اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنظیمات mach3

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تنظیمات mach3

سلام. شما لازم نیست از مانیتور عکس بگیرید. از هر چی تو صفحه دسکتاپ هست اگر می خواهی عکس بگیری رو کیبورد کامپیوتر یه دکمه است به اسم Print Scrn SysRq. رو این دکمه بزن و بعد برو تو برنامه paint اونجا past کن. به همین سادگی.

در مورد پین ها. آیا شما در ورژن های دیگر از همین پین های پورت پارالل استفاده می کنید. آخه پین 1 در پورت پارالل برای ارسال سیگنال نیست. از پین 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 برای ارسال استفاده می شه. شما از چه بوردی یرای کنترل cnc استفاده می کنید؟
    در مورد تنظیمات موتور اون اعداد رو چطور حساب کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
      سلام. شما لازم نیست از مانیتور عکس بگیرید. از هر چی تو صفحه دسکتاپ هست اگر می خواهی عکس بگیری رو کیبورد کامپیوتر یه دکمه است به اسم Print Scrn SysRq. رو این دکمه بزن و بعد برو تو برنامه paint اونجا past کن. به همین سادگی.

در مورد پین ها. آیا شما در ورژن های دیگر از همین پین های پورت پارالل استفاده می کنید. آخه پین 1 در پورت پارالل برای ارسال سیگنال نیست. از پین 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 برای ارسال استفاده می شه. شما از چه بوردی یرای کنترل cnc استفاده می کنید؟
      در مورد تنظیمات موتور اون اعداد رو چطور حساب کردین؟
      مسئله این بود که عکسهارو از 1 سیستم دیگه گرفتم و فلشم هم دم دست نبود و عکس گرفتن بهترین راه به نظرم رسید

بله دقیقا همین پین ها استفاده میشه. درایور هم l297-l298 ساختم .اعداد هم طبق محاسباتی که انجام دادم حساب شد
      پس تنظیم دیگه ای موجود نیست؟

دیدگاه

ولی پین 1 از پورت پارالل اصلا برای ارسال و دریافت نیست؟ آیا این مدل سیم بندی با ورژن های دیگه کار می کنه؟
        شما پیام خصوصی منو دیدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
          ولی پین 1 از پورت پارالل اصلا برای ارسال و دریافت نیست؟ آیا این مدل سیم بندی با ورژن های دیگه کار می کنه؟
          شما پیام خصوصی منو دیدین؟
          همه ورژن هایی که من نصب کردم جواب داده بجز این ورژن
          نه موتورهای دیگه هم کار نمیکنن
          بله دیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
            جناب feshwari ممنونم
            من این ورژن نصب کردم و g-code بدون محدودیت اجرا میکنه اما هیچ پاسی به خروجی ارسال نمیکنه. به نظر شما مشکل از کجاست؟
            ویندوز شما اگه 64 بیتی باشه پورت پارالل رو نصب نمی کنه اگه 64 بیته باید 32 بیت نصب کنی
            بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
            بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

یک وب سایت جالب برای تنظیم موتور و مهور ها در mach3

http://calculator.josefprusa.cz/

دیدگاه

کسی از دوستان در مورد نوشتن ماکرو تجربه ای داره؟؟

دیدگاه

سﻼم. من قسمت تنظیمات استپ موتور در ماچ 3 قسمت تنظیم سرعت اونو بردم 600 میلیمتر بر دقیقه. موتور بدون بار یه کم می چرخه بعدلرزش می کنه. مشکل از کجاست. ولی وقتی روی 450 یا پایینتر تنظیممی کنم روان حرکت می کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
                    سﻼم. من قسمت تنظیمات استپ موتور در ماچ 3 قسمت تنظیم سرعت اونو بردم 600 میلیمتر بر دقیقه. موتور بدون بار یه کم می چرخه بعدلرزش می کنه. مشکل از کجاست. ولی وقتی روی 450 یا پایینتر تنظیممی کنم روان حرکت می کنه.
                    مشکل از اینجاست که هرچه سرعت پالس استپ موتور را بالا ببرید گشتاور آن پایین میاد تا جایی که حتی قادر به حرکت دادن شفت خودش هم نباشد .

دیدگاه

سﻼم. موتور من باید 800 پالس بهش بدم تا 4 میلیمتر حرکت کنه (محور)
                      اﻻن 24 ولت موتور را راه اندازی کردم با سرعت باﻻ محور ها حرکت می کنند. 1875 میلیمتردر یک دقیقه. کﻼ مشکل من این بود که با 12 ولت کار می کردم.

دیدگاه

سلام دوستان
                        در نرم افزار مچ3 میشه از این تبدیل استفاده کرد؟
                        http://iran-micro.com/product_info.php/cPath/303_144/products_id/2022
                        لطفا توضیح بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                          سلام دوستان
                          لطفا توضیح بدید
                          سلام
                          اگه اقای طراح یا دوستان دیگه میتونن کمک کنن لطفا یاری برسانند، :cry: :cry:منم مشکلم تبدیل پورت پارالل هست نمی دونم اینا کار میکنه یا نه چون یه کابل دیدم که همین کارو میکرد ولی تو سایت ماخ3 نوشته با اینا جواب نمیده!!! :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                            سلام دوستان
                            لطفا توضیح بدید
                            یک فرمول خاص یا قاعده کلی نیست بگیم که جواب میده یا نه باید بخری و آزمایش کنی . عموما این سوالات در plc هم مطرح میشه ولی از هر 100 برد متفاوت 10 تاش شایده کمتر جواب میده . توصیه من بهت دنبال کارت مینی pci به lpt باشی که البته کار درست هم همینه هم سرعت عالی داره و 100% جواب داده . کلا پورت پرینتر روی pc هم جواب درست حسابی نمیده چه برسه به این برد های دست ساز
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام خدمت اقای طراح
                              من مدارو ساختم اما برای تست پارالل تو devie manager به جای h378 ، که تو kcam یا mach3 هست اینو مینویسه E880 بعد با led هم پین هارو تست کردم اما همه ی پین ها خروجی همون اول روشن می شدن اما بعدا یک در میان روشن بودن مشکل از کارت pci هست که من خریدم؟با نرم افزار تست هم فرقی تو روشن خاموش شدنشون ایجاد نمی شد

دیدگاه

در مسیر Config/Ports and pins/Port setup and axis selection امکان وارد کردن آدرس پورت موازی وجود دارد.
                                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X