اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای رفع مشکل نویز آسانسور روی برق مودم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط modemx نمایش پست ها
    سلام
    امروز بطرز شگفت‌انگیزی متوجه شدم که اگه برق آسانسور رو وصل کنم مقدار اس‌ان‌آر snr مودم من از ۱۲ به ۲۵ ارتقا پیدا می‌کنه و دقیقاً به محض اینکه کلید سه فاز آسانسور رو وصل می‌کنم از ۲۵ به ۱۲ کاهش پیدا می‌کنه!

کشف عجیب و غریب دیگه این بود که وقتی آسانسور روشن باشه و من درب آسانسور را باز کنم و لامپ هالوژن داخل اتاقک روشن بشه، میزان اس ان آر از ۱۲ به حدود ۲۰ می‌رسه!
    و وقتی که لامپ آسانسور چند ثانیه بعد خاموش می‌شه دوباره SNR از ۲۰ به ۱۲ برمی‌گرده!

یعنی اصلا من یک راه جدید برای کشف اینکه کسی داخل آسانسور هست پیدا کردم!!!!

در تمام این مدت مودم من از طریق یه باتری و یک مبدل ۱۲ به ۲۲۰ به طور مستقل از برق شهری کار می‌کرد
    و به خط تلفن adsl متصل بود!

یعنی انگار یک نویزی روی یک فلز آسانسور وجود داره که منبعش داخل ساختمانه (۵ واحدی) و وقتی لامپ هالوژن روشن میشه یک درصدی از اون نویز را در تول خالی می‌کنه!

نظر شما چیه؟

چی می‌تونه باشه؟

ضمنا برق دربازکن ساختمان را هم قطع کردم اثری نداشت !
    با سلام به‌شما...
    ممکن است بدنه آسانسور خوب ارت نشده ...
    یا برای ..سه فاز ...آسانسور از کابلهای بی کیفیت .
    شیلد نشده استفاده کرده‌اند...
    باید شیلد کابلد دیتا را هم به ارت متصل کنند .....
    ممکن است کابل دیتا تمام فویل نباشد ......
    موفق باشید ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط modemx نمایش پست ها
      سلام
      امروز بطرز شگفت‌انگیزی متوجه شدم که اگه برق آسانسور رو وصل کنم مقدار اس‌ان‌آر snr مودم من از ۱۲ به ۲۵ ارتقا پیدا می‌کنه و دقیقاً به محض اینکه کلید سه فاز آسانسور رو وصل می‌کنم از ۲۵ به ۱۲ کاهش پیدا می‌کنه!

کشف عجیب و غریب دیگه این بود که وقتی آسانسور روشن باشه و من درب آسانسور را باز کنم و لامپ هالوژن داخل اتاقک روشن بشه، میزان اس ان آر از ۱۲ به حدود ۲۰ می‌رسه!
      و وقتی که لامپ آسانسور چند ثانیه بعد خاموش می‌شه دوباره SNR از ۲۰ به ۱۲ برمی‌گرده!

یعنی اصلا من یک راه جدید برای کشف اینکه کسی داخل آسانسور هست پیدا کردم!!!!

در تمام این مدت مودم من از طریق یه باتری و یک مبدل ۱۲ به ۲۲۰ به طور مستقل از برق شهری کار می‌کرد
      و به خط تلفن adsl متصل بود!

یعنی انگار یک نویزی روی یک فلز آسانسور وجود داره که منبعش داخل ساختمانه (۵ واحدی) و وقتی لامپ هالوژن روشن میشه یک درصدی از اون نویز را در تول خالی می‌کنه!

نظر شما چیه؟

چی می‌تونه باشه؟

ضمنا برق دربازکن ساختمان را هم قطع کردم اثری نداشت !
      سلام
      یه احتمالی که وجود داره اینکه که سیم برق آسانسور کنار کابل تلفن وصل باشه!!
      چون آسانسور برق زیادی می‌کشه دور سیم های برق مصرفی میان مغناطیسی ایجاد می‌کنه و پالس میندازه روی شبکه!
      چون معمولا برقکار های ساختمانی یکی نول و چندتا فاز میبرن این میدان ها همدیگر رو خنثی نمیکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X