پاسخ : سیستم تشخیص عبور اتوموبیل در مسابقه اتوموبیل رانی
چرا همینطور که شما می گید هست . ولی سنسورهای مادون قرمزی که از اون ها برای اندازه گیری فاصله و .... استفاده میشه همه و همه به عنوان ماژول در اختیار ما قرار می گیره و خروجی این سنسورها درایو شده هست .به عبارتی دیگه فقط ما لقمه رو آماده می گیریم و کارهای اصلی و محاسباتش قبلا داخل ماژول شده .هیچ وقت ما از اون دو تا LED فرستنده و گیرنده مادون قرمز نمی تونیم به تنهایی برای اندازه گیری فاصله و .... استفاده کنیم . یعنی قطعات جانبیش رو نداریم . الان از همین ماژول های معمولی مثل GP2D12 شرکت شارپ گرفته تا نمونه های صنعتی این ماژول ها همه و همه به صورت ماژول هست .
اگه جایی می بینید فقط از همون دوتا LED به همراه یک میکرو استفاده شده مثل روبات های مسیریاب اون ها برای اندازه گیری فاصله نیست و برای سنس کردن تغییر رنگ زمینه در اثر برگشت پرتوهای مادون قرمز فرستنده هست .
حداقل من که ندیدم کسی بتونه این لیزر ها رو به عنوان اندازه گیر فاصله با AVR و یا حتی ARM درایو کنه . اگه کسی تونسته بگه .که من هم خیلی به این موضوع علاقه مندم . چون چند وقت پیش که روی یک پروژه ای کار می کردم که به این سنسورها نیاز داشتم به جواب نرسیدم . اتفاقا من هم کارم راه میفته :biggrin:
نوشته اصلی توسط Ghasede del
اگه جایی می بینید فقط از همون دوتا LED به همراه یک میکرو استفاده شده مثل روبات های مسیریاب اون ها برای اندازه گیری فاصله نیست و برای سنس کردن تغییر رنگ زمینه در اثر برگشت پرتوهای مادون قرمز فرستنده هست .
حداقل من که ندیدم کسی بتونه این لیزر ها رو به عنوان اندازه گیر فاصله با AVR و یا حتی ARM درایو کنه . اگه کسی تونسته بگه .که من هم خیلی به این موضوع علاقه مندم . چون چند وقت پیش که روی یک پروژه ای کار می کردم که به این سنسورها نیاز داشتم به جواب نرسیدم . اتفاقا من هم کارم راه میفته :biggrin:
دیدگاه