اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار فلز یاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلز یاب

تقریبا همه چی بجز اسکوپ و فانکشن البته فانکشن یه دونه ساختم اوسکوپ هم میکروش رو دارم البته می دونم هیچ کدومش به درد نمی خوره لازم باشه اون دو تا رو هم تهیه می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ninjamore
      تقریبا همه چی بجز اسکوپ و فانکشن البته فانکشن یه دونه ساختم اوسکوپ هم میکروش رو دارم البته می دونم هیچ کدومش به درد نمی خوره لازم باشه اون دو تا رو هم تهیه می کنم
      خب به سایت فلزیاب بلاگفا سر زدی چی دی افاشو رو خوندی فیلماشو دیدی کامل که چجوری تنظیم میکنه اگه اینا رو دیدی با یه مولتی متر تمام ترکهاتو چک کن اتصال کوتاه نباشن چون موقع لحیم کاری ممکنه رو هم رفته باشه و حتما این کار رو با مطابقت پی سی بیش انجام بدی
      1-مقادر مقاومتها و خازنها همه 2باره چک شن
      2-با سلف متر کویلتو اندازه بگیر
      3-به تصویر که من انتخاب کردم ببین (شکل موج زرده ) باید خروجی ایسیت مثل اون باشه (نمیدونم چیه lf357 یا ne5534یا op27 یا lm318 ) یا هر ای سی low noise دیگه که داره مدارش
      4-بزار مولتی متر رو رو حالت ولتاز دی سی و ولتازهای مشخص شده رو بگیر و با مدارت چک کن
      اینا رو انجام بده ببینم چی کا میکنی و از رو حوصله باشه

من واسم پیش اومده ای سی صفر کیلومترم خراب بوده پی عوضش کردم

؟بود بعد بپرس
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

دوستان این مشکلی که میگین این مدار بعد از چند بار استفاده بردش خیلی کم میشه از چیه؟ چه طوری میشه حلش کرد؟
        NEVER NEVER NEVER give up

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ayginn
          دوستان این مشکلی که میگین این مدار بعد از چند بار استفاده بردش خیلی کم میشه از چیه؟ چه طوری میشه حلش کرد؟
          مگه ال ایده نورش کم شه ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI VIPER
            سلام دوستان.با عرض پوزش به نظر من این مدار به هیچ دردی نمیخوره و مطمنم شما دوست خوبم هم اااااااااگه چیزی گم نکرده باشی تو اون تست قطعا هیچی پیذا نکردی. مشکل اصلی این مدار اینه که یه سری تغییرات انجام دادن که مدار به نظر میاد خوب کار میکنه {البته اینم بگم اگه مدار اصلی که فکر کنم طراحش کانادای بود باشه به نظر من عالیه} ولی این مدار انگار که تاریخ مصرف دارشته باشه هر بار که روشن میشه کارکرد ونتیجه کم و کمتر ...بد نیست بدونید که مثلا اگه به جای 1054 که اصلش که 7660 است بگذارید برد چند برابر میشه ولی بازم میگم مفت گرونه.
            همین جا اقای ali viper مگه این حرفو نزدن؟
            NEVER NEVER NEVER give up

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
              خب به سایت فلزیاب بلاگفا سر زدی چی دی افاشو رو خوندی فیلماشو دیدی کامل که چجوری تنظیم میکنه اگه اینا رو دیدی با یه مولتی متر تمام ترکهاتو چک کن اتصال کوتاه نباشن چون موقع لحیم کاری ممکنه رو هم رفته باشه و حتما این کار رو با مطابقت پی سی بیش انجام بدی
              1-مقادر مقاومتها و خازنها همه 2باره چک شن
              2-با سلف متر کویلتو اندازه بگیر
              3-به تصویر که من انتخاب کردم ببین (شکل موج زرده ) باید خروجی ایسیت مثل اون باشه (نمیدونم چیه lf357 یا ne5534یا op27 یا lm318 ) یا هر ای سی low noise دیگه که داره مدارش
              4-بزار مولتی متر رو رو حالت ولتاز دی سی و ولتازهای مشخص شده رو بگیر و با مدارت چک کن
              اینا رو انجام بده ببینم چی کا میکنی و از رو حوصله باشه

من واسم پیش اومده ای سی صفر کیلومترم خراب بوده پی عوضش کردم

؟بود بعد بپرس
              دوست عزیز ممنون از شما که کمکم می کنید راستش همه اون ولتاژها رو چک کردم درسته فقط مونده شکل موج رو برسی کنم که اونم به زودی چک می کنم نتیجه رو می گم اینم مداری که ساختم عکسش رو می زارم ولی فکر کنم دیگه این توان آخرش الان دارم یه فیلم تهیه می کنم می زارم واسه دوستان عزیز شاید به دردشون بخوره oo:

دیدگاه

دیدگاه

دوست عزیز ممنون از شما که کمکم می کنید راستش همه اون ولتاژها رو چک کردم درسته فقط مونده شکل موج رو برسی کنم که اونم به زودی چک می کنم نتیجه رو می گم اینم مداری که ساختم عکسش رو می زارم ولی فکر کنم دیگه این توان آخرش الان دارم یه فیلم تهیه می کنم می زارم واسه دوستان عزیز شاید به دردشون بخوره oo:
                  سلام
                  برا راهنمایی بچه ها این کارو کن وقت گیرم نیس
                  ولتاز های اصلی رو با مولتی متر بگیر ( همون ست پوینت هارو ) بعد با یه عکس ضمیمه کن
                  سعی کن فیلمی که میگیری با کیفیت باشه من مدار دارم ولی گوشی با کیفیت ندارم
                  موفق باشی بازم در خدمت دوستان فلزیاب هستم

دیدگاه

سلام
                    منم دلتاپالس رو ساختم
                    تا میتونی خازن ام کا تی یا ویما استفاده کن و پولی هم خوبه ولی نه در حد اونا وعدسی الا مگر در دپرنج پیکو
                    مقاومت موازی کویلتو چند گذاشتی؟
                    من فردا باید برم یه ولوم 100اهم و یه هدفون و ...بخرم که بازم 100تومن خرج میزاره رو دستم چاره ای نیس دیکه
                    راه انداختیش یا نه
                    الان من تمام قطعات رو لحیم کردم و فقط مونده یه چک 2باره پی سی بی و بعد وصل مدار .
                    کویلشو چقدری وبا چه سیمی پیچوندی ؟؟

دیدگاه

دیدگاه

vراستی این مدار اخری (عکس اخری )یه ف ل ز یاب دیگس :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

vراستی این مدار اخری (عکس اخری )یه ف ل ز یاب دیگس :mrgreen: :mrgreen:
                          سلام
                          دست شما درد نکنه منظور شما مدار منه ؟راستی مگه یه ولوم و یه هدفون 100 تومنه.اون مداری که کنار فلزیاب گذاشتی چیه تو عکس آخری نکنه مدار تقویتیه یه دونه هم مولتی ترن تو قسمت خروجی وصل کردی نتیجه داره یا فرقی نمی کنه راستی دوربین خوب هم که داری پس زحمت تحیه فیلم با شما شوخی کردم داشتم یه کویل جدید می ساختم گفتم نتیجه رو با اون ببینم بعد بزارم من 30 دور سیم به قطر0.35 به شعاع 21 سانت البته تو مدار گفته بود 20 من دایره این اندازه ناشتم :icon_razz:البته خیلی خوب نتیجه داد و وقتی که جریان رو بالا می بردم دیگه جریان زیاد نمی کشید از 450 ولی گفتم شاید بردش کم بشه دو دور کم کردم الان تا 1.5 تا 2 آمپر هم می کشه در ضمن به نظر بنده irf840بهتر از 460 هست بهتر تنظیم می شه دقتش هم زیاده ولی در رابطه با بردش نمی تونم اظهار نظر کنم اینم چند تا عکس جهت از بین بردن سو تفاهم دوستان عزیز
                          راستی شما برنامه قسمت میکرو رو دارین ؟این میتر هم پدر ما رو درآورد هیچ جا پیدا نمیشه عتیقه شده.
                          خاهشا زیر لیسانس حرف بزنیم ما هم متوجه بشیم ممنون. :read:

اینم با یه فلزیاب دیگه

دیدگاه

راستی دوستان من یه مداری دارم که مدار خوبیه فقط به طلا حساسیت کمی داره اونم چون کویلش بزرگتره باید طلا بیشتری رو بزاری تا سنسش کنه یا کویل رو کوچیک کنی ولی بدبختانه ایسی هاشو پاک کردن نمی شه زیاد رو ش کار کرد البته من همه آیسی هاشو پیدا کردم فقط مونده دوتاش که اونم جواب داده ولی وقتی که آیسی رو عوض می کنم باید تنظیماتش رو دوباره تغییر بدم یعنی معلوم می شه که آیسی خودش نیست ولی کار می کنه مشکلی نداره حالا اگه دوستان یه راهنمایی کنن که قطعه اصلی رو پیدا کنم ممنون می شم . :wow:
                            اینم عکس مدار :read:

دیدگاه

سلام
                              دست شما درد نکنه منظور شما مدار منه ؟راستی مگه یه ولوم و یه هدفون 100 تومنه.اون مداری که کنار فلزیاب گذاشتی چیه تو عکس آخری نکنه مدار تقویتیه یه دونه هم مولتی ترن تو قسمت خروجی وصل کردی نتیجه داره یا فرقی نمی کنه راستی دوربین خوب هم که داری پس زحمت تحیه فیلم با شما شوخی کردم داشتم یه کویل جدید می ساختم گفتم نتیجه رو با اون ببینم بعد بزارم من 30 دور سیم به قطر0.35 به شعاع 21 سانت البته تو مدار گفته بود 20 من دایره این اندازه ناشتم :icon_razz:البته خیلی خوب نتیجه داد و وقتی که جریان رو بالا می بردم دیگه جریان زیاد نمی کشید از 450 ولی گفتم شاید بردش کم بشه دو دور کم کردم الان تا 1.5 تا 2 آمپر هم می کشه در ضمن به نظر بنده irf840بهتر از 460 هست بهتر تنظیم می شه دقتش هم زیاده ولی در رابطه با بردش نمی تونم اظهار نظر کنم اینم چند تا عکس جهت از بین بردن سو تفاهم دوستان عزیز
                              راستی شما برنامه قسمت میکرو رو دارین ؟این میتر هم پدر ما رو درآورد هیچ جا پیدا نمیشه عتیقه شده.
                              خاهشا زیر لیسانس حرف بزنیم ما هم متوجه بشیم ممنون. :read:

اینم با یه فلزیاب دیگه
                              اینجا در کنار هم مخوایم یه چیزی یاد بگیریم
                              باشه دوسته من
                              اون پتانسیومتر سیمیه که بهترین نقطه رو واسه مقاومت پاراللت باید پیدا کنی
                              این همه زحمت کشیدی مدارای بعدیتو با خازن های ام کا تی را بنداز ومقاومت های 1درصد
                              با سیم 0.4هم خوب جواب میده ولی(سیم لاکیه دیگه انشالله ،اخه رنگ پریدس :mrgreen: :mrgreen: )
                              برای پیچیدنشم یه تخته 40در 40 بگیر (نئوپان 1.5 سانتی ) بعد یه دایره روش درار ، بعد پیچ مدل ال رو تو سوراخهایی که با مته 4دریل رو چوب زدی در ار (در میاد مثله هلو )
                              این لوله رو خودت ساختی ، من 2 3تا مدارم رو زمینه جون تو ساخته همینش مشکل دارم :angry: ، خودت پساختیش ؟؟؟در موردش کامل توضیح میدی ؟
                              ببین سعی کن با اسکوپ کار کنی
                              من تمام نقاطشو اینجا اندازه میگیرم و می زارم
                              اون عکس اخریه یه فلزیاب فرستنده گیرندست
                              در ضمن IRF740 نهایتا تا 450ولت ایجاد میکنه موفق باشید
                              عکسا رو میزارم

ویرایش :
                              برا اون نمایشگر مشهد که داره بعضی ازز فروشگاهها ، اگه پیدا نکردی از این اشغالهای 5 تا10 تومنی چینی 250 میکرو بخر یا اگه تعمیراتیا داشته باشن ،شانسته دیگه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار فلز یاب

اینجا در کنار هم مخوایم یه چیزی یاد بگیریم
                                باشه دوسته من
                                اون پتانسیومتر سیمیه که بهترین نقطه رو واسه مقاومت پاراللت باید پیدا کنی
                                این همه زحمت کشیدی مدارای بعدیتو با خازن های ام کا تی را بنداز ومقاومت های 1درصد
                                با سیم 0.4هم خوب جواب میده ولی(سیم لاکیه دیگه انشالله ،اخه رنگ پریدس :mrgreen: :mrgreen: )
                                برای پیچیدنشم یه تخته 40در 40 بگیر (نئوپان 1.5 سانتی ) بعد یه دایره روش درار ، بعد پیچ مدل ال رو تو سوراخهایی که با مته 4دریل رو چوب زدی در ار (در میاد مثله هلو )
                                این لوله رو خودت ساختی ، من 2 3تا مدارم رو زمینه جون تو ساخته همینش مشکل دارم :angry: ، خودت پساختیش ؟؟؟در موردش کامل توضیح میدی ؟
                                ببین سعی کن با اسکوپ کار کنی
                                من تمام نقاطشو اینجا اندازه میگیرم و می زارم
                                اون عکس اخریه یه فلزیاب فرستنده گیرندست
                                در ضمن IRF740 نهایتا تا 450ولت ایجاد میکنه موفق باشید
                                عکسا رو میزارم

ویرایش :
                                برا اون نمایشگر مشهد که داره بعضی ازز فروشگاهها ، اگه پیدا نکردی از این اشغالهای 5 تا10 تومنی چینی 250 میکرو بخر یا اگه تعمیراتیا داشته باشن ،شانسته دیگه
                                سلام
                                خدامرگم بده نه سیم افشانه جدا کردم مصرف کردم مهندس تو عکس اینجوریه دیگه گیر نده .
                                راستی منم همش خازن ام کا تی زدم دیگه به جز دو مورد که در حد پیکو بود پیدا نکردم که فکر نکنم پیدا بشه تو خراب شده ما در مورد مقاومت ها هم جونم برات بگه که این مدار مداردهن سوزی نیست که بخوایم روش این جوری وقت بزاریم مگر این که مدارتقویتی بزاریم توش راستی در مورد اون مدار عکس آخریت چیزی نگفتی ؟
                                در مورد اون کویل تویه لوله هم بعله کشفش مال یه نفر دیگست ولی با ابتکار خودم این جوری کردم که خیلی وب هم جواب میده البته تو یه مدار دیگه که عکسش رو براتون گذاشتم در موردش اگه بگردی پیدا می کنی ولی من به دلم ننشست تو نت این جوری بود که یه کابل شبکه رو باید دو یا سه دور تو لوله بچرخونی بعد دو سرش رو به هم لحیم وفقط دو تا خروجی براش بزاری :read:ولی بنده از این کارخوشم نیومد واین جوری عمل کردم که اول همه زانو ها ولوله رو به هم متصل کردم و دایره ای به قطر 50 سانت درست کردم بعد یه طرف لوله رو باز کردم ویه نخ انداختم توش وسر نخ ها رو به هم گره زدم یه جوری که فقط دو سانت یا حداکثر 3 سانت لوله از زانو فاصله داشته باشهدر همین حالت دو سر نخ رو گره زدم تا لوله به همین شکل باشه و تکون نخوره بعد کویل که با قطر 50 سانت رو که قبلا ساخته بودم رو باز کردم کاملا و بعد یه سر سیم رو از داخل لوله عبوردادم واز اون طرف که زانو داره گرفتم حالا شد یه دور اونجا رو با چسب معمولی چسبوندم که گم نشه چسب قرمز باشه بهتره بعدش کار راهتر شد با چرخوندن دایره تو لوله هر دور به تعداد دورهای سیم پیچ اضافه می شه البته شما باید تو هر دور چسب بزنی که حلقه مثل (هلو :mrgreen: :mrgreenدربیاد بعدش می تونی در آخر چند تا از چسب های اضافی رو جدا کنی خوب بعد 20 دور مثلا تو همون جایی که چسب قرمز زدی ایست می کنی و خروجی می گیری یه کم سخته ولی کویل هلویی در میاد نه خم می شه نه آسیب می بینه فقط یکم تابلو می شه جابه جا کردنش فکر می کنن تو اداره آب و فاضلاب کار می کنین :mrgreen: بابا اسکوپ ندارم این قدر منو عذاب نده به نظرت این مبدل هایی که مد شده جدیدا که به کام وصل می شه چه جوریه جواب می ده یا نه؟
                                راستی منظور از فرستنده گیرنده چیه یعنی واکی تاکیه :mrgreen:
                                ممنون دوست عزیز انشالله دست به دست هم بدیم یه مدار توپی پیاده کنیم راستی اگه مداری داری که از این بهتر نتیجه داده به ما هم اطلاع بده با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X