اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط arvinfx
    تا اونجایی که من دیدم تو منو هاش روشنش که میکنی بار اول 30 ساعت بیشتر کار نمیکنه و Trial هستش که نفهمیدم چیه!
    بله اون لیستی که دیدین پشن هایی هستن که باید با پرداخت هزینه کد لایسنس براشون تهیه کنید تا بطور داپم فعال بشن. کار این سایتی هم که معرفی کردم ارایه ی کد رایگان برای فعال سازی اون پشن هاست!
    Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

دوستان دقیقاً چند نفر ds1054z می خواهند ؟
      ما هم دو سه هفته دیگر بواسطه یکی از دوستان یک سری قطعات و ابزار آلات در چین خرید خواهد شد (حمل هم با کانتینر و بصورت دریایی با هزینه حمل اندک خواهد بود)
      اگر تعداد مشخص شود تا بتوانم هزینه گمرک و ترخیص و حمل و ... را مشخص کنم شاید توانستیم یک تعدادی را وارد کنیم
      طبیعتاً پرداخت هزینه ها در ابتدا و انصراف از خرید غیر ممکن خواهد بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
        ما هم دو سه هفته دیگر بواسطه یکی از دوستان یک سری قطعات و ابزار آلات در چین خرید خواهد شد (حمل هم با کانتینر و بصورت دریایی با هزینه حمل اندک خواهد بود)
        اگر تعداد مشخص شود تا بتوانم هزینه گمرک و ترخیص و حمل و ... را مشخص کنم شاید توانستیم یک تعدادی را وارد کنیم
        والا قیمت تمام شده رو اگر اعلام بشه مطمعا هستم چند نفری پیدا میشن که پول رو جلو بدن حالا یه قسمتی مثلا 80% یا بعضی ها کامل.

دیدگاه

قیمت تمام شده برای یک یا دو عدد رو اعلام کردم صفحه ی قبل که 1950 در تهران بود! اگر 3-4 نفر باشند 150 تا 200 تومن ارزونتر در میاد
          ولی یکی بتونه تعداد زیاد بیاره و 1600-1500 بده مطمئنا خیلی سود میکنه و خریدار هم داره

دیدگاه

من 1700-1800 هستم برای من بیارین ولی بیشتر نع

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
              قیمت تمام شده برای یک یا دو عدد رو اعلام کردم صفحه ی قبل که 1950 در تهران بود! اگر 3-4 نفر باشند 150 تا 200 تومن ارزونتر در میاد
              ولی یکی بتونه تعداد زیاد بیاره و 1600-1500 بده مطمئنا خیلی سود میکنه و خریدار هم داره
              با حمل دریایی عزیزمون aie_saber نباید بیشتر از این در بیاد. اگه تو این حدود بشه منم پایه م.

طبیعیه که تصمیم خرید یا عدم آن به قیمت تحویل مربوطه. فکر کنم بهتره شما یه قیمتی با تلرانس معقول مثلا بر اساس 5 تا به دوستان اعلام کنین. ضمنا شرایط خرید مثل درصد پیش پرداخت و زمان تحویل و سایر شرایط رو هم ذکر کنین.

ویرایش: یه نکته مهم دیگه که بهتره روشن بشه بحث گارانتی و وارانتی هست. برای من پیش اومده که اسکوپ خریدم. بعد یه ماه استفاده دیگه بالا نیومده، ولی چون گارانتی معتبر داشته، بردم و عوضش کردن.

کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

والا من می توانم تعداد بالا با قیمت مناسب بیاورم ولی سه نکته اساسی وجود دارد :

1- گارانتی یا وارانتی نمی توانم بدم چون شرکت ریگول کلاً با ایران داد و ستد نمی کند و مشکل دارد و نمی شود روی آن حساب باز کرد.
                شرکت ریگول زمانی بصورت رسمی به شرکت رایان نیک جنس می فروخت و گارانتی و خدمات هم داشت
                بعد به واسطه تحریم ها و ... از فروش جنس به رایان نیک امتناع کرد و طبیعتاً رایان نیک هم ریوگل را از سبد محصولاتش حذف کرد.
                پس کلیه مسئولیت و ریسک خرید و استفاده از محصولات این شرکت صرفاً بر عهده خود استفاده کننده و خریدار نهایی است و بنده مسئولتی بر عهده ندارم.

2- مورد دوم بحث هزینه خواهد بود.
                چون من فروشنده یا تاجر نیستم طبیعتاً نمی توانم در این زمینه سرمایه گذاری کنم و با سرمایه خودم جنس بیارم و امید به فروش و برگشت سرمایه داشته باشم.
                فقط در صورتی می توانم در این زمینه اقدامی بکنم که کلیه هزینه های هر تعدادی که مورد نظر دوستان است از قبل پرداخت شده باشد.
                خوب در این صورت هم بحث اعتماد سازی و ... بوجود می آید.

3- مورد سوم کلاً دردسرهای احتمالی بعدی این قضیه خواهد بود.
                مثلاً به قول جناب نورسیده دستگاه بعد از یک ماه بالا نیامد با توجه به اینکه گارانتی ندارد ،
                اگر خریدار نهایی خواه یا ناخواه حتی 0.1 درصد مشکل را از طرف من خریدار و واسط و وارد کننده اصلی ببیند اصلاً صورت خوشی ندارد.

دیدگاه

با تشکر از صابر خان!
                  من شرایط رو خلاصه ش کنم: پیش پرداخت 100 درصد و بدون گارانتی. البته فکر میکنم با این شرایط، مطابق معمول باید ضمانتی مثل چک یا سفته هم برای پیش پرداخت بدین تا دوستان دست خالی بر نگردن خونه هاشون.

خب! میمونه دوتا بخش مهم: یکی زمان تحویل و یکی دیگه قیمت؟ اگه اینا رو هم مشخص کنین دیگه توپ میفته تو زمین مشتری ها تا تصمیم بگیرن.

البته جناب وویجر هم اگه تمایل دارن تو این مناقصه شرکت کنن، شرایطشونو اعلام کنن.

دیدگاه

نه من انصراف می دهم چون دردسر و مسئولیت زیادی دارد ، انشاالله بقیه دوستان بتوانند کمک کنند
                    چون گفتم تاجر و فروشنده هم نیستم و سودی هم برایم نخواهد داشت فقط دردسر و مسئولیت اش برایم می ماند

دیدگاه

نه من انصراف می دهم چون دردسر و مسئولیت زیادی دارد ، انشاالله بقیه دوستان بتوانند کمک کنند
                      چون گفتم تاجر و فروشنده هم نیستم و سودی هم برایم نخواهد داشت فقط دردسر و مسئولیت اش برایم می ماند
                      منطقیش اینه که در قبال زحمتی که میکشین سودی هم ببرین. چون دوستانی که از زحمات شما بهره مند میشن هم دارن سود میبرن.

اینکه من وارد قصه شدم و چند تا نکته رو خدمت دوستان یاد آوری کردم بخاطر این دو سه تا، تار موی سفیدمه :biggrin:. خواستم شرایط و احتمالات رو روشن کنم تا هم شما و هم مشتریان احتمالی ( منجمله خودم) با چشم باز تری وارد قضیه بشیم و بعد از انجام کار و پیشامد های احتمالی، دینی گردن کسی نمونه.
                      اما به نظرم حالا که شرایط رک و روشن تا حدود زیادی بیان شده، خود خریدار تصمیم میگیره که ریسکهای قبل و بعد این کارو بپذیره یا نه.
                      به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند. تصمیم با شماست.

دیدگاه

یه سوال ، کسی هست بره تو امجد و حومه یه چرخی بزنه ببینه این اسکپ هست اصلا یا نه؟ قیمت چند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          یه سوال ، کسی هست بره تو امجد و حومه یه چرخی بزنه ببینه این اسکپ هست اصلا یا نه؟ قیمت چند؟
                          سلام
                          ایران نداره
                          یه شرکت دیگه هس همین مدل ولی 70 مگشو داره میدع 3و200
                          البته 4ماه پیش زنگیدم
                          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                            سلام
                            ایران نداره
                            یه شرکت دیگه هس همین مدل ولی 70 مگشو داره میدع 3و200
                            البته 4ماه پیش زنگیدم
                            سلام.
                            اگر امکان داره نام شرکت یا آدرس سایتشون رو در پیغام خصوصی برای بنده بفرستید. ممنونم..
                            Vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare

دیدگاه

پس مشتریان عزیز ds1054z چی شدن؟ کسی اعلام آمادگی نمیکنه؟ نکنه حرفایی که من زدم سبب دلسردی دوستان شده؟ حتی در صورتیکه منم نمیگفتم، این حقایق وجود داشتن و ممکن بود بعدا باعث دلخوری و کدورت بشن.

به هر حال بنده هنوز پای کار هستم و تا حدودی ریسکهاش رو هم میپذیرم. دوستان اگه مایل هستن، تا کشتی صابر خان از چین حرکت نکرده اعلام کنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                                پس مشتریان عزیز ds1054z چی شدن؟ کسی اعلام آمادگی نمیکنه؟ نکنه حرفایی که من زدم سبب دلسردی دوستان شده؟ حتی در صورتیکه منم نمیگفتم، این حقایق وجود داشتن و ممکن بود بعدا باعث دلخوری و کدورت بشن.

به هر حال بنده هنوز پای کار هستم و تا حدودی ریسکهاش رو هم میپذیرم. دوستان اگه مایل هستن، تا کشتی صابر خان از چین حرکت نکرده اعلام کنن.
                                سلام
                                خدایی 2 تومن خیلیه
                                من راضیم 1800 بدم ولی بیشترنه
                                برای همین دنبال کسیم ترکیه باشه
                                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X