اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن LED فقط بکمک یک مقاومت با 220v

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

من خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور می‌بینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirsaraf نمایش پست ها
      من خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور می‌بینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس
      یعنی شما ۵ ساله پاسخ سؤالات دادی کلا شده ۶ پست ارسالی؟؟
      دو سه تاش که همین بد و بیراه گفتنها بود پس می مونه ۳-۲ تا پست طی ۵ سال
      خدا قوت پهلوون!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirsaraf نمایش پست ها
        چه باحال
        شکلکای قدیمی کجان؟
        آهان

دیدگاه

بدوا اینکه اینها بد و بیراه نبود زیرا الفاظ سخیف آن هرزه نویس را ندیدی و قصاوت بیجا میکنی .
          دوم آنکه خیلی بیکاری که رفتی جستجو کردی و چند جواب از من را پیدا کردی بدون تعقل از اینکه من ۴ اکانت با نام‌های مختلف دارم ، مجموع پاسخهای من بیش از ۷۰ مورد است آنهم در مورد مطالب محاسباتی و مهم، که متاسفانه این مورد پیش پا افتاده با توهین یک نادان حرمت ها را شکست. نیازی به شکلک نیست ، خردمندان از واژه برای بیان مقصود استفاده میکنند، و .........

از که همان برون تراود که در اوست .

اینجا جای مجادله نیست، جای تبادل اطلاعات است ، اندکی تفکر و فهم لازم است. پس اطاله کلام صحیح نیست ، کاش آن پیام را می‌خواندی بعد مینوشتی. متاسفم

فرصت پهلوون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X