اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

.
    کاربرد حافظه داخلی چیه که انقدر تفاوت قیمت ایجاد میکنه؟
    واسه 10 مگ حافظه که سایز یه فلش مموری هم نمیشه کلی تفاوت قیمت !!!
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

سلام
      lcr میتر تا 1.5 چی بگیرم؟ کسی تا حالا با محصولات gps کار کرده؟

دیدگاه

دوستان عزیز سلام
        من دنبال یک میلی ولت متر دقیق میگشتم به این تاپیک بر خوردم ، ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که برای اندازه گیری 1 میلی ولت تا 500 میلی ولت Ac از چه دستگاهی استفاده کنم که به دقتش مطمین باشم و هزینه اش هم معقول باشه
        ممنونم
        معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط John Lock نمایش پست ها
          دوستان عزیز سلام
          من دنبال یک میلی ولت متر دقیق میگشتم به این تاپیک بر خوردم ، ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که برای اندازه گیری 1 میلی ولت تا 500 میلی ولت Ac از چه دستگاهی استفاده کنم که به دقتش مطمین باشم و هزینه اش هم معقول باشه
          ممنونم
          sسلام
          هیوکی دیجیتال بگیریدژاپنی اش ازهمه بهتره البته انالوگ هم هست مدل 3010

دیدگاه

با سلام و احترام.

دوستان کدامیک از مدل های زیر رو برای خرید پیشنهاد می کنید؟

1. RIGOL DS1054Z

2. RIGOL DS1052E

ممنونم.

دیدگاه

با سلام
              بنده نیاز به خرید مولتی متر از نوع کلمپ دارم . البته کار حرفه ای ندارم و برای مصرف معمولی نیاز دارم . بخش کلمپش فقط نیاز دارم چون اهم متر جداگانه استفاده میکنم
              توی بازار مدل DT87 قابل قبوله ؟ دقت اندازه گیریش مشگل نداره ؟ چون قیمتش خیلی خوبه 23000 تومانه
              لطفا راهنمایی کنید . چون هم نمیخوام الکی هزینه بدم دستگاه به درد نخوره و اندازه ها رو اشتباه نشون بده و هم از طرفی هم نمیتونم هزینه زیادی رو بدم . هر چند خیلی خوبه که یکبار هزینه بشه برای دستگاه خوب . لطفا مدل معرفی کنید که هم قیمتش خوب باشه و هم کاراییش . اگر این DT87 مناسبه همینو بخرم
              در ضمن اندازه گیری جریان AC , DC رو میخوام داشته باشه
              با تشکر
              ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                چند تا شرکت هستن .... اما من هم اعتماد نداشتم و نخریدم
                اگر 100 تا 200 تومان بود و جنس پرداخت نمیشد و یا خراب بود مشکلی نبود
                اما چند میلیون را من اعتماد نداشتم .... به نظرم فیزیکی خریدن بهترین کاره
                اگر تهران نیستید - یک سفر آخرش هوای 100 تا 200 تومانی یک روزه - به نظرم
                بهترین کاره....
                پ.ن: اسکوپ GDS-2072E اسکوپ خوبی هست دوست عزیز؟
                روش تحقیق کردید؟

درود بر دوستان عزیز.
                من از فروشگاه آذر پرتو آنلاین خرید کردم.و از خریدم راضی هستم.
                جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۲:۱۳ ۱۳۹۶/۰۸/۰۶.
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                  درود بر دوستان عزیز.
                  من از فروشگاه آذر پرتو آنلاین خرید کردم.و از خریدم راضی هستم.
                  الان همین فروشگاه عالی شما که معرفی کردین بخاطر اشفته بازار 600 تومن روی قیمت این گذاشته. لطفا دیگه به کسی معرفی نکنید.

دیدگاه

سلام
                    مولتی متر تو رنج 1.2 میلیون چی بخرم؟
                    بین سه گزینه زیر کدام بهتره؟
                    1) gw instek GDM- 461
                    2) gw instek GDM- 360
                    3) Protek 506
                    قابلیت Peak Hold و MAX/MIN که در مولتی متر gw instek هست و قابلیت Pulse signal out و Logic test که در مولتی متر Protek هست چی هستند؟کدومش کاربردی تره؟
                    جدیدترین ویرایش توسط hamedm; ۲۲:۱۳ ۱۳۹۷/۱۰/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedm نمایش پست ها
                      سلام
                      مولتی متر تو رنج 1.2 میلیون چی بخرم؟
                      بین سه گزینه زیر کدام بهتره؟
                      1) gw instek GDM- 461
                      2) gw instek GDM- 360
                      3) Protek 506
                      قابلیت Peak Hold و MAX/MIN که در مولتی متر gw instek هست و قابلیت Pulse signal out و Logic test که در مولتی متر Protek هست چی هستند؟کدومش کاربردی تره؟
                      گود ویل بخر دوست عزیز
                      بسیار محصولات خوبی تولید میکنه و به نظر من در حد هیوکی ژاپن هست....
                      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

Re: معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

دوستان و عزیزان کسی میتونه راجع به خرید اسکوپ راهنمایی کنه منو؟
                        بین خرید اسکوپ دست دوم مدل های:
                        Owon SDS7102E
                        GWinstek GDS-1102B
                        گیر کردم.
                        به نظرتون کدوم رو بخرم؟owon به قیمت 5 تومن یا گودویل به قیمت 5/5 ؟
                        استفاده هم واسه سوییچینگ هست.
                        اگه کسی تجربه ای اطلاعاتی داره لطفا دریغ نکنه

دیدگاه

سلام
                          وقت بخیر

دوستان نظرتون در مورد اسکوپ Megatek DSO2070 چیه؟
                          من هیچ User Manual یا بررسی نتونستم براش پیدا کنم!

فعلا کار تخصصی یا حساسی نمیخوام انجام بدم پس مشخصاتش فعلا برام زیاد هم هست
                          بعلاوه اینکه به سیگنال ژنراتور هم نیاز دارم که این مدل داره

ممنون
                          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام دوستان
                            کیفیت برند هانتک بهتر است یا ریگول ؟
                            اسیلوسکوپ تا رنج 50 مگاهرتز

دیدگاه

دوستان کسی لاجیک آنالایزر خوب سراغ داره؟
                              اینکه درایور و نرم افزارش رو ویندوز 10 64 بیتی نصب بشه مهمه

با مدل hantek4032l کسی کار کرده؟

دیدگاه

با مدل hantek4032l کسی کار کرده؟

این مدل فقط تو بازار هست قیمت 5900000
                                جدیدترین ویرایش توسط tarasheh; ۱۱:۲۷ ۱۴۰۰/۰۵/۲۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X