اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت بالگرد، هواپیما و ربات پرنده 4 موتوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هلوکپتر با ای وی آر

سلام دوستان,
    اول از همه یک معذرت خواهی میکنم برای دیرکرد در انجام این کار.
    مدار رو بستم و کاملا درست و بدون هیچ ایرادی کار کرد.
    من با مخلفاتش (ترانزیستور ها و مقاومت ها) بستم و ماسفت ها اصلا داغ نمیکنند.
    موتور هم به صورت نا منظر میچرخه اما متوقف نمیشه.
    من طبق این جدول موتور رو راه اندازی کردم. سه پایه ی U و V و W در قسمت Output پایه های موتور هستند که باید به ماسفت وصل بشن و در وضعیت مناسب قرار بگیرن.

http://up1.iranblog.com/images/55bldc_map.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      خوب به جای این بحث ها از کجا شروع کنیم؟؟؟
      درایور میخوایم
      موتور میخوایم
      بدنه
      باتری
      سیستم کنترل هم که حله
      ملخ ها
      و ...
      کی کدوم رو حل کرده الآن؟
      توجه احتمالا این تاپیک هم مثل یه سری دیگه شلوغ میشه آخرش هم هیچ کس به جایی نمیرسه :cry2:
      گفتم که گاه باشید :nerd:

گزارش کار؟

دیدگاه

سلام,
        من که فعلا درگیر موتورم. دوستان دیگه رو نمیدونم!
        فکر کنم یادشون رفته؟ :biggrin:

دیدگاه

سلام،

نه اخوی :surprised: منم دارم روی رادیو کنترل با گیم پد PS2 و RFM12 کار میکنم.
          برای درایور موتور، روی شما حساب میکنیم :mrgreen:
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام,
            به نظر من تقسیم کار بشه بهتره؟! چون مثلا الان شما دارید روی RFM12 کار میکنید اقای رجب زاده روی RFM12B! اینطوری زود تر به نتیجه خواهیم رسید.
            نظرتون چیه؟ البته قبلش باید هرکی میخواد روی این پروژه کار کنه کاملا اعلام امادگی کنه.

دیدگاه

با سلام،

رو من میتونید حساب کنید :nerd:
              تا آخرین قطره خونم هستم

و اما من پیشنهاد میکنم، از اونجائی که برادر رجب زاده همیشه حواسش به باطری بوده! یه فکر جدی و اساسی برای باطریها بکنند. ( فقط تحقیق بفرمایند، همین، فکر کنم ولتاژ 7.4 ولت کافی باشه، جریان هم نمیدونم! ) :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                با سلام،

رو من میتونید حساب کنید :nerd:
                تا آخرین قطره خونم هستم

و اما من پیشنهاد میکنم، از اونجائی که برادر رجب زاده همیشه حواسش به باطری بوده! یه فکر جدی و اساسی برای باطریها بکنند. ( فقط تحقیق بفرمایند، همین، فکر کنم ولتاژ 7.4 ولت کافی باشه، جریان هم نمیدونم! ) :mrgreen:
                بستگی داره موتور چی باشه چون پارامتر های موتور تاثیر اصلی رو روی انتخاب باتری داره در ضمن اگه ولتاژ رو از یه حدی برای موتور کم بگبرید دورش برای بالابردن بالا نمیره این موتور ها به ازای هر ولت یه 800 الی 1400 دوری بر دورشون اضافه میشه
                توصیه من هم باتری لیتیوم پلیمر هست که به نظرم سبک ترین باتری نسبت به جریانی که میده هست گرونتر هم هست شارژر مخصوص میخواد
                در کل باید یه موتور کم مصرف و با بازده بالا برداریم وگرنه باید تغذیه رو از کواد کوپتر جدا کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  بستگی داره موتور چی باشه چون پارامتر های موتور تاثیر اصلی رو روی انتخاب باتری داره در ضمن اگه ولتاژ رو از یه حدی برای موتور کم بگبرید دورش برای بالابردن بالا نمیره این موتور ها به ازای هر ولت یه 800 الی 1400 دوری بر دورشون اضافه میشه
                  توصیه من هم باتری لیتیوم پلیمر هست که به نظرم سبک ترین باتری نسبت به جریانی که میده هست گرونتر هم هست شارژر مخصوص میخواد
                  در کل باید یه موتور کم مصرف و با بازده بالا برداریم وگرنه باید تغذیه رو از کواد کوپتر جدا کنیم
                  با سلام،

این ولتاژ 7.4 ولت که خدمت شما عرض کردم، با توجه به موتور خودم و ملخ EPP1045 هست که تونستم براش پیدا کنم ( البته ملخ هنوز بدستم نرسیده! ) که طبق جداول مربوطه، بطور مختصر این میشه :

موتور : GWS 2212/13T
                  ملخ : EPP1045
                  ولتاژ : 7.4 ولت
                  جریان : 9 آمپر
                  تراست : 450 گرم
                  توان : 65 وات
                  راندمان : 6.5 گرم بر وات
                  دور موتور : 5000 دور بر دقیقه

همین طور که ملاحظه میفرمائید، این کوادکوپتر نباید کلا از 1000 گرم بیشتر بشه، فقط 4 تا موتور با ملخ و پیچ و مهره اش میشه 250 گرم! سازه هم کمتر از 250 گرم، برد و سیم ها هم حدود 250 گرم، در نتیجه باطری هم نباید حداکثر بیشتر از 300 گرم بشه!!! :sad:

حالا با این اوصاف دوستان نظر خودتون رو بفرمائید. چه باطریی، هزینه چقدره و .....

هم اکنون، منتظر جواب سبزتان هستیم .... :mrgreen:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

شما فکر میکنید 5000 دور کافیه؟؟؟
                    یه جا تو سایت خوندم که این دور فقط برای بالا نگه داشتن کافیه!!!!!!
                    حداقل یه 8000 یا 9000 دوری میخواد

دیدگاه

دور ملاک نیست!
                      دور موتور و گام ملخ و گشتاور موتور و وزن وسیله و طول پره های ملخ و عرض شون و ضریب ایرودینامیک بدنه تو کافی بودن نیروی برا دخیل هستند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                        دور ملاک نیست!
                        دور موتور و گام ملخ و گشتاور موتور و وزن وسیله و طول پره های ملخ و عرض شون و ضریب ایرودینامیک بدنه تو کافی بودن نیروی برا دخیل هستند
                        چرا ملاکه ولی از نوع عملیاتیش یعنی روش ملخ بزاریم تا چند دور میچرخه
                        شکل و اندازه ملخ هم مهمه که چه مقدار هوا رو بالا و پایین میکنه
                        از این دو مورد میشه به روابط و مقادیر بالا رسید :rolleyes:

دیدگاه

یعنی شما میفرمایید نمیشه با زیر 5000 دور بالا نگه داشتش!؟؟؟! میشه با حتی 100 دور هم یه پرواز عادی داشت
                          همه ی فاکتور های بالا دخیل هستند تو این مورد و با اصلاح بقیه فاکتور ها میشه براحتی دور موتور رو پایین تر در نظر گرفت
                          البته افزایش طول ملخ اثر زمین(ge) رو بالا میبره پس بهتره زیاد طول ملخ زیاد نشه ولی میشه با بالا بردن گام و طول ملخ با هم از موتور های دور پایین و گشتاور بالا استفاده کرد
                          شکل بدنه هم خیلی مهمه

دیدگاه

یعنی شما میفرمایید نمیشه با زیر 5000 دور بالا نگه داشتش!؟؟؟! میشه با حتی 100 دور هم یه پرواز عادی داشت
                            اینو یکی که خودش کواد کوپتر ساخته بود میگفت
                            اگه با 100 دور میشد که موتور های 20 هزار تا 30 هزار دور نمیساختند
                            اگه اینطوریه که با ZGA28 هم میشه کوادکوپتر ساخت
                            همه ی فاکتور های بالا دخیل هستند تو این مورد و با اصلاح بقیه فاکتور ها میشه براحتی دور موتور رو پایین تر در نظر گرفت
                            البته افزایش طول ملخ اثر زمین(ge) رو بالا میبره پس بهتره زیاد طول ملخ زیاد نشه ولی میشه با بالا بردن گام و طول ملخ با هم از موتور های دور پایین و گشتاور بالا استفاده کرد
                            شاید اگه خود کواد کوپتر خیلی سبک بشه بتونیم این کار رو بکنیم معمولا جزو مشخصات موتور مینوسند با چه ملخی چه وزنی رو با چه دوری میشه بلند کرد
                            شکل بدنه هم خیلی مهمه
                            بله ولی اینجا یه اسکلت داریم که چهار سرش موتوره و هوا هم راحت ازش عبور میکنه پس چیز خاصی نیست

دیدگاه

سلام,
                              کواد کوپتر یا حتی هلی کوپتر شکل اسکلتی پیچیده ای نداره و با توجه به کوچک بودنش هم نیاز به بنده ایرودینامیکی خاصی نیست.

دیدگاه

اگه مشکل دور موتور هس میشود با دنده سرعت رو افزایش داد
                                *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
                                *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X