من خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور میبینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
روشن کردن LED فقط بکمک یک مقاومت با 220v
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Amirsaraf نمایش پست هامن خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور میبینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس
دو سه تاش که همین بد و بیراه گفتنها بود پس می مونه ۳-۲ تا پست طی ۵ سال
خدا قوت پهلوون!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Amirsaraf نمایش پست هامن خطاب به خودم ننوشتم ، یک نفر پیامی توهین آمیز نوشته بود که متاسفانه پاک شده، شاید شما به طَبَع داشتن خصلت خود درگیری، ديگران را هم اینطور میبینید، ۵ سال است پاسخ سوالات را داده ام موردی هم پیش نیامده . پس ابتدا بیاندیش، سپس بنویس
شکلکای قدیمی کجان؟
آهان
دیدگاه
-
بدوا اینکه اینها بد و بیراه نبود زیرا الفاظ سخیف آن هرزه نویس را ندیدی و قصاوت بیجا میکنی .
دوم آنکه خیلی بیکاری که رفتی جستجو کردی و چند جواب از من را پیدا کردی بدون تعقل از اینکه من ۴ اکانت با نامهای مختلف دارم ، مجموع پاسخهای من بیش از ۷۰ مورد است آنهم در مورد مطالب محاسباتی و مهم، که متاسفانه این مورد پیش پا افتاده با توهین یک نادان حرمت ها را شکست. نیازی به شکلک نیست ، خردمندان از واژه برای بیان مقصود استفاده میکنند، و .........
از که همان برون تراود که در اوست .
اینجا جای مجادله نیست، جای تبادل اطلاعات است ، اندکی تفکر و فهم لازم است. پس اطاله کلام صحیح نیست ، کاش آن پیام را میخواندی بعد مینوشتی. متاسفم
فرصت پهلوون
دیدگاه
دیدگاه