خود عید چطور میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
            سلام یه سوال دوستانی که چند ساله دارن کار میکنن اوضاع بازار تا کی اینطور میمونه ؟ کی تکون میخوره قیمت ها تا خود عید چطور میشه ؟
            نمیدونم منظورتون دقیقا از اوضاع ، چی هست؟
            دیروز یه اس ام اس بهم اومده که ماژول قرمز 40.000 تومان.
            یکی دیگه هم که مشخص نبود شغل واقعیش چی هست، رفته ماژول تک رنگ هاب 08 بهش تو چین قالبش کرده بودند که مدت ها مونده بود رو دستش که الان ماژول کمیاب شده و اونم داره 38.000 میفروشه.
            قبلا هم که قیمت ها بین 42 تا 45 بود. همین که الان داریم 34.000 میگریم ، میشه گفت خیلی عالیه.
            با این وضعیت مالیات گمرک که ظاهرا بیشتر هم شده ، یا کرایه کانتینر که ظاهرا حدود 1.5 تا 2 برابر شده و... اگر قیمت ها همینطوری بمونه که باید خدا رو شکر کنیم.

به جای اینکه فکر قیمت باشید ، فکر این باشید که الان بیشتر وارد کننده ها حتی نمیدونن چی دارن میارن!!! حتی اصالت شغلی هم ندارن!!! فقط هر چیزی که در بازار بورس باشه میرن میارن!!! حالا هر چی که هست باشه ، فقط اینا جنسشون رو بفروشن. حالا سر مصرف کننده هر چی که بیاد مهم نیست!!!

یکی میره مثلا ماژول DY رو با هزار زحمت پیدا میکنه میاره و علی رغم اینکه قیمت زیادی بابتش پرداخت کرده ، اما با سود اندکی میفروشه. اونیکی میبینه DY فروش خوبی داره اما سود کم ، میره ماژول معمولی میاره . رو قوطیش چاپ میکنه DY و به اون قیمت و به نام DY هم میفروشه.

خیلی ها هم بی اطلاع از قضیه ، به یارو اعتماد میکنند و به خیال اینکه دارن DY رو ارزون میخرن ، میرن دنبالش.

در نهایت علت اینهمه هرج و مرج از لحاظ کیفیت و قیمت اینه که روز به روز داره به تعداد وارد کننده و پشت بندش دلال ها اضافه میشه. علت این افزایش هم فقط خود ما هستیم که خواسته یا ناخواسته میریم از کسایی که لایق این شغل نیستند خرید میکنیم.
            وگرنه تا همین 2 سال پیش فقط 2 یا 3 نفر بودند که داشتند ماژول میاوردند... اونموقع وضعیت بازار خیلی هم خوب بود. کسایی که سایقه زیادی در این کار دارند دقیقا خاطرشون میاد که من چی میگم...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
              نمیدونم منظورتون دقیقا از اوضاع ، چی هست؟
              دیروز یه اس ام اس بهم اومده که ماژول قرمز 40.000 تومان.
              یکی دیگه هم که مشخص نبود شغل واقعیش چی هست، رفته ماژول تک رنگ هاب 08 بهش تو چین قالبش کرده بودند که مدت ها مونده بود رو دستش که الان ماژول کمیاب شده و اونم داره 38.000 میفروشه.
              قبلا هم که قیمت ها بین 42 تا 45 بود. همین که الان داریم 34.000 میگریم ، میشه گفت خیلی عالیه.
              با این وضعیت مالیات گمرک که ظاهرا بیشتر هم شده ، یا کرایه کانتینر که ظاهرا حدود 1.5 تا 2 برابر شده و... اگر قیمت ها همینطوری بمونه که باید خدا رو شکر کنیم.

به جای اینکه فکر قیمت باشید ، فکر این باشید که الان بیشتر وارد کننده ها حتی نمیدونن چی دارن میارن!!! حتی اصالت شغلی هم ندارن!!! فقط هر چیزی که در بازار بورس باشه میرن میارن!!! حالا هر چی که هست باشه ، فقط اینا جنسشون رو بفروشن. حالا سر مصرف کننده هر چی که بیاد مهم نیست!!!

یکی میره مثلا ماژول DY رو با هزار زحمت پیدا میکنه میاره و علی رغم اینکه قیمت زیادی بابتش پرداخت کرده ، اما با سود اندکی میفروشه. اونیکی میبینه DY فروش خوبی داره اما سود کم ، میره ماژول معمولی میاره . رو قوطیش چاپ میکنه DY و به اون قیمت و به نام DY هم میفروشه.

خیلی ها هم بی اطلاع از قضیه ، به یارو اعتماد میکنند و به خیال اینکه دارن DY رو ارزون میخرن ، میرن دنبالش.

در نهایت علت اینهمه هرج و مرج از لحاظ کیفیت و قیمت اینه که روز به روز داره به تعداد وارد کننده و پشت بندش دلال ها اضافه میشه. علت این افزایش هم فقط خود ما هستیم که خواسته یا ناخواسته میریم از کسایی که لایق این شغل نیستند خرید میکنیم.
              وگرنه تا همین 2 سال پیش فقط 2 یا 3 نفر بودند که داشتند ماژول میاوردند... اونموقع وضعیت بازار خیلی هم خوب بود. کسایی که سایقه زیادی در این کار دارند دقیقا خاطرشون میاد که من چی میگم...
              ممنون از پاسختون
              الان بیشتر عمده فروشها جنس ندارن یا نمیدن و کلا قیمتها ثبات نداره . یعنی تا پایان عید همینطوره ؟
              امروز از یکی قیمت 701 رو گرفتم 35 میگفت کارتنی رو کمتر هم میداد به نظرتون با این قیمت و در این زمان جنسش چطوره ؟ چون خودم امکان تست ندارم و خریدم تلفنیه (قبلا ازش خرید کردم مطمئنه اما کسی نمیگه جنسم بده)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                ممنون از پاسختون
                الان بیشتر عمده فروشها جنس ندارن یا نمیدن و کلا قیمتها ثبات نداره . یعنی تا پایان عید همینطوره ؟
                امروز از یکی قیمت 701 رو گرفتم 35 میگفت کارتنی رو کمتر هم میداد به نظرتون با این قیمت و در این زمان جنسش چطوره ؟ چون خودم امکان تست ندارم و خریدم تلفنیه (قبلا ازش خرید کردم مطمئنه اما کسی نمیگه جنسم بده)
                خوبه.

دیدگاه

سلام دوستان

قصد دارم یه تابلو برا خودم بزنم یکم دست توالکترونیک داشتم. همه پستا رو خوندم. چندتا سوال داشتم: اگه بخوام 48*160 تک رنگ قرمز بزنم باید 15 تا ماژول 16*32 بخرم؟ چه مدل برد کنترلی باشه و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم؟ فقط آدرس ها رو مخفیانه بگین که یه وقت دستگیر نشم :biggrin:

ممنون میشم راهنماییم کنید.

دیدگاه

دوستان کسی ماژول قرمز داره 33 تا میخوام ! اگه کسی داره قیمت رو پیام خصوصی بزنه.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                      ممنون از پاسختون
                      آره بگیر
                      خیلی خوب داره میده
                      یارو رفته ماژول Dy رو از وارد کنندش 34 نومن عمده گرفته الان داره میده 47 تومن.
                      با این اوضاع اون 35 خیلی خوب میده. اگه جنسش خراب نباشه بخر.

دیدگاه

دوستان در مورد اضافه کردن طیف رنگی به کارت های اچ دی کسی اطلاعی داره؟ مثلا با رنگ قرمز بشه فیلم نشنون دارد؟
                        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید...
                          کسی با این برد ها واسه تابلو روان کار کرده؟؟
                          این برد برای یه تابلو بود که کل تابلو روشن مونه بود و گه گاهی بعضی LED ها خاموشو روشن میشدن
                          نمیدونم ایراد از برد یا از ماژول ها... این برد ها رو با چی برنامه میدن
                          ممنون

دیدگاه

سلام دوستان
                            من با چندتا از وارد کننده ها تماس گرفتم. همه بی اطلاع از قیمت ولی با شرکت آراتکس که صحبت کردم برای 701 با گارانتی
                            قیمتای خوبی داشت. کسی خرید داشته ازشون ؟ منو راهنمائی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد صادقی
                              سلام دوستان
                              من با چندتا از وارد کننده ها تماس گرفتم. همه بی اطلاع از قیمت ولی با شرکت آراتکس که صحبت کردم برای 701 با گارانتی
                              قیمتای خوبی داشت. کسی خرید داشته ازشون ؟ منو راهنمائی کنید
                              گارانتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                                دوستان در مورد اضافه کردن طیف رنگی به کارت های اچ دی کسی اطلاعی داره؟ مثلا با رنگ قرمز بشه فیلم نشنون دارد؟
                                با برد های معمولیه hd امکان نداره c1 و c10 از محصولات hd طیف دار هستند
                                http://ne-led.ir
                                http://tabloravan3.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X