اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر ماژول pwm ,ماسفت های نیم پل موتور سه فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

والا نفهمیدم چی شد
    یا ماژولتون سالمه--یا طوری سوخته که اتصال باز شده--یا مولتیمترتون مشکل دارد.
    در هر صورت این ماژول نمیتونید تعمیر کنید
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
      والا نفهمیدم چی شد
      یا ماژولتون سالمه--یا طوری سوخته که اتصال باز شده--یا مولتیمترتون مشکل دارد.
      در هر صورت این ماژول نمیتونید تعمیر کنید
      تشکر ازینکه وقت گذاشتید.به نظرتون میشه براش ماژولی ساخت یا با ماژول های دیگه که اونها هم نیم پل سوزونده باشن یکی کرد؟ چون لوازم این خودرو نمیاد دیگه از امارات میومود و راه دیگه ای برای خریدش ندارم

دیدگاه

دقیق نمیتونم با اطمینان بهت بگم.
        شاید بشود شاید نشود.

باید هزینه کنید و ماسفت بخرید شاید جواب بدهد.شاید ندهد.قطعا ابعادش بزرگتر از این ماژول پک میشود.
        تعداد بیشتری باید ماسفت موازی کنی که دیگه نسوزد.

ماژولت به نظر میاد سنسور جریان هم دارد.یک مقاومت شنت بزرگ بین منفی ورودی و منفی ماسفت ها هست.این یک خورده طراحیش را سخت تر میکند.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

دقیق نمیتونم با اطمینان بهت بگم.
          شاید بشود شاید نشود.

باید هزینه کنید و ماسفت بخرید شاید جواب بدهد.شاید ندهد.قطعا ابعادش بزرگتر از این ماژول پک میشود.
          تعداد بیشتری باید ماسفت موازی کنی که دیگه نسوزد.

ماژولت به نظر میاد سنسور جریان هم دارد.یک مقاومت شنت بزرگ بین منفی ورودی و منفی ماسفت ها هست.این یک خورده طراحیش را سخت تر میکند.

سپاس فراوان که انقدر با حوصله وقت گذاشتید و راهنمایی کردید، بله شنت ۱٪ R0003 bvs هست. دو تا دیود کوچک هم پایین شنت وجود داره، امکانش هست به شما زحمت ساخت ماژول رو بدم یا کسی رو میشناسید احیانا؟

دیدگاه

میتونی نقشه این پک روی کاغذ تک تک پایه هاش بکشی ببینم کدوم پایه به کدوم پایه وصله
            الان ۶ تا ماسفت داخل این پک هست +۶ تا دیود ؟

یا ۱۲ ماسفت > دو گروه ۶ تایی ماسفت دارد که با هم ۲ تا ۲ تا موازی هستن ؟

دیدگاه

میتونی نقشه این پک روی کاغذ تک تک پایه هاش بکشی ببینم کدوم پایه به کدوم پایه وصله
              الان ۶ تا ماسفت داخل این پک هست +۶ تا دیود ؟

یا ۱۲ ماسفت > دو گروه ۶ تایی ماسفت دارد که با هم ۲ تا ۲ تا موازی هستن ؟

۶ ماسفت وجود دارد.
              ببخشید اگه نقشه اصولی نیست.اون مستطیل های طوسی که در ردیف پایین هستند زیر پکیج ماسفت هست کهروی پد مسی هویه شده. مستطیل های طوسی ردیف بالا ماسفت نیستند و مستقیم به پد هویه شده اند،
              اگر نا مفهوم هست بفرمایید توضیح بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faridgo نمایش پست ها

پراب مشکی به ورودی منفی ,قرمز روی خروجی های u,v,w :
                0L
                1.053 ) بسیار آرام عدد افزایش پیدا میکند) ولت
                0L
                پراب قرمز به ورودی منفی و قرمز خروجی ها:
                ۰.۴۸۳ ولت
                ۰.۴۶۲ ولت
                ۰.۴۷۸ ولت
                پراب مشکی به ورودی مثبت و خروجی ها قرمز :
                ۰.۴۷۹ ولت
                ۱.۵۱۷ ولت ( بسیار آرام و کند عدد افزایش میابد)
                ۰.۳۸۹ ولت
                پراب قرمز ورودی مثبت و مشکی خروجی ها:
                هر ۳ 0 Lرا نشان داد.
                با سلام،
                موردی که گفتید
                ۱.۵۱۷ ولت ( بسیار آرام و کند عدد افزایش میابد)
                به نظر ماسفت مربوطه سوخته ، چون ولتاژ فوروارد اون زیادی بالا هست.
                مورد «۰.۳۸۹ ولت» هم چند درصد احتمال داره سوخته باشه.

در هر حال ، در صورت امکان میتونید ماسفت سوخته رو از ماژول حذف کنید و به جاش یه ماسفت دیگه ( با مشخصات مشابه ) بذارید.
                ولی تجربه نشون داده که این نوع برد ها ( که سیستم کنترل و فیدبک پیشرفته دارن ) ، احتمال داره میکروکنترلر تفاوت جزئی بین پارامتر های ماسفت جایگزین شده با ماسفت های اصلی رو تشخیص بشه و از کارکرد مدار جلوگیری کنه.
                میشه گفت کار ریسکی هست.

دیدگاه

• faridgo
                  faridgo دیدگاه ثبت کرد
                  Editing a comment
                  سپاس فراوان ازینکه وقت گزاشتید،راهی هست بشه مشخصات ماسفت های مورد نیاز این ماژول رو به طور حدودی پیدا کرد؟ چت جس پی تی برای ماسفت جایگزین این رو داد ،میشه بهش اعتماد کرد ؟

• نوع: N‑Channel MOSFET

• ولتاژ: حداقل 40V (بالاتر هم مشکلی ندارد)

• Rds(on): کمتر از 3 میلی‌اهم – ترجیحاً 2 میلی‌اهم یا کمتر

• ولتاژ گیت تست: Rds(on) در Vgs = 10V

• جریان: حداقل 50A continuous (پالسی بالای 100A بهتر)

• پکیج ترجیحی:
                  LFPAK56
                  PowerPAK SO‑8 / SuperSO8
                  DFN 5x6
                  • Automotive grade (AEC‑Q101) اگر داشته باشد بهتر است

• Kelvin Source اگر داشته باشد عالی است ولی اجباری نیست

کاربرد: اینورتر موتور براشلس خودرو / پمپ هیدرولیک

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
                موردی که گفتید

به نظر ماسفت مربوطه سوخته ، چون ولتاژ فوروارد اون زیادی بالا هست.
                مورد «۰.۳۸۹ ولت» هم چند درصد احتمال داره سوخته باشه.

در هر حال ، در صورت امکان میتونید ماسفت سوخته رو از ماژول حذف کنید و به جاش یه ماسفت دیگه ( با مشخصات مشابه ) بذارید.
                ولی تجربه نشون داده که این نوع برد ها ( که سیستم کنترل و فیدبک پیشرفته دارن ) ، احتمال داره میکروکنترلر تفاوت جزئی بین پارامتر های ماسفت جایگزین شده با ماسفت های اصلی رو تشخیص بشه و از کارکرد مدار جلوگیری کنه.
                میشه گفت کار ریسکی هست.
                سپاس .راهی هست بشه مشخصات ماسفت های مورد نیاز این ماژول رو به طور حدودی پیدا کرد؟ چت جس پی تی برای ماسفت جایگزین این رو داد ،میشه بهش اعتماد کرد ؟

• پکیج ترجیحی:
                LFPAK56
                PowerPAK SO‑8 / SuperSO8
                DFN 5x6

کاربرد: اینورتر موتور براشلس خودرو / پمپ هیدرولیک​

دیدگاه

سپاس .راهی هست بشه مشخصات ماسفت های مورد نیاز این ماژول رو به طور حدودی پیدا کرد؟ چت جس پی تی برای ماسفت جایگزین این رو داد ،میشه بهش اعتماد کرد ؟

• پکیج ترجیحی:
                  LFPAK56
                  PowerPAK SO‑8 / SuperSO8
                  DFN 5x6

کاربرد: اینورتر موتور براشلس خودرو / پمپ هیدرولیک​
                  اگر پارت نامبر ماژول رو بتونید پیدا کنید - و اگر دیتاشیتی ازش وجود داشته باشه - میتونید از مشخصات ماسفت ها مطلع بشید.
                  اگر فرض کنیم اطلاعاتی که Chat GPT داده به واقعیت نزدیک باشه ، میتونید از این موارد استفاده کنید :
                  -NCEP40T15
                  -NTMFS5C430
                  -AON6144
                  -IRFB7434
                  -NCEP40T20
                  -TPHR8504
                  -TPH2R306
                  -TK100E06

دیدگاه

اگر پارت نامبر ماژول رو بتونید پیدا کنید - و اگر دیتاشیتی ازش وجود داشته باشه - میتونید از مشخصات ماسفت ها مطلع بشید.
                    اگر فرض کنیم اطلاعاتی که Chat GPT داده به واقعیت نزدیک باشه ، میتونید از این موارد استفاده کنید :
                    -NCEP40T15
                    -NTMFS5C430
                    -AON6144
                    -IRFB7434
                    -NCEP40T20
                    -TPHR8504
                    -TPH2R306
                    -TK100E06
                    تشکر. و سوال دیگه اینکه ic driver gate رو روی برد لاجیک چطور میتونم پیدا کنم وتستش کنم؟

دیدگاه

تشکر. و سوال دیگه اینکه ic driver gate رو روی برد لاجیک چطور میتونم پیدا کنم وتستش کنم؟
                      داخل تصویر که آیسی گیت درایوری نمیبینم
                      احتمالا آیسی گیت درایور پشت برد باشه یا اینکه از گیت درایور داخلی میکروکنترلر استفاده شده.

دیدگاه

داخل تصویر که آیسی گیت درایوری نمیبینم
                        احتمالا آیسی گیت درایور پشت برد باشه یا اینکه از گیت درایور داخلی میکروکنترلر استفاده شده.
                        سپاس بابت صبر و وقتی که میزارید.
                        فکر میکنم درایو گیت رو پیدا کردم و از خانواده IR2104S باشد.
                        یه تست دیگه که گرفتم از پاور استیج توی تست دیود ،پراب قرمز به ورودی مثبت و مشکی به گیت و سنس پایه های ماسفت ها،فقط در ماسفت بالا فاز V بوق ممتد زد و دو پایه به هم اتصال شده بودند. با توجه به راهنماییخوبتون در رابطه با ماسفت های مشابه سعی میکنم جایگزین کنم و تست کنم. قبل ا تست چطور میتونم این درایو و بوت استرپ آن را چک کنم که آنها آسیب ندیده باشند؟

دیدگاه

سپاس بابت صبر و وقتی که میزارید.
                          فکر میکنم درایو گیت رو پیدا کردم و از خانواده IR2104S باشد.
                          یه تست دیگه که گرفتم از پاور استیج توی تست دیود ،پراب قرمز به ورودی مثبت و مشکی به گیت و سنس پایه های ماسفت ها،فقط در ماسفت بالا فاز V بوق ممتد زد و دو پایه به هم اتصال شده بودند. با توجه به راهنماییخوبتون در رابطه با ماسفت های مشابه سعی میکنم جایگزین کنم و تست کنم. قبل ا تست چطور میتونم این درایو و بوت استرپ آن را چک کنم که آنها آسیب ندیده باشند؟
                          مدار بوت استرپ که از دیود و خازن تشکیل شده.
                          صرفا باید تست کنید که دیود اتصال کوتاه یا اتصال باز نشده باشه، و خازن هم اتصال کوتاه نباشه ( چون خازن سرامیکی هست نیازی به تست ظرفیت نیست )

در مورد آیسی گیت درایور، سوختن مقاومت مسیر گیت جزو علائم سوختن آیسی گیت درایور هست.
                          همچنین میتونید بررسی کنید که خروجی گیت درایور به VCC یا GND اتصال کوتاه نباشه.
                          البته راه های بهتر و مطمئن تری هم برای تست وجود داره ولی طبیعتا پیچیده تر هم هستن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X