اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم تشخیص عبور اتوموبیل در مسابقه اتوموبیل رانی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیستم تشخیص عبور اتوموبیل در مسابقه اتوموبیل رانی

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    محمد جان عجب حرفی میزنی :eek:
    مگه سرعت مادون قرمز سرعت نور نیست .
    چرا همینطور که شما می گید هست . ولی سنسورهای مادون قرمزی که از اون ها برای اندازه گیری فاصله و .... استفاده میشه همه و همه به عنوان ماژول در اختیار ما قرار می گیره و خروجی این سنسورها درایو شده هست .به عبارتی دیگه فقط ما لقمه رو آماده می گیریم و کارهای اصلی و محاسباتش قبلا داخل ماژول شده .هیچ وقت ما از اون دو تا LED فرستنده و گیرنده مادون قرمز نمی تونیم به تنهایی برای اندازه گیری فاصله و .... استفاده کنیم . یعنی قطعات جانبیش رو نداریم . الان از همین ماژول های معمولی مثل GP2D12 شرکت شارپ گرفته تا نمونه های صنعتی این ماژول ها همه و همه به صورت ماژول هست .
    اگه جایی می بینید فقط از همون دوتا LED به همراه یک میکرو استفاده شده مثل روبات های مسیریاب اون ها برای اندازه گیری فاصله نیست و برای سنس کردن تغییر رنگ زمینه در اثر برگشت پرتوهای مادون قرمز فرستنده هست .
    حداقل من که ندیدم کسی بتونه این لیزر ها رو به عنوان اندازه گیر فاصله با AVR و یا حتی ARM درایو کنه . اگه کسی تونسته بگه .که من هم خیلی به این موضوع علاقه مندم . چون چند وقت پیش که روی یک پروژه ای کار می کردم که به این سنسورها نیاز داشتم به جواب نرسیدم . اتفاقا من هم کارم راه میفته :biggrin:
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

چرا همینطور که شما می گید هست . ولی سنسورهای مادون قرمزی که از اون ها برای اندازه گیری فاصله و .... استفاده میشه همه و همه به عنوان ماژول در اختیار ما قرار می گیره و خروجی این سنسورها درایو شده هست .به عبارتی دیگه فقط ما لقمه رو آماده می گیریم و کارهای اصلی و محاسباتش قبلا داخل ماژول شده .هیچ وقت ما از اون دو تا LED فرستنده و گیرنده مادون قرمز نمی تونیم به تنهایی برای اندازه گیری فاصله و .... استفاده کنیم . یعنی قطعات جانبیش رو نداریم . الان از همین ماژول های معمولی مثل GP2D12 شرکت شارپ گرفته تا نمونه های صنعتی این ماژول ها همه و همه به صورت ماژول هست .
      اگه جایی می بینید فقط از همون دوتا LED به همراه یک میکرو استفاده شده مثل روبات های مسیریاب اون ها برای اندازه گیری فاصله نیست و برای سنس کردن تغییر رنگ زمینه در اثر برگشت پرتوهای مادون قرمز فرستنده هست .
      حداقل من که ندیدم کسی بتونه این لیزر ها رو به عنوان اندازه گیر فاصله با AVR و یا حتی ARM درایو کنه . اگه کسی تونسته بگه .
      حرف شما صحیح اما مگه اینجا کسی میخواد فاصله رو اندازه بگیره؟

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

در ضمن برای لیزر کد کذاری نیاز نیست چرا اینقدر خودتونو می پیچونید کافیه مسیر لیزر قطع بشه و به گیرنده نرسه همین. :agree:

دیدگاه

اینم بگم و برم که دیگه حرفی توش نمونده باشه اگر فکر میکنید شخص ناقلایی :twisted:با یک لیزر دیگه میتونه اختلال ایجاد کنه
          گیرنده رو در انتهای یک لوله باریک هم عرض خودش مثلآ به طول نیم متر که تیره رنگ باشه نصب کنید اینجوری فقط فرستنده خودش
          رو میبینه تمام والسلام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
            کافیه مسیر لیزر قطع بشه و به گیرنده نرسه همین. :agree:
            همین یعنی یک لبه . آیا میکرو میتونه این لبه رو که سرعتش سرعت نور هست رو سنس کنه ؟

دیدگاه

همین یعنی یک لبه . آیا میکرو میتونه این لبه رو که سرعتش سرعت نور هست رو سنس کنه ؟
              محمد جان چرا گیر دادی به سرعت نور اصلآ فرض کن نور نیست یه سیمه که با برخورد ماشین مسیرش قطع
              میشه یک صفر یک یا یه یک صفر میشه اینتراپت هم کار خودشو میکنه شما با خروجیه سنسور کار دارین
              به نور چه کار داری oo:

دیدگاه

پهنای پالس هم بستگی به طول ماشین و سرعتش بستگی داره .به نور ربطی نداره.

دیدگاه

در مورد لیزر همون طور که گفتم به دلیل اینکه فرستنده و گیرنده باید در دید مستقیم هم باشند عملا امکان پذیر نیست.
                  در مورد سنسور مادون قرمز هم مشکل نور آفتاب کماکان باقی هست، حتی اگه گیرنده را در یک جعبه قرار دهیم، ممکنه توی یک شرایط خاصی در پیست اتومبیل رانی مجبور بشیم که سنسور رو توی نور مستقیم آفتاب قرار بدیم اون وقت این سیستم کاملا بدون کارایی میشه،
                  برای حل این مشکل من همچنان آلترا سونیک رو پیشنهاد میکنم
                  در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی

دیدگاه

من فکر میکنم کاری که دوستمون میخواد بکنه اینه که میخواد سنسور روی ماشین ها نصب بشه ؟؟ درسته ؟
                    یه سنسور روی ماشین ها نصب شه و یه سنسور روی خط پایان زمانی که هر دو در یک حط قرار بگیرن تشخیص میده که ماشین رد شده .
                    اما پیشنهادی که بقیه دوستان و من تو ذهنمون هست اینه که شما هر دو سنسور رو در خط پایان قرار بدید . در حالت عادی بین گیرنده و فرستنده مانعی نیست . به محض عبور ماشین ارتباط قطع میشه و خروجی شما تغییر میکنه .
                    با این کار دیگه مشکلی با دست انداز ها و ارتعاشات ماشین و اسیب دیدن سنسور ها و ..... ندارید.
                    این از این !
                    مورد بعدی این که کسی با کنترل مادون قرمز یا لیزر و ... اختلال ایجاد نکنه .
                    ببینید معمولا این جور سنسور ها در حالت عادی خروجیشون 1 هست نه 0 . یعنی تا زمانی که هیچ ماشینی از بین 2 تا سنسور رد نشده خروجیش 1 هست . حالا اگر یه تماشاگر نما هر چقدر هم با وسیله ای بخواد نور بندازه نتیجه اش میشه یک شدن سنسور و این در حالیه که خروجی سنسور خودش اصلا 1 هست ... و این طوری اختلالش بی اثر میشه اون شخص .
                    در مورد نور آفتاب هم ما کافیه یک لنز فیلتر کننده بذارید درسته که نور افتاب مادون قرمز زیادی داره اما ساده ترین گیرنده های مادون قرمز بازار هم تا حد زیادی فیلتر میکنن امواج نویز رو .

این هم از این !
                    مورد بعدی که از مشکلات کد کردن گفته بودین
                    بله درسته که کد کردن و دیکد کردن یه زمانی میبره . اما شما نیازی به کد کردن ندارید . چرا ؟
                    چون کد کردن معمولا برای جایی به کار میره که شما بخواین با مادون قرمز یه دیتایی رو منتقل کنید . مثل کنترل تلویزیون که با کدینگ و دیکدینگ دستور میفرسته .
                    شما کافیه فرستنده رو روی یه فرکانس خاص مثلا 433 کیلو هرتز تنظیم کنید . گیرنده رو هم دقیقا طوری بسازید که فقط همین فرکانس باعث تحریکش بشه .این طوری نه نور خورشید ، نه نور فلاش دوربین ، و نه تماشاگر نماها نمیتونن روش تاثیر بذارن چون فرکانس ارسالی هیچ کدومشون این فرکانس مثلا 433 کیلو هرتز نیست . ببینید تو این فرکانس فرضی که مثال زدم دریافت یک دوه تناوب برای گیرنده 2 هزارم ثانیه طول میکشه .خوبه دیگه ؟

راستی گفتم فلاش دوربین . بله این هم روی سیستم های ابتدایی مادون قرمز نویز وحشتناکی میذاره . مخصوصا که تو خط پایان پر عکاس خواهد شد پس حتما اینو تست کنید .

در نهایت هم به نظر من سنسور های درب پارکینگ گزینه خوبی هستن .چون هم لنز خوبی دارن . هم آزمون و خطاشونو قبلا پس دادن تو کار خونه . منهتی خروجیشون با رله انجام میشه . از اونجایی که رله تاخیر زیادی داره شما تو مدار از قبل رله خروجیتونو دریافت کنید بهتره .
                    راستی مسابقات کجاست ؟

در نه

دیدگاه

من فکر میکنم کاری که دوستمون میخواد بکنه اینه که میخواد سنسور روی ماشین ها نصب بشه ؟؟ درسته ؟
                      این سیستم با این تکنولوژی که شما در اختیار دارین ممکن نیست.
                      اختلاف 20 سانت میتونه سرنوشت مسابقه رو تغییر بده.
                      فرکانس خاص مثلا 433 کیلو هرتز تنظیم کنید
                      این فرکانس برای مدوله روی مادون قرمز زیاده سنسورهای مادون قرمز تاخیر انتشار دارن این فرکانس بالاست شما تا حالا تست کردی؟
                      در ضمن سنسور قدرتمندی با عدسی لازمه در صوتی که لیزر با توان بسیار کم برای این منظور کافیه .
                      استفاده از دوربین سرعت بالا که فرمان از مدار کنترل عبور میگیره لازمه تا دقیق مشخص بشه کدوم ماشین اول به نور برخورد کرده
                      اگر دوربین دیگه ای از زاویه دیگه عکس بر داره نفرات دوم و سوم هم قابل تشخیص و قابل انکار نیست
                      معمولآ عکس باید وجود داشته باشه چون افراد میتونن کارایی سیستم شما رو زیر سئوال ببرن ومعمولآ این اتفاق میوفته
                      که عکس دهن همه رو میبنده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein2
                        یه سنسور روی ماشین ها نصب شه و یه سنسور روی خط پایان زمانی که هر دو در یک حط قرار بگیرن تشخیص میده که ماشین رد شده .
                        اما پیشنهادی که بقیه دوستان و من تو ذهنمون هست اینه که شما هر دو سنسور رو در خط پایان قرار بدید . در حالت عادی بین گیرنده و فرستنده مانعی نیست . به محض عبور ماشین ارتباط قطع میشه و خروجی شما تغییر میکنه .
                        با این کار دیگه مشکلی با دست انداز ها و ارتعاشات ماشین و اسیب دیدن سنسور ها و ..... ندارید.
                        این از این !
                        مورد بعدی این که کسی با کنترل مادون قرمز یا لیزر و ... اختلال ایجاد نکنه .
                        ببینید معمولا این جور سنسور ها در حالت عادی خروجیشون 1 هست نه 0 . یعنی تا زمانی که هیچ ماشینی از بین 2 تا سنسور رد نشده خروجیش 1 هست . حالا اگر یه تماشاگر نما هر چقدر هم با وسیله ای بخواد نور بندازه نتیجه اش میشه یک شدن سنسور و این در حالیه که خروجی سنسور خودش اصلا 1 هست ... و این طوری اختلالش بی اثر میشه اون شخص .
                        در مورد نور آفتاب هم ما کافیه یک لنز فیلتر کننده بذارید درسته که نور افتاب مادون قرمز زیادی داره اما ساده ترین گیرنده های مادون قرمز بازار هم تا حد زیادی فیلتر میکنن امواج نویز رو .

این هم از این !
                        مورد بعدی که از مشکلات کد کردن گفته بودین
                        بله درسته که کد کردن و دیکد کردن یه زمانی میبره . اما شما نیازی به کد کردن ندارید . چرا ؟
                        چون کد کردن معمولا برای جایی به کار میره که شما بخواین با مادون قرمز یه دیتایی رو منتقل کنید . مثل کنترل تلویزیون که با کدینگ و دیکدینگ دستور میفرسته .
                        شما کافیه فرستنده رو روی یه فرکانس خاص مثلا 433 کیلو هرتز تنظیم کنید . گیرنده رو هم دقیقا طوری بسازید که فقط همین فرکانس باعث تحریکش بشه .این طوری نه نور خورشید ، نه نور فلاش دوربین ، و نه تماشاگر نماها نمیتونن روش تاثیر بذارن چون فرکانس ارسالی هیچ کدومشون این فرکانس مثلا 433 کیلو هرتز نیست . ببینید تو این فرکانس فرضی که مثال زدم دریافت یک دوه تناوب برای گیرنده 2 هزارم ثانیه طول میکشه .خوبه دیگه ؟

راستی گفتم فلاش دوربین . بله این هم روی سیستم های ابتدایی مادون قرمز نویز وحشتناکی میذاره . مخصوصا که تو خط پایان پر عکاس خواهد شد پس حتما اینو تست کنید .

در نهایت هم به نظر من سنسور های درب پارکینگ گزینه خوبی هستن .چون هم لنز خوبی دارن . هم آزمون و خطاشونو قبلا پس دادن تو کار خونه . منهتی خروجیشون با رله انجام میشه . از اونجایی که رله تاخیر زیادی داره شما تو مدار از قبل رله خروجیتونو دریافت کنید بهتره .
                        راستی مسابقات کجاست ؟

در نه
                        سلام
                        اگه هر دو سنسور روی خط پایان نصب شوند اگر یک نفر که مشکل دار باشد به راحتی میتواند نور بین دو سنسور را قطع کند، ( ممکنه خودش از بین دوسنسور رد بشه سنگ یا مانعی دیگری را پرتاب کند و مسابقه را مختل کند ) در نتیجه برای از بین بردن این مشکل سنسور فرستنده ار روی ماشین نصب میکنیم
                        در مورد اینکه یک تماشاگر نما بخواد توسط یک فرستنده دیگه سیستم را مختل کنه کافیه توسط یک کنترل معمولی تلویزیون چند بار به سمت گیرنده دکمه ای را فشار دهد، از انجا که گیرنده بسیار قوی هست و به راحتی تا 15 متر را می تواند دریافت کند این مورد ایجاد مشکل مینماید
                        در مورد اون فرکانس 433 هم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدهید
                        در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی حکم انچه تو بنمایی

دیدگاه

چرا از RFID استفاده نمی کنید . این طوری دیگه فکر نکنم حرفی توش باشه . البته خودم هم با این ماژول ها کار نکردم ولی الان یک شرکت می شناسم برای زدن ساعت ورود و خروج خودروهاش از این سیستم استفاده می کنه . یک گیت در قسمت ورودی گذاشته خودرو مجهز به RFID که از زیرش رد میشه ساعت ورود یا خروجش در سیستم ثبت میشه . با این کار شما برای هر خودرویی یک تگ نصب می کنید که به محض عبور از زیر گیت که محل شروع مسابقه هست زمان عبورش از زمان شروع مسابقه در سیستم نصب میشه و شما می تونید Ranking رو به این وصیله انجام بدید و چون هر تگ دارای یک شماره کاملا منحصر به فرد هست امکان تقلب در اون بسیار بسیار کاهش پیدا می کنه .

دیدگاه

اوه اوه چقد جواب دادن بچه ها یهو

خوب صحبت های خوبی شده تا اینجا
                            اون اواسطش من سررشته خوبی ندارم ونمیتونم کمک چندانی کنم و مشکلاتی رو که آقای اسدی میگن درست هستش و باید روش فکر بشه
                            فقط این آخر آقا محمد حرف خوبی زدن بابت RFID ، با این سیستم خیلی راحت میتونی این کار رو انجام بدی

اگه دوستان بتونن در این مورد اطلاعاتی بدن :read: خیلی عالیه و بنظرم خیلی خوب مشیه کمک آقای اسدی هم کرد

منم ی چیزایی در موردش میدونم اما نحوه پیاده سازیش و نوع ماژولاش و اینا رو نمیدونم

آقا محمد شما نمیتونی کمک بیشتری بکنی با اطلاعی که از اون شرکت که فرمودی؟؟؟؟؟؟؟
                            تنها غیر ممکن ، غیر ممکن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kbabak
                              آقا محمد شما نمیتونی کمک بیشتری بکنی با اطلاعی که از اون شرکت که فرمودی؟؟؟؟؟؟؟
                              من هم همینقدر اطلاعات دربارش بیشتر نداشتم . اون هم چون خودم جلوی خودروهاشون دیدم این تگ ها رو مثل برچسب چسبوندن . از رانندش پرسیدم برای چیه . گفت برای ثبت زمان ورود و خروج .
                              برای راه اندازی RFID هم چند وقت پیش توی انجمن یکی از دوستان راه انداخته بودش . بگردم ببینم لینکش رو پیدا می کنم . :read:

دیدگاه

اینها لینکش رو پیدا کردم :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=15800.msg73281#msg73281
                                یک چیزی شبیه همین دزدگیرها اجناس و گیت های داخل فروشگاهی هست ولی بالای محلی که خودرو از اونجا رد میشه هست . مثل این لینک زیر فقط بالای محل عبور خودرو :

http://www.asiapos.ir/SecurityGates.htm
                                الان اینجا تا 190 سانت رو داره . قطعا بیشترش هم هست .
                                داخل انجمن یک سرچ بزنید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X