اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل سروو موتور.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل سروو موتور.

با سلام و خسته نباشید.
    من تازه می خوام در مورد سرو موتور ی پروزه آماده کنم لطفا کمکم کنید که جطوری شروع کنم؟و با جه کتابای؟هم واسه برنامش هم خود موتور. عنوان دقیق بروزم "طراحی و کنترل سرو موتور +شبیه سازی "هست.
    راستی من زاویه جرخش موتور نمی فهمم؟مگه موتور حول یک محور نمیجرخه ؟زاویش واسه جیه؟ :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پریجهر
      با سلام و خسته نباشید.
      من تازه می خوام در مورد سرو موتور ی پروزه آماده کنم لطفا کمکم کنید که جطوری شروع کنم؟و با جه کتابای؟هم واسه برنامش هم خود موتور. عنوان دقیق بروزم "طراحی و کنترل سرو موتور +شبیه سازی "هست.
      راستی من زاویه جرخش موتور نمی فهمم؟مگه موتور حول یک محور نمیجرخه ؟زاویش واسه جیه؟ :redface:
      برای موتور هم یک موتور تهیه کنید وشروع به برنامه نویسی کنید
      موتور دور یک محور می چرخه ولی در سروو موتورهای با توجه به پالسی که بهش می دیم زاویه را تعیین می کنیم
      کتاب خاشی هم پیدا نمی کنید هیچ کتابی به این مبحث به صورت کامل نپرداخته
      شروع کنید وسوال هایتان را هم در انجمن بپرسید
      موفق باشید
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

mamnonam ke jabav dadid.ama porojam sakht nadare faghat tarahio shabih sazie.bazam zavie charkhesho nafahmidam?
        vase barnamash ba avr che bayad konam ke khob befahmam??lotfan rahnemai ****d kheii balad nistam.. :sad:

دیدگاه

سلام من میخواستم یه سرو موتور راه بندازم با codevision.کسی هست بتونه کمکم کنه؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            بهترین سروو برای حالتهای مفصلی AX-12 هست که متاسفانه اطلاعات در مورد راه اندازیش کمه
            من خودم دارم روی همین سروو ها کار میکنم

دیدگاه

کسی اینجا نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                دوستان برنامه ای بهتر ندارند اخه این برنامه دو تا از تایمر هارا می گیره :angry: :angry:
                نمیشه از این دستور استفاده کرد! config servos
                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

دوستان عذر میخوام وسط کلامتون اومدم وسط....من مبتدیم تو این قضیه برای همین میخواستم بدونم با سروو میشه ریز درجه زد ؟؟؟ یعنی بستگی به سروو داره یا به کد ما؟؟؟ اگه به سروو از کجا بفهمیمم چون تو مشخصات هیچ سروویی ننوشته اما اگه از کده ی توضیح کوچیک بدین...بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NakhodaSokoot
                    دوستان عذر میخوام وسط کلامتون اومدم وسط....من مبتدیم تو این قضیه برای همین میخواستم بدونم با سروو میشه ریز درجه زد ؟؟؟ یعنی بستگی به سروو داره یا به کد ما؟؟؟ اگه به سروو از کجا بفهمیمم چون تو مشخصات هیچ سروویی ننوشته اما اگه از کده ی توضیح کوچیک بدین...بازم ممنون
                    با سلام.
                    معذرت میخوام از دوستان که میون کلامشون میام.

دوست من اگه منظورتون از اینکه آیا میشه ریز درجه زد اینه که سر هر زاویه ای که دلمون میخواد سروومون وایسته، بله میشه...
                    بسته به اون سروویی که شما دارین میتونین تو اون بازه ای که زاویه ی سروو تغییر میکنه، هر زاویه ی دلخواه رو در نظر بگیرید، فرضا یه سروویی رنج تغییرات زاویش از -45 تا +45 درجه است، شما میتونید تو این بازه سرووتون رو سر هر زاویه ی دلخواه نگه دارید.
                    اینکه سروو سر یه زاویه ی کاملا خاص وایسته بستگی به کد ما داره یا به سروومون؛ باید عرض کنم که اصلا دیفالت سروو بر این اساس هست که شافت خروجی این موتور سر اون زاویه ای که ما با کد براش تعیین میکنیم وایسته...

مختصر بخوام عرض کنم؛ شما فرض کنید یه سرووی Tower Pro دارید که با PWM کنترل میشه، یعنی شما باید با سیگنال کنترل موقعیتی که بهش میدید اون رو سر زاویه نگه دارید، در واقع این سیگنال کنترل م.قعیت یه سیگنالی با پهنای پالس متغیر هست، و این پهنای پالس معمولا بین 1 تا 2 میلی ثانیه تغییر میکنه، که پهنای پالس 1 میلی ثانیه ای شافت موتور رو در منتها الیه سمت چپ خودش قرار میده، 1.5 میلی ثانیه اون رو در موقعیت وسط، و 2 میلی ثانیه ای شافت رو در منتها الیه سمت راست خودش قرار میده...

حالا شما که زاویه ی ریز و دقیق میخواید، باید زوایای این بین رو با سعی و خطا بدست بیارید، یعنی اینکه بعد از 1 میلی ثانیه با عرض پالس 1.1 میلی ثانیه شروع کنید و زاویه ای که بازای اون شافت موتور تو اون قرار داره رو بخونید و بعد از اون 1.2 میلی ثانیه و زاویه ی متناظرشو بخونید و همینطور بیایید تا 2 میلی ثانیه، تا ریز ریز پهنای پالس متناظر با هر زاویه دستتون بیاد تا بتونید برای همیشه تو کارهاتون ازش استفاده کنید.
                    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                    امتحان ریشه هاست
                    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                    زندگی چون پیچک است
                    انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین قطاری
                      داداش من چندتا درست کردم

آماده پاسخگویی از طریق ایمیل

hossein.fpga@gmail.com
                      خب چرا توی همین تاپیک پاسخگویی نمی کنید
                      [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

سلااااام اقا من این کارایی که گفتین رو کردم ولی جوااب نگرفتم
                        کمممممممممک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrssb.legend
                          سلااااام اقا من این کارایی که گفتین رو کردم ولی جوااب نگرفتم
                          کمممممممممک
                          دقیقا چیکار کردی و جواب نگرفتی؟
                          گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X