من خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور میبینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
روشن کردن LED فقط بکمک یک مقاومت با 220v
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Amirsaraf نمایش پست هامن خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور میبینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس
دو سه تاش که همین بد و بیراه گفتنها بود پس می مونه ۳-۲ تا پست طی ۵ سال
خدا قوت پهلوون!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amirsaraf نمایش پست هامن خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور میبینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس
شکلکای قدیمی کجان؟
آهان
دیدگاه
-
بدوا اینکه اینها بد و بیراه نبود زیرا الفاظ سخیف آن هرزه نویس را ندیدی و قصاوت بیجا میکنی .
دوم آنکه خیلی بیکاری که رفتی جستجو کردی و چند جواب از من را پیدا کردی بدون تعقل از اینکه من ۴ اکانت با نامهای مختلف دارم ، مجموع پاسخهای من بیش از ۷۰ مورد است آنهم در مورد مطالب محاسباتی و مهم، که متاسفانه این مورد پیش پا افتاده با توهین یک نادان حرمت ها را شکست. نیازی به شکلک نیست ، خردمندان از واژه برای بیان مقصود استفاده میکنند، و .........
از که همان برون تراود که در اوست .
اینجا جای مجادله نیست، جای تبادل اطلاعات است ، اندکی تفکر و فهم لازم است. پس اطاله کلام صحیح نیست ، کاش آن پیام را میخواندی بعد مینوشتی. متاسفم
فرصت پهلوون
دیدگاه
-
کاربر electronic و ، hs3386 با هردوتون هستم
بخاطر بی ادبی و بی شخصیتی شما دونفر که بدون تامل که ناشی از یبوست مغز و اسهال قلم است و بدون توجه ، دلقکی درآورده و مثلا جواب مینویسید، با ۴ اکانت انجمن را ترک میکنم، اصلا نه برای من و نه انجمن هم مهم نیست.فقط فکری به حال خود کنید. شاید شما آنقدر مجنون باشید که به خودتان به خودتان جواب بدهید، اما من پاسخ یک بی ادب مثل شما دو نفر را دادم. آن پیام اینقدر بد بوده که توسط مدیران انجمن پاک شده. البته شما هم دست کمی از او ندارید تنها با ادبیات ملایم دلقکانه ، بدیهی است در هر جامعه به ویژه کشورمان نیاز به نادان و دلقک هم هست ، حالا بدو برو دنبال استیکر باش. خوشبختانه منیعد پاسخ شما را نخواهم دید. توصیه میکنم برای رفع بیماریتان سری به دکترهای شهر ما قزوین بزنید،آنها از سیستم direct injection برای درمان استفاده میکنند. هرچند سختی میکشید اما حتما حالتان بهتر میشود.
از سایر دوستان عزیزم خداحافظی میکنم
از مدیران انجمن درخواست میکنم همانند یک قاضی در میان انجمن تفحص کنند تا این الفاظ مشمئز کننده از مجاری متعفن خارج نشود.
هرچند من هم تند نوشتم ، اما قضاوت با شما. ببینید چه کسی شروع کرد و چه کسانی نابخردانه پاسخ میدهند و دنبال استیکر و شمارش پاسخها هستندو بدون تعقل تامل مینویسند .بررسی موضوع با شما ،
دیدگاه
دیدگاه