اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات

دوستان سلام...
    نمی دونم هنوز این بخش فعال هست یا نه ولی سوالم رو می پرسم
    جند وقتیه یه جا دوربین بستیم به همراه یو پی اس. دی وی ار 16 کانال با هارد 8 ترا
    حالا مشکل اینجاست که وقتی همشون رو به یو پی اس وصل میکنم گاهی اوقات دی وی ار ریست میکنه و گاه گاه اصلا دیگه هارد رو شناسایی نمیکنه و دوربین ها هم نویز روی تصویرشون میاد..
    اول فکر کردم مشکل از یو پی اس هست .... وقتی دی وی ار رو با اداپتور خودش وصل میکنم مشکلی نیست همه چیز عالی ولی وقتی دی وی ار رو هم به یو پی اس وصل میکنم اون مشکل رو داارم...

خلاصه اینکه کل مدار رو آوردم خونه تا تست کنم دیگه اصلا ریست نکرد ولی مشکلل نویز تحت هیچ شرایطی برطرف نمیشه مگر وقتی که دی وی آر با آداپتور خوذش به برق وصل بشه...
    اینطور که من فهمیدم به هیچ وجه دوربینها و دی وی ار نباید روی یک منبع تغذیه وصل بشن.

هر دو رو روی باتری وصل کردم نویز داشت روی پاور یو پی اس وصل کردم نویز داشت روی آداپتور دی وی آر وصل کردم نویز داشت... یعنی نباید روی یک منبع وصل بشن این یعنی من باید دو تا یو پی اس وصل کنم؟؟؟!!!

نمیشه این نویز رو بر طرف کرد؟؟؟؟
    جدیدترین ویرایش توسط ahmad.h; ۱۶:۱۱ ۱۳۹۵/۱۱/۲۲.

دیدگاه

اون نویز احتمال زیاد مربوط به کاهش ولتاژ دوربین ها هست تو چند سیستم از تغذیه مشترک استفاده کردم مشکلی نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
        اون نویز احتمال زیاد مربوط به کاهش ولتاژ دوربین ها هست تو چند سیستم از تغذیه مشترک استفاده کردم مشکلی نبود
        ولتاژها رو هم بررسی کردم میزونه

به محض اینکه حتی یک دوربین رو هم وارد مدار میکنم نویز ایجاد میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X