اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-من&#1

:biggrin:
    همونطور که اونجا هم عرض کردم دوساله با گودویل کار میکنم و تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه
    تصمیم داشتم برای خونه یکی بگیرم و این پیشنهاد یکی از دوستان بود
    با چند نفر دیگه هم راجع بهش صحبت کردم و تاییدش کردن
    یکی از مواردی که من رو اذیت میکنه ظاهر شلوغ و اغراق آمیز یه وسیله هستش. به gw که نگاه کنید یه پنل ساده میبینید با یه سری دکمه و چیزهای ساده و کلاسیک
    اما تو دستگاه های چینی معمولا کلی چراغ و ال ای دی و پنل رنگارنگ میزارن برا زیبا کردن ظاهر ! به قول یکی از دکتر های شرکت "ظاهر و قیافه در حد بنز و دل و روده ژیان!"
    الان قیمت GW1052 رو گرفتم 960 تومن
    من هفته بعد با همین دوستمون دارم میرم برا خرید
    باز حضوری ببینیمش بهتره

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

این مطلب را استاد افشین خان زحمت کشیدند و در پیغام خصوصی برای من فرستادند
      با اجازه ایشان در اینجا قرار میدهم
      پ.ن: دوستان کدام یک از برندها و مدلها این مورد رعایت شده است...

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      سلام
      شما که در مورد اسکوپ تحقیق میکنی این مورد هم در نظر بگیر که بسیار مهم هست
      که ورودی های کانال ها زمینشون مشترک نباشه.....چون اگر مشترک باشه در بسیاری
      از زمینه ها مشکل ایجاد میشه.....بهتره از کسانی که نمونه معرفی میکنن اینو بپرسین...
      این هم گفته های جناب جبراییلی است که افشین خان در پیغام خصوصی به من معرفی و یاد آوری کردند...:

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
      باید ببینید که نیاز شما چیست و دقت مورد نظرتان چقدر است؟ ایا جریان و ولتاژای پایین اندازه گیری خواهید کرد و یا مقادیر بالای انها را.و از یک وسیله اندازه گیری نمیتوانید در هر دو رنج بالا و پایین انتظار یک دقت را داشته باشید.مثلا من خودم نیاز داشتم که جریان های بالا را اندازه گیری نمایم در حدود بین 100 تا 1000 امپر و از طرفی این نیاز هم بود که اندازه گیری دقیق باشد زیرا در مدارهای سوییچینگ جریان خط دی سی به شکل کاملا صاف نبوده و به صورت ضربانی است.که خوب طبیعتا امپر متر دی سی با قابلیت ترو ار ام اس مورد نیاز میباشد که خیلی گران خواهد بود ولی با داشتن یک مولتی متر ترو ار ام اس و به کار بردن روشهایی میتوان دقت اندازه گیری را بالا برده و هزینه را هم کاهش داد.من خودم یک مولتی متر ترو ار ام اس و یک کلمپ امپر متر دی سی -ای سی برای کار های خودم خریدم که مارک مولتی متر sanwa که در ان زمان ارزان ترین مولتی متر ترو ار ام اس بود و کلمپ امپر متر هم چیزی شبیه به این http://www.bkprecision.com/products/...eter-600a.html که واقعا عالی و دقیق است و بیش از 5 سال است که با ان کار میکنم و دقت خوبی دارد.در مورد اسکوپ هم نیاز به دیدن لحظه های گذرا و حداقل 3 کانال ایزوله داشتم ولی چون خیلی گران قیمت میشد به ناچار به دو کانال و یک اکسترنال تریگ رضایت دادم و از نوع دیجیتال gds1072au خریدم که از ان رایت دارم و خیلی خوب از عهده کارهایم برامده.

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط -Alone-
      :biggrin:
      همونطور که اونجا هم عرض کردم دوساله با گودویل کار میکنم و تو رنج قیمت خودش خیلی خوبه
      تصمیم داشتم برای خونه یکی بگیرم و این پیشنهاد یکی از دوستان بود
      با چند نفر دیگه هم راجع بهش صحبت کردم و تاییدش کردن
      یکی از مواردی که من رو اذیت میکنه ظاهر شلوغ و اغراق آمیز یه وسیله هستش. به gw که نگاه کنید یه پنل ساده میبینید با یه سری دکمه و چیزهای ساده و کلاسیک
      اما تو دستگاه های چینی معمولا کلی چراغ و ال ای دی و پنل رنگارنگ میزارن برا زیبا کردن ظاهر ! به قول یکی از دکتر های شرکت "ظاهر و قیافه در حد بنز و دل و روده ژیان!"
      الان قیمت GW1052 رو گرفتم 960 تومن
      من هفته بعد با همین دوستمون دارم میرم برا خرید
      باز حضوری ببینیمش بهتره
      ببخشید من کمی خنگ هستم :mrgreen:
      اخر نفهمیدم شما GW-Instek را پیشنهاد میدهید یا MegaTek را؟
      وخودتان کدام را خریداری میکنید؟ دوستان کدام براند را بهتون پیشنهاد دادند؟
      من از عباسیان سوال کردم GW1052 را 1500 قیمت داد
      بی زحمت شما میفرمایید از کجا سفارش میدهید که تا این اندازه ارزان میدهد ؟ آدرس نمایندگا را میفرمایید؟
      اگر 950 باشد که خیلی خیلی بهتر است
      خلاصه کلام , گودویل یا مگا را پیشنهاد میدهید و خودتان خریداری میکنید؟قیمت هر کدام چقدر است و با هم تا چه اندازه فرق دارد...؟
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

این مبحثی که جناب افشین خان اشاره داشتن Isolated Ground Osilloscope هستش و بعید میدونم در حال حاضر کسی(حتی خود ایشون) با این مدل ها کار کنه(مصارف خاص!)
        از لحاظ عملکرد زمینها رو مجزا کرده و این امکان رو میده که شما بتونید هر کانال رو به قسمت مجزایی اعمال کنید(بطور مثال یک کانال به قسمت مدار فرمان یک سیستم و کانال بعد به قسمت قدرتش. در حالت عادی اگر از اسکوپهای معمولی استفاده کنید به دلیل مشترک بودن زمین با مشکل مواجه خواهید شد. بعبارتی مداراتی که دو قسمت ایزوله دارند)
        بطور نمونه TPS2014B از تکترونیکس این قابلیت رو داره و قیمتش ناقابل چیزی حدود 5000 دلار باید باشه(دقیق اطلاع ندارم)

شما بعد هزینه رو فراموش نکن برادر :mrgreen:

من خودم قصد خرید همون megatek رو دارم و توی عباسیان فروشگاه تست ایران 1052 رو به قیمت 960 ارائه میده
        http://www.testiran.com/products/product.php?id=2186&sort=2&thispage=1

پی نوشت:
        ارسال این پست باعث میشه یه نفر سریعا به اکانت بنده یه نگاه بندازه و تاریخ عضویت و همچنین وجود سوتی و یا حرفی در ارسالهارو برای ایجاد مناقشه دید بزنه!!! پیشاپیش براش متاسفم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -Alone-
          این مبحثی که جناب افشین خان اشاره داشتن Isolated Ground Osilloscope هستش و بعید میدونم در حال حاضر کسی(حتی خود ایشون) با این مدل ها کار کنه(مصارف خاص!)
          از لحاظ عملکرد زمینها رو مجزا کرده و این امکان رو میده که شما بتونید هر کانال رو به قسمت مجزایی اعمال کنید(بطور مثال یک کانال به قسمت مدار فرمان یک سیستم و کانال بعد به قسمت قدرتش. در حالت عادی اگر از اسکوپهای معمولی استفاده کنید به دلیل مشترک بودن زمین با مشکل مواجه خواهید شد. بعبارتی مداراتی که دو قسمت ایزوله دارند)
          بطور نمونه TPS2014B از تکترونیکس این قابلیت رو داره و قیمتش ناقابل چیزی حدود 5000 دلار باید باشه(دقیق اطلاع ندارم)

شما بعد هزینه رو فراموش نکن برادر :mrgreen:

من خودم قصد خرید همون megatek رو دارم و توی عباسیان فروشگاه تست ایران 1052 رو به قیمت 960 ارائه میده
          http://www.testiran.com/products/product.php?id=2186&sort=2&thispage=1

پی نوشت:
          ارسال این پست باعث میشه یه نفر سریعا به اکانت بنده یه نگاه بندازه و تاریخ عضویت و همچنین وجود سوتی و یا حرفی در ارسالهارو برای ایجاد مناقشه دید بزنه!!! پیشاپیش براش متاسفم!
          سلام
          دستتون درد نکنه
          نه من از این پولها ندارم

دوست عزیز پس شما هدفتون خرید مگاتک هست و به نظرتون از گودویل بهتر است؟ خوب سرعت نمونه برداریش خیلی بالاتر است و باید بهتر باشد.. :mrgreen: (با ریگول یک اندازه است
          ولی چینی کجا و تایوانی کجا...)
          شما مدل dso5070 را خریداری میکنید؟ قیمتش چند است؟
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

شرمنده ریگول امریکایی نیس!!!!
            من با شرکت اصلیش صحبت کردم با ارسالش 3تومن میشد گفتم نه
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

اسکوپ....

نوشته اصلی توسط Detector68
              شرمنده ریگول امریکایی نیس!!!!
              من با شرکت اصلیش صحبت کردم با ارسالش 3تومن میشد گفتم نه
              سلام دوست عزیز
              ریگول یک برند نامدار چینیست (انگار طراحی داخلی غربیست...)
              اون برندی که شما انگار دنبالش هستید اگیلنت یا همان HP سابق است
              که برندی آمریکایی و بسیار گرانتقیمت است...

دیدگاه

اگیلنت نه ؛ اجیلنت
                کسی آدرس یه محلی مثل جمهوری خودمون رو تو دوبی داره ؟

دیدگاه

سلام
                  من اومدم از اول تاپیک خوندم بدتر گیج شدم
                  این سرعت نمونه برداری دقیقا چیه؟؟؟
                  ارتباطی با فرکانس کاری (مثلا60مگاهرتز)داره ؟؟؟
                  ممنون

دیدگاه

پاسخ : اسکوپ....

نوشته اصلی توسط sina1359
                    سلام دوست عزیز
                    ریگول یک برند نامدار چینیست (انگار طراحی داخلی غربیست...)
                    اون برندی که شما انگار دنبالش هستید اگیلنت یا همان HP سابق است
                    که برندی آمریکایی و بسیار گرانتقیمت است...
                    مطمئنی چینیه
                    دقیقا زدم ریگول ،تو سایت امریکاییشم رفتم و اون اسمایی که شما مبگی نبود
                    موندم که حالا چینیه یا نه؟

اضافه شده در تاریخ :
                    http://www.rigolna.com/products/digital-oscilloscopes/ds1000Z/ds1054z/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                      http://www.rigolna.com/products/digital-oscilloscopes/ds1000Z/ds1054z/
                      oo:
                      والا تو قسمت about us کاملا توضیح داده!

RIGOL Headquartered in Beijing, China, with the branch offices in Beaverton, OR, and Munich, Germany, the company's 400 employees and more than 150 distributors or representatives offer products and services in over 60 countries/regions on six continents. More information about RIGOL is available at www.rigol.com.
                      مقر اصلی در چین و چند نمایندگی در شهرهای ذکرشده و همچنین سایت اصلی

دیدگاه

حق با شماست و چینیه

ولی با توجه به مشخصات و قیمتش میگیرمش.مدل بهتری سراغ داری؟

دیدگاه

من خودم چند روز پیش رفتم و مگاتک 5070 رو گرفتم
                          در تست های اولیه به راحتی GDS1052 رو قورت داد و فقط سر ظاهر و قیافه گل منگولیش به دل من ننشست(شخصا مدل های ساده و کلاسیک رو میپسندم)
                          من خودم با اتوبوس اومدم و برای جناب اسکوپ برای اینکه آسیب نبینند یه ماشین اختصاصی گرفتم که فردا میاد و میارتش :biggrin:
                          نوع عملکرد و کارایی در دراز مدت مشخص میشه و نمیشه آنی نظر داد که چطوره
                          در اولین فرصت سعی میکنم یه نقد منصفانه ازش بنویسم و در اختیار دوستان قرار بدم

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-من&#1

نوشته اصلی توسط -Alone-
                            من خودم چند روز پیش رفتم و مگاتک 5070 رو گرفتم
                            در تست های اولیه به راحتی GDS1052 رو قورت داد و فقط سر ظاهر و قیافه گل منگولیش به دل من ننشست(شخصا مدل های ساده و کلاسیک رو میپسندم)
                            من خودم با اتوبوس اومدم و برای جناب اسکوپ برای اینکه آسیب نبینند یه ماشین اختصاصی گرفتم که فردا میاد و میارتش :biggrin:
                            نوع عملکرد و کارایی در دراز مدت مشخص میشه و نمیشه آنی نظر داد که چطوره
                            در اولین فرصت سعی میکنم یه نقد منصفانه ازش بنویسم و در اختیار دوستان قرار بدم
                            سلام مشکل من سر اینه
                            Bandwidth 70MHZ
                            Channel 2 channels+1 ext trig
                            Real Time Sampling 1GSa/s
                            Equivalent Sampling Rate 50GSa/s

مموریش کمه. ایشا ... مبارکت باشه.
                            بزار منم میگیرم با یه فانکشن توپ میافتیم بجونشون(ds1054z).ببینیم کدومشون واقعا بهتره یا تبلیغاته

دیدگاه

با سلام. کسی نمیدونه تو این مدل 5070 چطوری میشه ولتاژ خوندش؟؟ اصلا مثل اسکپای آنالوگ نیستش. اصلا ولت دیویژنش کجاس!!! میچرخونیش 2 تا پارامتر میده!!منکه نهمیدم چیه آخر
                              طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                                با سلام. کسی نمیدونه تو این مدل 5070 چطوری میشه ولتاژ خوندش؟؟ اصلا مثل اسکپای آنالوگ نیستش. اصلا ولت دیویژنش کجاس!!! میچرخونیش 2 تا پارامتر میده!!منکه نهمیدم چیه آخر
                                سلام
                                داره .دو تا ولوم داره که برای تنظیم ولتاژه.تو تنظیماتشم بری ولتاژ پیک تو پیک یا هر گزینه دیگشو بزنی واست می خونه :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X