اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)

فرز خطر ناکه
    همچنین قطر و استحکام بدنه پیزو فوق العاده بالاس
    چندین بار لای گیره گزاشتمش و با محکم کردنش خواستم بیضی بشه
    ولی نمیشه...بدنش واقعا محکمه...
    اگه بیضی بشه مدار توش مثل قالب یخ می افته بیرون و احتیاجی به برش و این کارا نیست :nerd:
    پس احتیاج به یک گیره قویتر و بزرگ تر دارم فقط :smile:
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و داخل دستگاه مه ساز رو ببین(عکس و توضیح)

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      فرز خطر ناکه
      همچنین قطر و استحکام بدنه پیزو فوق العاده بالاس
      چندین بار لای گیره گزاشتمش و با محکم کردنش خواستم بیضی بشه
      ولی نمیشه...بدنش واقعا محکمه...
      اگه بیضی بشه مدار توش مثل قالب یخ می افته بیرون و احتیاجی به برش و این کارا نیست :nerd:
      پس احتیاج به یک گیره قویتر و بزرگ تر دارم فقط :smile:
      اونم بد نیست فکر خوبه میتونی باهمون گیرت 90 درجه هی بچرخونیش و لهش کنی البته با دقت احتمالا شل کنه ! ولی من بودم با همون اره آهنبر بقلاشو 2 شقه میکردم بقیش با امبردست و پیچکوشتی کچ میشه. اون محکم بودنش شایدبخاطر این باشه که اونطرفشم پر از چسبه تا خرخره! :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        1-ولی من بودم با همون اره آهنبر بقلاشو 2 شقه میکردم بقیش با امبردست و پیچکوشتی کچ میشه.
        2-اون محکم بودنش شایدبخاطر این باشه که اونطرفشم پر از چسبه تا خرخره! :NO:
        1-به معنای واقعی محکمه....تازه LED های روش رو چیکار کنم !!! حتما زیرشون یه PCBدیگس ! با اره و این چیزا خراب میشه
        2-بله احتمالش خیلی زیاده
        به این عکس توجه کنین دوباره:

شماره 1 : بله اینها اومدن و وسط PCB رو سوراخی ایجاد کردن که مواد رو به اونطرف انتقال بدن
        شماره 2: وقتی اون قسمت رو کندم به ک خازن الکترولیتی بر خوردم ! هنوز اطلاعات زیادی از مقدارش دستگیرم نشده

در کل نمیگم نمیشه مدارش رو پیدا کرد....
        اتفاقا میشه
        باید بشه
        من نمیزارم که نشه
        فقط یکم دیگه حوصله و دقت و قدرت میخواد که در اولین فرصت اقدام میکنم.
        البته تا اینجاش هم پیش رفتم توی هفته فرجه ها و امتحاناتم بوده و تا دوسه هفته دیگه که امتحاناتم تموم بشه واقعا وقت ندارم کار دیگه ای انجام بدم....
        خیر سرم ترم آخرم هستم و هنوز گزارش کارآموزی هم ننوشتم و صحافی هم نکردم !!! اون خودش کلی وقت میگیره
        به محض تموم شدن امتحانات ادامه کار رو پیش میگیریم
        از همه عزیزان و دوستان گرامیم بابت ابراز علاقشون کمال تشکر رو دارم.
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با یه مته و دریل 2 یا 3 کناره ها رو سوراخ کن تا شل بشه بعد با همون پیچ گوشتی درش بیار! البته اگه از کناره ها پی سی بی از قاب فاصله داشته باشه!

دیدگاه

نمیدونم چرا دودقیقه میخوام بشینم پشت درس باز مور مورم میشه بر میگردم سر این مه ساز!!!
            خووووب.....حالا که اومدیم....کار رو پیش ببریم.....

اول از شّر این دیو دوپا خلاص بشم :twisted:

خخخ خخ خ خ خ
            چه خوشگل شد

حالا یه روش دیگه به سرم زد :-?
            بزار از بالا LED هارو فشار بدم....شاید از اون طرف مدار بیوفته بیرون !

فقط یک ذره مدار اومد بیرون !

لامصــــــــــــــب.....من اعصابم دیگه خورد و خمیر و پودر شد از دست این :angry:
            دیگه من هرچی سر راهم رو بگیره نابود میکنم :angry:
            اول این سیمه زیادی مزاحمه

اون فنره هم خیلی تو چشم میزنه...
            اونم خلاصش کنم بره پی کارش

اووووووووپس....
            چرا اینا رو کندم آخه / :-S

از اینور بهتر معلومه که چقدر حسابی صافه صافش کردم

حالا با انبر دست هم امتحان کنم....شاید بقیش در بیاد :cry:

نه نمیشه...خیلی سفته..... ولی عملیات خوبی بود.....
            اما پیزو با ما راه نمیاد....کم کم دارم به نظر دوستان میرسم که با اره یا فرز بزنم روزگارش رو سیاه کنم :twisted:

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان یه نکته ای تازه متوجه شدم که آقای چمنی میتونه بهتر توضیح بده
              پیزو توسط فنر و قسمتی از بدنه به مدار متصل شده
              این ولتاژ و مقاومت بدنه توجیه میکنه
              و احتمالا موضوع اتصال بدنه به U توسط آب منتفی هست !
              [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

این سنسور هم که ساختار ساده و پیچیده ای داره حسابی فکرمون رو مشغول کرده

حالا که اتصالش رو از مدار قطع کردم دوباره با مولتی متر تستش کردم...
                -نتیجه چی شد؟
                نتیجه این شد که بله
                بله دوتا پایه های اون به هم کاملا اتصال کوتاست !

کاملا مثل جامپر میمونه.....
                اون شیع فلزی زرد رنگ (شاید از جنس برنج ) به وسیله چسب به اون سیم متصل شده

-شاید اون چسب خودش یه جور تشکیل نیمه هادی بین سیم و اون فلز میده ؟
                نه...امکانش کمه دوستان...چون اون سیم کاملا به بدنه اون فلز متصل هست

-نظر خودت چیه؟
                1-به نظر من یه فرکانسی از اون سیم عبور میکنه و اون فلز زرد هم فرکانس رو پخش میکنه....
                شایدم بالعکس !
                2-فرکانس توسط اون فلز گرفته میشه و به مدار برمیگرده...

-پس چرا دوتا پایه داره ؟ چرا یک پایه نداره ؟
                شاید برای شکیل بودن یا استحکام بیشتر یا پیچیده نشون دادن مدارشون باشه

-از آخر نتیجه چی شد؟
                من بیشتر با نظر دومم موافقم
                چون در بعضی دیگر از این مه ساز ها از سنسور یک پایه هم استفاده شده
                مثل این تصویر:

-ایول ! :nice:
                :biggrin:

\|/_\/_

دیدگاه

تاپیک خوبیه ( به غیر از اسپم هاش) ولی میترسم مهران از درسش بمونه ، بنابراین چند نمونه مدار بخار ساز بود که گفتم بذارم و اون سنسور هم احتمال زیاد همون چیزیه که آروین گفت یه جور فیدبک فرکانس از پیزو به مداره!

به احتمال خیلی زیاد مدار دستگاه بخار ساز مهران ، یکی از همین طرحهاست!!!

دیدگاه

بچه ها یه نیگاه به پست های قبل بکنید آخه !!!
                    اسپم و پست های نامربوط به این تایپیک چقدر شده !
                    وقتی هم میان حذف میکنند شاکی میشین
                    ولی خودمم از پاک شدن برخی پست های دوستان شاکی هستم چون اسپم نبودن و ایده یا نظر همبی داشتن
                    لطفا خودمون رعایت کنیم تا دوباره اون قضیه پیش نیاد
                    ممنون

مهدی جان تمام شماتیک ها رو دیدم
                    و به احتمال 100% میگم هیچکدوم از اونها نیست

دلیل:
                    اول اینکه اون مدارات که گذاشتی تعداد قطعاتشون زیاد تر از اون چیزی هست که بشه تو اون pcb با اون تعداد پین جا نمود.
                    دوم اینکه این مه ساز دارای رقص نور هست که اونم به pcb متصله...پس خود اونم مقداری از فضای pcb رو اشغال کرده
                    و دلیل آخر اینکه اگه میخواست نقشه اون راحت تو سایت ها قابل دسترسی باشه دیگه واسش کلی خرج نمیکردن که اون رو تو اون ماده به احتمال زیاد قیمتی قرار بدن !

راستی پست های گذشته رو که دیدم میزان علاقه مندان خیلی کم شده
                    اینطوری تشویقات کم بشه انرژی و روحیه ماهم به سرعت ؛تضعیف میشه
                    برای ادامه کار به تشویق دوستان نیازمندیم که بدونیم بین اون چند هزار نفری که میان اینجا و میرن چند ده نفری هم علاقه و مشتاق منتظر ادامه مطلب هست

بازم ممنون از همه دوستان

\|/_\/_

دیدگاه

اساتید ببخشید پا برهنه میپرم وسط بحث
                      از اولش تاپیکو دنبال کردم علاقه مند شدم
                      آقا ما هم یکی از این بخور سرد ها داشتیم زدیم ترکوندیم
                      البته از ما از همون اولش خراب بود:دی

به جای این u یه چیز دیگه داشت برای سنسور آب
                      یه استوانه ی شیشه ای که توش 2 تا ورقه و تماسی هم با هم ندارند
                      من خودم یاد ترموکوپل افتادم
                      عکس بهتر از این در نیومد

اینم کل مدار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط R EZ A
                        اساتید ببخشید پا برهنه میپرم وسط بحث
                        از اولش تاپیکو دنبال کردم علاقه مند شدم
                        آقا ما هم یکی از این بخور سرد ها داشتیم زدیم ترکوندیم
                        البته از ما از همون اولش خراب بود:دی

به جای این u یه چیز دیگه داشت برای سنسور آب
                        یه استوانه ی شیشه ای که توش 2 تا ورقه و تماسی هم با هم ندارند
                        من خودم یاد ترموکوپل افتادم
                        عکس بهتر از این در نیومد

اینم کل مدار
                        اون چیزی که گفتی همون سنسور هست حالا به شکل دیگه
                        نقشه هایی که مهدی مشرقی گذاشته دیدم اونجا هم بین دو پایه سنسور اتصالی نیست ولی تو این مه ساز اتصال بود!
                        [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

پاسخ : بیا تو قدم به قدم باز کردن و خراب کردن و &#1

سلام
                          باتشکر از مهدی جان واسه این تاپیک فوق العاده
                          اون سنسوری که عکسشو آقا رضا گداشتن مگه سنسور مغناطیس نیست؟ چه ربطی داره به این مدار ؟ :eek:
                          من از اون سنسورها توی پمپ آب و توی مگنت دزدگیر دیدم خیلی شبیبه این عکسه

http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=58

از آقا رضا هم خواهش میکنم با توجه به مداری که دستشونه یه شماتیک بذارن شاید کمک کنه (نام و مقدار قطعات حتما باشه )
                          با مردم همون جوری رفتار کن که دوست داری باهات رفتار کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط R EZ A
                            ممنون بابت اصلاعات و تصاویرت
                            نوشته اصلی توسط galaxyking
                            اون سنسوری که عکسشو آقا رضا گداشتن مگه سنسور مغناطیس نیست؟ چه ربطی داره به این مدار ؟ :eek:
                            من از اون سنسورها توی پمپ آب و توی مگنت دزدگیر دیدم خیلی شبیبه این عکسه
                            سلام
                            اون سنسور مغناتیس یا ریدرله هست
                            در بعضی از جاها برای کنترل سطح آب استفاده میشه البته دقت زیادی نداره ولی بازم سنسور بسیار ارزان و خوبی هست
                            به این صورت میشه واسه کنترل سطح آب استفاده کرد که یک آهن ربای قوی رو روی سطح آب شناور کنیم...مصلا رو آکاسیو
                            با بالا و پایین رفتن سطح آب اون آهن ربا هم بالا و پایین میره و ریدرله رو قطع و وصل میکنه
                            در کل برای این مدار مه ساز اصلا توصیه نمیکنم .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              این سنسور هم که ساختار ساده و پیچیده ای داره حسابی فکرمون رو مشغول کرده

حالا که اتصالش رو از مدار قطع کردم دوباره با مولتی متر تستش کردم...
                              -نتیجه چی شد؟
                              نتیجه این شد که بله
                              بله دوتا پایه های اون به هم کاملا اتصال کوتاست !

کاملا مثل جامپر میمونه.....
                              اون شیع فلزی زرد رنگ (شاید از جنس برنج ) به وسیله چسب به اون سیم متصل شده

-شاید اون چسب خودش یه جور تشکیل نیمه هادی بین سیم و اون فلز میده ؟
                              نه...امکانش کمه دوستان...چون اون سیم کاملا به بدنه اون فلز متصل هست

-نظر خودت چیه؟
                              1-به نظر من یه فرکانسی از اون سیم عبور میکنه و اون فلز زرد هم فرکانس رو پخش میکنه....
                              شایدم بالعکس !
                              2-فرکانس توسط اون فلز گرفته میشه و به مدار برمیگرده...

-پس چرا دوتا پایه داره ؟ چرا یک پایه نداره ؟
                              شاید برای شکیل بودن یا استحکام بیشتر یا پیچیده نشون دادن مدارشون باشه

-از آخر نتیجه چی شد؟
                              من بیشتر با نظر دومم موافقم
                              چون در بعضی دیگر از این مه ساز ها از سنسور یک پایه هم استفاده شده
                              مثل این تصویر:

-ایول ! :nice:
                              :biggrin:
                              جناب چمنی شما اطمینان دارید که وارنیش سیاه اطراف این قطعه کاملا مانع از رسیدن آب به اون میشه؟هیچ سوراخ یا بریدگی از اول روش نبوده؟
                              در ضمن لینک فیلمی که تو یوتیوب در مورد همین قطعه گذاشتم رو کامل دیدید؟
                              افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abolfazl_moradpour
                                جناب چمنی شما اطمینان دارید که وارنیش سیاه اطراف این قطعه کاملا مانع از رسیدن آب به اون میشه؟هیچ سوراخ یا بریدگی از اول روش نبوده؟
                                در ضمن لینک فیلمی که تو یوتیوب در مورد همین قطعه گذاشتم رو کامل دیدید؟
                                اوایل متوجه این موضوع نشده بودم ولی
                                وقتی خواستم اون لایه رو بکنم یک بریدگی کوچیک روش دیدم که البته مطمئن هم نیستم که اون بریدگی اونقد عمیق بوده باشه که آب وارد اون سنسور بشه

در ضمن چند هفته ای هست که یوتیوب برام باز نمیشه ...نمیدونم ایراد از کجاس...کلا صفحه فیتیله هم نیست...
                                The connection has timed out
                                The server at 10.10.34.34 is taking too long to respond.
                                oo:

این هم تصویر بریدگی که گفتم:

سمت سوراخی سنسور هم هست !
                                راستی
                                یه چیزی
                                الان دقت کردم
                                وقتی سنسور رو کندم
                                یک طرف سنسور پایش خیلی راحت جدا شد و طرف دیگه به زور کندم
                                وقتی هم کندم پایه هاش یک طرفش لحیم داشت یک طرفش نداشت !
                                میتونید توی تصویر پاسخ قبل هم مشاهده کنید این موضوع رو
                                یعنی امکانش هست یک طرف پایش الکی بوده باشه :-?

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X