اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای رفع مشکل نویز آسانسور روی برق مودم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نخواستم تاپیک جدید بزنم ولیییییییی
    ????????????????

​​​​​ما توی مجتمع هستیم
    SNR توی جعبه تقسیم مخابرات بین ۱۲ تا ۲۰ هست پ توی واحد میشه ۶
    با بدبختی کابل داخلی عوض کردم و استاندارد شیلددار انداختم
    هیچ تغییری ایجاد نشد
    واحدهای دیگه هم همین مشکلو دارن

انواع اسپلیتر خذیدم ولی متاسفانه اثر ندارن

آیا اسپلیتر خاص یا مدار خاصی سراغ دارین که بتونه این نویز از بین ببره ؟

دیدگاه

سلام
      چاه ارت ساختمان را پر آب کنید. مشکل نویز و سوختن لامپ های ال ای دی برطرف میشود.
      AK40sotoon

دیدگاه

درود
        برق تغذیه مودم را از داخل هسته های فریت عبور دهید مثلاً تغذیه تمام دوربین های مدار بسته که اکثراً 12 ولت هستند بدلیل جلوگیری از نویز روی تصویر دوربین از داخل هسته فریت عبورداده شده اند. در مورد مانیتورهای کامپیوتر هم همینطوره.
        جدیدترین ویرایش توسط nimdar; 2024/12/22, 16:27.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soheil2010 نمایش پست ها
          دوستان عزیز شاید باورتون نشه
          ولی پس از مدت ها پیگیری و آزمون خطا در نهایت یک بار که تلفنمون قطع شده بود و به مخابرات اعلام خرابی کردیم، نمی دونم توی مخابرات چه تغییری دادند (آیا فیوز عوض کردند یا چی...) که بعد از اون موضوع SNR خطمون یه کم بهتر شد و مشکل اون قطعی کلا برطرف شد
          ممنون از همکاری و راهنمایی شما عزیزان
          من واقعا خودم موندم این چه داستانی بود که علایمش چیز دیگه ای بود و حل شدنش کلا از یه مسیر دیگه
          سلام
          من مشکل شما رو داشتم دقیقا، ما مودم رو عوض کردیم حل نشد، از پریز دورتر سیم کشیدیم حل نشد، سوکت تلفن و سیم تلفن رو عوض کردیم حل نشد، مودم رو به اتاق دیگه بردیم حل نشد، از سر خط تست میگرفتم فیلم میفرستادم گردن نمیگرفتند تا اینکه رفتیم از واحد طبقه پائینی (همسایمون) تست گرفتیم حل شد فهمیدیم مشکل از مرکز مخابراته که رانژه به واحد ما داده چون همسایه ها مشکلی نداشتند، با کلی چک و چونه آخر سر کارشناس اونا با هزینه ی خودمون برای بررسی اومد چیزی دستگیرش نشد رفت مرکز مخابرات فرداش درست شد.
          یکی از دوستان پدرش بازنشسته مخابراته تعریف میکرد زیر ساخت خیلی از مناطق قدیمی تر تهران مربوط به نیم قرن پیشه و به روز نشده، بلا نسبت ببیخشید سگ صاحابشو نمیشناسه تو سیم های بهم ریخته و تجهیزات خاک گرفته و قدیمی و تو این بستر طبیعیه که این مشکلات پیش بیاد و نتونند به خیلی از مناطق به اندازه پولی که میگیرند سرویس بدند.

دیدگاه

من تجربه خودم رو مینویسم (شاید به کار شما نیاد ولی شخص دیگه ای استفاده بکنه) یکبار موقع خرید سرویس جدید سرعت رو هم افزایش دادیم؛ به مشکل برخوردیم؛ سرعت رو برگدوندم به حالت قبل(پایین تر) مشکل هم رفع شد.
            در مورد مشکل شما هم چون آداپتورها ایزوله هستند بعیده که نویز روی خط با همون شدت منتقل بشه به خروجی و احتمالا برای لحظاتی ولتاژ بشدت افت میکنه (مثلا بخاطر جریانکشی لحظه ای زیاد آسانسور حین تغییر سرعت) که باعث ریست شدن مودم میشه. شاید نیاز باشه که یه خازن خیلی بزرگ در خروجی تغذیه بذارید. خودم این مشکل رو بوضوح روی برق محل کارم میبینم. لامپهای رشته ای شدت نورش تغییر میکنه و ضربان داره؛ طوری که با چشم تشخیص داده میشه.
            جدیدترین ویرایش توسط mojalan; 2024/12/23, 08:39.

دیدگاه

ISPها مانند مخابرات اکثرا همینکار رو میکنن روی خطوط سیمی که میگن سرعت مطلوب منطقه شما اینه خط روی این میبندیم و اگه مشترک اعتراض کنه به کم فروشی میبرن بالاتر ولی از همه مشترکین یک تعرفه رو دریافت میکنند کاری به کیفیت ندارند و پکیجهای از پیش تعیین شده و بعضا اجباری نیز میفروشند که اضافه آن منتقل نمیشود بلکه در تاریخی میسوزد و اصلا به مصرف منصفانه (که به عنوان قانون بی‌نهایت یاد میکنند) که سرعت 10 برابر کمتر میشود بلااستفاده نمیرسد، حداقل موردی که من دیدم اینطوری بود! البته سرویسهای قدیمی با همین افت کیفیت در حال جمع شدن است و به اجبار فروش سرویسهای جدیدتر فوروارد میشود.
              SNR به خاطر مسافت مشترک تا مرکز هم هست و همچنین تکه پاره شدن‌های مکرر سیم در مسیر که موقع بارندگی هم بدتر میشود!! من با اتصال کابل شیلد دار یک تکه از محل تحویل به مشترک به همراه اسپلیتر و دوری از خطوط برق توانستم SNR را 8db بیشتر کنم اما دست از سر مرکز پشتیبان برنداشتم تا بالاخره یکی از افراد متخصص تنظیماتی اعمال کرد که آپ‌استریم و داون‌استریم بهبود پیدا کرد. چندباری هم رانژه تغییر کرد. اگه منطقه شلوغ باشه و از روش PCM برای ارتباط استفاده کرده باشند سرویس دهی اینترنت سیمی هم مشکل میشه.
              تست سرعتشون رو هم یه موقع مناسب به کاربر میگن برو از سایت فلان بگیر ولی هیچ کاری به تاخیرها ندارن برخی کارشناسا!
              در مورد نرخ فروش و اضافه و اجبار فروشی پکیجهای مازاد مصرف و کاربر بیچاره که قربانی ادعای عدم تخصیص بودجه مخ اب رات و کمبود درامد واره در رفته و دور زدن قا ن اون به همین شکل که توضیح داده شد به گفته صریح یکی از مسپولینش که مستند هم شد؛
              این پیام نظرات شخصی مردمی بود و بیانگر چیزی قطعی نیست و تحقیق و صحت سنجی به عهده مخاطب است.. در صورت اعتراض کسی جوابش در ادامه آورده میشود یا بنا به دستور و جبر قان.ونی آزادی بیان و فیدبک و نظرات مشتری در راستای جلب رضایت مشتری حذف خواهد شد!؛
              جدیدترین ویرایش توسط ufo173; 2026/06/21, 09:23.

دیدگاه

سلام,شما یکبار با مود های بدون سیم مثل تی دی ال تی ای هم امتحان بکنید چون مشکل شما نویز ایجاد شده توسط سیم سه فاز آسانسور نیست.

دیدگاه

سلام سهیل جان
                  این مشکلی که شما داشتین رو من هم در حال حاظر دارم فکر میکنم 5 سال میشه اینطوریه من هم کاربر شاتلم خیلی درخواست دادم ولی رسیدگی نشد
                  میشه لطفا راهنمایی کنی چیکار کنم من شغلم هم به اینترنت مربوط میشه
                  هر بار که آسانسور حرکت میکنه نویز شدید میوفته رو خط تا حدی که SNR من تا 4 هم میاد، بعضی وقت ها اتصال قطع میشه ولی بعضی وقت ها انگار پکت لاست میشه فقط
                  هم کارشناس شبکه آوردم هم کارشناس برق گفتن ساختمون مشکلی نداره، با چیزایی که شما فرمودی من واقعا گیج شدم دقیقا باید از مخابرات چی بخوام؟
                  خیلی ازت ممنون میشم کمکم کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masoudsdi نمایش پست ها
                    سلام سهیل جان
                    این مشکلی که شما داشتین رو من هم در حال حاظر دارم فکر میکنم 5 سال میشه اینطوریه من هم کاربر شاتلم خیلی درخواست دادم ولی رسیدگی نشد
                    میشه لطفا راهنمایی کنی چیکار کنم من شغلم هم به اینترنت مربوط میشه
                    هر بار که آسانسور حرکت میکنه نویز شدید میوفته رو خط تا حدی که SNR من تا 4 هم میاد، بعضی وقت ها اتصال قطع میشه ولی بعضی وقت ها انگار پکت لاست میشه فقط
                    هم کارشناس شبکه آوردم هم کارشناس برق گفتن ساختمون مشکلی نداره، با چیزایی که شما فرمودی من واقعا گیج شدم دقیقا باید از مخابرات چی بخوام؟
                    خیلی ازت ممنون میشم کمکم کنی
                    با عرض،سلام ..
                    میتوانید این روش،را بیازمایید..
                    از،فیلتر نویز، که انواع مختلفی دارند.. در ورودی برق مودم .
                    استفاده کنید ...
                    ، ،،بعضی از فیلتر نویزهای دو طبقه هم وجود دارد که بهتر نویز را فیلتر می کنند ..
                    ،،شاید لازم است که فیلتر نویز مخصوص خود را
                    خودتان بسازید و آنرا داخل جعبه فلزی فرار دهید...

از خازن( فید ترو )‌ در خروجی منبع تغذیه استفاده‌ کنید..
                    ،،،..
                    ،،بدنه فلزی خازن (فید ترو) به جعبه فلزی،متصل شده .و جریان برق از داخل آن خارن عبور می کند ..
                    موفق،باشید ..

دیدگاه

سلام
                      مشکلی که گفتی خیلی شبیه حالتیه که برق موقع حرکت آسانسور یه لحظه افت یا نوسان خیلی کوتاه پیدا می‌کنه و همین باعث ریست شدن آداپتور مودم میشه. چون خودت هم گفتی وقتی با باتری تست کردی مشکل کامل حل شده، یعنی مودم سالمه و داستان از همون نوسان لحظه‌ای برقه. برای این جور موردها، فیلتر EMI معمولاً به تنهایی جواب قطعی نمی‌ده، چون بیشتر نویز فرکانسی رو می‌گیره نه افت لحظه‌ای برق رو. کاری که معمولاً جواب میده اینه که یه UPS کوچیک مخصوص مودم و روتر استفاده کنی؛ چون هم اون قطعی‌های خیلی کوتاه رو پوشش میده هم برق خروجی رو پایدار نگه می‌داره و نمی‌ذاره مودم ریست بشه. اگه خواستی یه دید کلی هم بگیری که چه مدل UPSهایی بهترن و کلاً کدوم برندها تو بازار عملکرد بهتری دارن این مقاله می‌تونه کمک کنه https://alborztransco.com/top-ups-brand/
                      ​

دیدگاه

با سلام و احترام خدمت شما همکار گرامی،

تست بسیار هوشمندانه‌ای انجام دادید؛ اینکه با باتری مشکل حل شده، ۱۰۰٪ تایید می‌کند که نویز از نوع Conductive (هدایتی) روی شبکه برق ۲۲۰ ولت است و به خط تلفن یا SNR ربطی ندارد.

ریشه این چالش، درایو موتور (تکنولوژی ۲ تکه یا ۳ تکه ولتاژ/فرکانس) آسانسور ساختمان شماست. اینورتر آسانسور در لحظه استارت و ترمز، جریان سوئیچینگ شدیدی در فرکانس‌های بالا (کیلوهرتز) روی فاز مشترک ساختمان می‌اندازد. آداپتورهای سوئیچینگ مودم‌ها (مخصوصاً مدل‌های ارزان‌قیمت سبک) فاقد مدار فیلتر EMI کامل در ورودی خود هستند، در نتیجه این نویز وارد خط ۱۲ ولت مودم شده و میکروکنترلر مرکزی مودم را برای چند ثانیه اصطلاحاً «هنگ» یا ریست می‌کند.

برای حل این مشکل ۳ راهکار عملی و تست‌شده وجود دارد:

۱. استفاده از فیلتر EMI برق شهر (راهکار ارزان): شما می‌توانید یک ماژول فیلتر EMI آماده (حداقل ۳ تا ۶ آمپر) خریداری کنید و آن را دقیقاً قبل از آداپتور مودم (داخل یک جعبه یا پشت پریز) سیمی کنید. این فیلترها دارای سلف‌های تیروئیدی لاین‌فیلتر (Common Mode Choke) و خازن‌های X2 هستند که نویزهای فرکانس بالا را به شدت تضعیف می‌کنند. نکته مهم: اگر ساختمان ارت استاندارد داشته باشد، بازدهی این فیلتر دوبل می‌شود.

۲. تعویض آداپتور سوئیچینگ با آداپتور ترانسی قدیمی: اگر یک آداپتور ۱۲ ولت نیم آمپر یا ۱ آمپر از نوع ترانسفورماتوری سنگین وزن قدیمی پیدا کنید، به دلیل اینکه ترانس‌های آهن‌هسته ماهیت سلفی شدیدی در فرکانس‌های بالا دارند، نویز فرکانس بالای آسانسور اصلاً نمی‌تواند از سیم‌پیچ اولیه به ثانویه منتقل شود!

۳. ساخت یا تهیه Mini UPS ۱۲ ولت (راهکار قطعی): همانطور که خودتان تست کردید، باتری نویز ندارد. امروزه ماژول‌های آماده و بسیار ارزان‌قیمتی به نام «ماژول مینی UPS ۱۲ ولت» با آی‌سی‌های سری UPS/Charger وجود دارند که یک باتری لیتیومی ۱۸۶۵۰ به آن‌ها وصل می‌شود. این ماژول بین آداپتور و مودم قرار می‌گیرد و برق مودم را کاملاً ایزوله و مستقل از نوسانات آنی شبکه می‌کند.

برای اینکه بدانید چطور فیلتر EMI را سیم‌کشی کنید یا یک مدار مینی یو‌پی‌اس (Mini UPS) فوق‌العاده ساده و ارزان برای مودمتان بسازید، ما یک راهنمای تصویری به همراه تحلیل فنی این مشکل را در وب‌سایت آماده کرده‌ایم که پیشنهاد می‌کنم نگاهی به آن بیندازید:

راهنمای گام‌به‌گام رفع نویز برق آسانسور روی مودم و نقشه‌ فنی مینی یو‌پی‌اس در ادبینو

امیدوارم با یک آداپتور ترانسی یا فیلتر EMI مشکلتان سریع‌تر و بدون دغدغه حل شود. موفق باشید.
                        ​

دیدگاه

دلیلش جریان های لحظه ای بالا از سمت موتور آسانسور هست

کیفیت رگولاتور مودم پایین هست از مودم با کیفیت تر استفاده کنید

باید در مسیر ولتاژ تامین کننده آیسی های مودم چوک یا فریت بید و دیودهای شاتکی سری و تعداد خازن با حجم بالا قرار بگیرد

آسانسور به زمین ساختمان به درستی متصل شود

دیدگاه

آمار پست های تبلیغاتی رفته تا سقف...

دیدگاه

این مشکل به‌احتمال زیاد نویز هدایتی ناشی از درایو/موتور آسانسور است؛
                              نمونه‌های مشابه هم برای آسانسورها گزارش شده و فیلتر ورودی و کاهش کوپل نویز از روش‌های رایج مقابله هستند. چون با باتری مشکل کاملاً برطرف می‌شود، پیشنهاد عملی این است که قبل از آداپتور مودم یک فیلتر EMI مناسب برق شهر قرار دهید؛ البته فیلتر باید درست نصب و ارت آن اصولی باشد. همچنین اگر امکانش هست، یک آداپتور باکیفیت‌تر و دارای فیلتر EMI بهتر امتحان کنید.
                              اگر با فیلتر EMI مشکل باقی ماند، احتمال نویز Common-Mode یا افت/جهش لحظه‌ای ولتاژ وجود دارد و بهتر است برق توسط برقکار و با اسیلوسکوپ/تجهیزات مناسب بررسی شود.

دیدگاه

سلام
                                امروز بطرز شگفت‌انگیزی متوجه شدم که اگه برق آسانسور رو وصل کنم مقدار اس‌ان‌آر snr مودم من از ۱۲ به ۲۵ ارتقا پیدا می‌کنه و دقیقاً به محض اینکه کلید سه فاز آسانسور رو وصل می‌کنم از ۲۵ به ۱۲ کاهش پیدا می‌کنه!

کشف عجیب و غریب دیگه این بود که وقتی آسانسور روشن باشه و من درب آسانسور را باز کنم و لامپ هالوژن داخل اتاقک روشن بشه، میزان اس ان آر از ۱۲ به حدود ۲۰ می‌رسه!
                                و وقتی که لامپ آسانسور چند ثانیه بعد خاموش می‌شه دوباره SNR از ۲۰ به ۱۲ برمی‌گرده!

یعنی اصلا من یک راه جدید برای کشف اینکه کسی داخل آسانسور هست پیدا کردم!!!!

در تمام این مدت مودم من از طریق یه باتری و یک مبدل ۱۲ به ۲۲۰ به طور مستقل از برق شهری کار می‌کرد
                                و به خط تلفن adsl متصل بود!

یعنی انگار یک نویزی روی یک فلز آسانسور وجود داره که منبعش داخل ساختمانه (۵ واحدی) و وقتی لامپ هالوژن روشن میشه یک درصدی از اون نویز را در تول خالی می‌کنه!

نظر شما چیه؟

چی می‌تونه باشه؟

ضمنا برق دربازکن ساختمان را هم قطع کردم اثری نداشت !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X