اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در مدار جرقه زن فلای بک تلویزیون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط الکترونیک مبتدی...... نمایش پست ها
    تشکر از راهنماییتون ، مدار رو تست میکنم و نتیجه رو میگم
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

سلام
      من ویدئوی مربوط به های ولتاژ توسط فلای بک رو در آپارات آزمایش کردم و جواب گرفتم

این هم تقویت کننده ش

در ادامه، درایورهای دیگه، های ولتاژ فلای بک رو انجام میدم و نتیجه رو میگم.
      جدیدترین ویرایش توسط eleca; ۱۶:۰۰ ۱۴۰۵/۰۲/۰۲.

دیدگاه

درود بر شما دوست گرامی ، این شماتیک رو من توی یوتیوب دیدم، منتها با irfz44n ساخته بودنش.
        بشدت گرما تولید میکنه ماسفت، توی ولتاژ 12 ولت بنده تست کردم فوق العاده گرمای زیادی تولید میکرد، در حدی که اگر 10 ثانیه متوالی روشن بود، میسوخت ماسفت.
        با ولتاژ کمتر تست کردم بهتر شد، ولی خب بازم ماسفت داغ میکنه. مدار چون چیز خاصی نداره و سادس معروفه، مگرنه کارآمد نیست.
        مدار های کوره القایی یا همون ZVS خیلی بهتر عمل میکنن، با بازدهی بالاتر، توانایی بالاتر.
        پیشنهاد میشه اونارو امتحان کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_xy نمایش پست ها
          درود بر شما دوست گرامی ، این شماتیک رو من توی یوتیوب دیدم، منتها با irfz44n ساخته بودنش.
          بشدت گرما تولید میکنه ماسفت، توی ولتاژ 12 ولت بنده تست کردم فوق العاده گرمای زیادی تولید میکرد، در حدی که اگر 10 ثانیه متوالی روشن بود، میسوخت ماسفت.
          با ولتاژ کمتر تست کردم بهتر شد، ولی خب بازم ماسفت داغ میکنه. مدار چون چیز خاصی نداره و سادس معروفه، مگرنه کارآمد نیست.
          مدار های کوره القایی یا همون ZVS خیلی بهتر عمل میکنن، با بازدهی بالاتر، توانایی بالاتر.
          پیشنهاد میشه اونارو امتحان کنید
          سلام
          مداری که تو آپارات گذاشته از bjt استفاده کرده و اصلا گرما تولید نکرد، ماسفتها گرمای زیادی تولید می کنند، یه ماژول zvs هم از فروشگاه خریداری کردم که در صف آزمایش هست.

دیدگاه

بله درسته ​​​
            من قبلاً به دلیل نبود گپ هوا خیلی به مشکل برخورده بودم
            اینم شماتیک که گفته بودم:
            https://uupload.ir/view/راه_انداز_ترانس_ily7.png
            اگر کارکرد طولانی مدت و مطمئن میخواهید ترانزیستور مثبت ذکر شده در شماتیک رو با BD140 و مقاومت 10 کیلو اهمی رو با مقاومت 5.6 کیلو اهمی تعویض کنید
            TIP41 رو هم حتما رو هیت سینک با خنک کاری خوب ببندید
            من با 12 ولت نتیجه عالی گرفتم
            با مولتی متر دو پایه با مقاومت 4 تا7 اهم رو پیدا کنید و خروجی مدار رو بهش متصل کنید اگر کار نکرد دو سر خروجی مدار رو روی همون پایه ها جا به جا کنید
            سلام
            این نقشه فلای بک من هست

من دو پینی که مقاومت ۴ تا ۷ اهم داشته باشه پیدا نکردم، مقاومت ها بین هر پایه زیر ۱ اهم هست مثلا ۰.۴ ، ۰.۷ اهم، الان اگه من بخوام شماتیکی که به من دادید و گفتید به دو پایه اتصال بدم، کدوم دو پایه میشه؟ آیا پایه های 1 و 10 که در شکل با رنگ سبز نشان دادم باید وصل بشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها

سلام
              این نقشه فلای بک من هست

من دو پینی که مقاومت ۴ تا ۷ اهم داشته باشه پیدا نکردم، مقاومت ها بین هر پایه زیر ۱ اهم هست مثلا ۰.۴ ، ۰.۷ اهم، الان اگه من بخوام شماتیکی که به من دادید و گفتید به دو پایه اتصال بدم، کدوم دو پایه میشه؟ آیا پایه های 1 و 10 که در شکل با رنگ سبز نشان دادم باید وصل بشه؟
              شرمنده عزیز
              منظورم همون 0.4 تا 0.7 اهم بوده
              پاسختون رو دیدم یه لحظه تعجب کردم پست های قبلی رو نگاه کردم متوجه شدم اشتباه نوشتم
              بازم شرمنده امیدوارم ببخشی

دیدگاه

تشکر از راهنماییتون ، مدار رو تست میکنم و نتیجه رو میگم
                ممنون امیدوارم موفق باشید
                مدار قطعا کار میکنه من تست کردم و به خوبی نتیجه گرفتم
                هم هزینه کمتری نسبت به سیستم های دیگه داره هم پایداره هم ارزون هست هم ساده چندان هم نسبت به سیم پیچ اولیه حساس نیست
                اون مشخصات پایه ها رو گفتم چون روی اون پایه ها بهترین نتیجه رو میدن وگرنه بر روی پایه های دیگه هم کار میکنه

دیدگاه

شرمنده عزیز
                  منظورم همون 0.4 تا 0.7 اهم بوده
                  پاسختون رو دیدم یه لحظه تعجب کردم پست های قبلی رو نگاه کردم متوجه شدم اشتباه نوشتم
                  بازم شرمنده امیدوارم ببخشی
                  خب الان سه جفت پین مقاومت بینشون ۰.۷ اهم هست من یک جفت از این سه تا رو انتخاب کنم؟

دیدگاه

خب الان سه جفت پین مقاومت بینشون ۰.۷ اهم هست من یک جفت از این سه تا رو انتخاب کنم؟
                    بله ، درسته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X