اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

نوشته اصلی توسط sina1359
    سلام
    دقیقا به همین صورت است که شما میفرمایید افشین خان
    مثلا من TNM دارم و بگم که فقط TNM و دیگر هیچ چیز بدرد نمیخوره
    بالاترش پولتو میریزی دورا :eek: پایین ترشم نخری یه موقه , فلان میشه..
    خوب خواننده تاپیک به نظرتون گیج نمیشه ؟ حالا من آنالوگ کارم , پس دیجیتال
    بی معنیه و طراحایه غربیش باد تو کلشون بوده و یا مثلا دیجیتال دارم , آقا آنالوگ دیگه مرده
    تو زمان دایناسورا فقط کاربرد داشته , دیگه بخری اند بی کلاسیه....
    خوب البته در گفته های قبلی آقا مرتضی خونده بودم که دیجیتالهای شرقی... را قبول نداشتند
    که این مورد را من هم تا حدی تایید میکنم و در بعضی فرکانسهای غیر استاندارد - برندهای ارزان قیمت شرقی
    نمیتوانند موج مورد نظر را به درستی نمایش دهند و معمولا خودشان دست به اصلاح موج میزنند
    که خوب در اینجا باید یک مدل آنالوگ در کنار کار حرفه ای ها باشد....
    اما این که دیجیتال را باید کلا دور بیندازیم... این حرف کمی دور از واقعیت است......
    وجود شما که بسیار دقت بخرج میدید و با صبر حوصله معایب و مزیت ابزار های لازم رو بررسی میکنید...
    در این انجمن نعمت بزرگی هست....من که از بررسی های شما لذت میبرم....
    ابتدا بنده هم فکر می کردم شما زیادی وسواس به خرج میدی اما الان با شناخت بیشتر شما
    میدونم این دقت فقط مربوط به ابزار نیست و شما حتمآ از ابزاری که میخرید نهایت استفاده رو خواهید
    کرد و این فرق میکنه با کسی که فقط عشق ابرار هست........دوستان هم از دیدگاه خودشون وبیشتر از جنبه
    مزاح نظر دادن ......مخصوصآ مرتضی خان که ارسالهای ایشون بسیار خوب هست....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

چند روزی هست یک اسیلوسکوپ دستی UNI-T هنگ کنگی قرض گرفتیم استفاده کردم خیلی جالب بود.
      اولین بار بود اسیلوسکوپ دستی استفاده کردم و بر خلاف تصورم تقریبا کاملا شبیه به اسیلوسکوپ رومیزی است.
      البته یک دکمه داره می زنی مولتیمتر می شه.
      مولتیمتر 4 رقمی!!!!
      2 تا پروب جریان هم باهاش بود یکی رنج میلی آمپر و یکی رنج 6 آمپر. پروباش جریانو به ولتاژ تبدیل می کرد.
      سرعت نمونه برداری 120MS و پهنای باند 25MHz و مدلشم اینه:
      http://www.uni-trend.com/en/product/2014_0624_484.html
      تنها مشکلش این بود که تو time division در حد چند ثانیه یکم بد تریگ می کرد. تو اون رنج من خودم با دکمه Stop دستی تریگ می کردم.
      کارایش رو با یک اسیلوسکوپ آنالوگ و یک دیجیتال مقایسه کردم و تقریبا هیچ کودوم فرقی نداشت(یک سیگنال پالس مانند به طول حدودا 2 میکرو ثانیه ). همه این 3 اسیلوسکوپ 25MHz بودن.
      البته این اسیلوسکوپ دستی تو رنج میکروثانیه فکر کنم از Equivalent Sampling استفاده می کرد و خوب بود.
      زومشم خیلی خوب بود و کلا همه چیز خوب.
      باطریشم چند ساعت نگه می داره.
      اولش یکم سخت بود کار باهاشو یاد بگیرم ولی بعدا به نظرم رسید که تغییر رنج با یک دکمه راحت تر از یک ولوم چرخان است.
      یک مشکل دیگه هم اینه که فقط 3 تا Measure رو می تونستم رو صفحه نمایش بزارم.
      البته تو کار خودم که کافی بود.
      اینطور متوجه شدم که Sample Rate اونقدرا هم که من فکر می کردم مهم نیست(البته مهم هست).
      به شرط این که سیگنال پریودیک باشه و اسیلوسکوپ خوب و هوشمندانه تریگ کنه و از Equivalent sampling استفاده کنه.
      یک اسیلوسکوپ گودویل هم چند روز پیش 1 ساعت قرض گرفتم که متوجه شدم قبلا هم استفاده کرده بودم و برام خیلی جال بود که در حالت Equivalent Sampling چه قدر دقیق تریگ می کنه!!!
      دقیقا رو همون نقطه قبلی تریگ می کرد با وجود این که سیگنالم شبهه پریودیک بود.

یک کاربرد جالب Equivalent Sampling اینه که اگر acquire رو در حالت Peak detect بزارین اونوقت می تونید بازه تغییرات سیگنالتون رو ببینین به شرط این که سیگنال شبهه پریودیک باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Aryan_M
        چند روزی هست یک اسیلوسکوپ دستی UNI-T هنگ کنگی قرض گرفتیم استفاده کردم خیلی جالب بود.
        اولین بار بود اسیلوسکوپ دستی استفاده کردم و بر خلاف تصورم تقریبا کاملا شبیه به اسیلوسکوپ رومیزی است.
        البته یک دکمه داره می زنی مولتیمتر می شه.
        مولتیمتر 4 رقمی!!!!
        2 تا پروب جریان هم باهاش بود یکی رنج میلی آمپر و یکی رنج 6 آمپر. پروباش جریانو به ولتاژ تبدیل می کرد.
        سرعت نمونه برداری 120MS و پهنای باند 25MHz و مدلشم اینه:
        http://www.uni-trend.com/en/product/2014_0624_484.html
        تنها مشکلش این بود که تو time division در حد چند ثانیه یکم بد تریگ می کرد. تو اون رنج من خودم با دکمه Stop دستی تریگ می کردم.
        کارایش رو با یک اسیلوسکوپ آنالوگ و یک دیجیتال مقایسه کردم و تقریبا هیچ کودوم فرقی نداشت(یک سیگنال پالس مانند به طول حدودا 2 میکرو ثانیه ). همه این 3 اسیلوسکوپ 25MHz بودن.
        البته این اسیلوسکوپ دستی تو رنج میکروثانیه فکر کنم از Equivalent Sampling استفاده می کرد و خوب بود.
        زومشم خیلی خوب بود و کلا همه چیز خوب.
        باطریشم چند ساعت نگه می داره.
        اولش یکم سخت بود کار باهاشو یاد بگیرم ولی بعدا به نظرم رسید که تغییر رنج با یک دکمه راحت تر از یک ولوم چرخان است.
        یک مشکل دیگه هم اینه که فقط 3 تا Measure رو می تونستم رو صفحه نمایش بزارم.
        البته تو کار خودم که کافی بود.
        اینطور متوجه شدم که Sample Rate اونقدرا هم که من فکر می کردم مهم نیست(البته مهم هست).
        به شرط این که سیگنال پریودیک باشه و اسیلوسکوپ خوب و هوشمندانه تریگ کنه و از Equivalent sampling استفاده کنه.
        یک اسیلوسکوپ گودویل هم چند روز پیش 1 ساعت قرض گرفتم که متوجه شدم قبلا هم استفاده کرده بودم و برام خیلی جال بود که در حالت Equivalent Sampling چه قدر دقیق تریگ می کنه!!!
        دقیقا رو همون نقطه قبلی تریگ می کرد با وجود این که سیگنالم شبهه پریودیک بود.

یک کاربرد جالب Equivalent Sampling اینه که اگر acquire رو در حالت Peak detect بزارین اونوقت می تونید بازه تغییرات سیگنالتون رو ببینین به شرط این که سیگنال شبهه پریودیک باشه.
        سلام دوست عزیز
        این مدل اسیلوسکوپ دستی که شما معرفی کردید خوب است ولی مدل مولتیمتر اسکوپ این شرکت زیاد جالب نیست و
        بیشتر یک دستگاه آماتور برای نمایش سیگنالهای فرکانس پایین استفاده دارد (بیشتر برای کارهای برقی...)
        مدل اسکوپ دستی که شما معرفی کردید پراب اسیلوسکوپ دارد ولی مدل مولتیمتر اسکوپ , پراب ندارد و فقط از این
        پرابهای مولتیمتری معمولی به آن نصب میشود - بیشتر به نظرم میتوان به عنوان هارمونیک آنالیزر از آن استفاده کرد (البته اگر پارامتر های اندازه گیری آن را هم داشته باشد)

http://www.uni-trend.com/en/product/list_293_1.html

https://www.youtube.com/watch?v=9SPcgNGTiOA

اضافه شده در تاریخ :
        میگن فیلش یاد هندستون کرده , جریان منه :mrgreen:
        وقتی این دوستمون از تجربه کارشون با اسکوپ دستی یونیت صحبت کردند و من هم صحبت مولتیمتر اسکوپ
        UT81 یونیت را وسط کشیدم , بهانه شد تا دباره در مورد این سری از مولتیمتر اسکوپها کمی بیشتر تحقیق کنم....
        انگار یک تبدیل برای اتصال پراب اسکوپ در پکیج این محصول وجود دارد که در پست قبل نوشته بودم پراب اسکوپ به آن وصل نمیشود
        که اشتباه میکردم.... در مورد دقت و کیفیت این محصول جایی بد نگفته بود و همه جا یک کالای معمولی (مثل تمام اجناس بازار مشترک)
        و نه بی کیفیت و نه کالای بسیار با کیفیت , معرفی شده بود...
        چیزی که نظر من را جلب کرد قیمت پایین این محصول بود که حدود 180 تا 200 دلار قیمت داشت و این که یک اسکوپ تک کاناله همیشه همراه با مولتیمتر
        در کنار دستتان قرار داشته باشد , خیلی میتواند مفید باشد.... نکته دیگر بزرگ بودن اعداد این مولتیمتر است و چون LCD آن گرافیکی است , اعداد کاملا با
        فونتهای طبیعی نمایش داده میشود و همانند مولتیمترهای دیگر , اعداد دیجیتال سون سگمنتی ندارد و در نتیجه شکلی شکیلتر به آن داده و قرائت اعداد را
        آسانتر میسازد.... فرض کنید شما مولتیمتر را به برق شهر وصل کردید و بعد از خواندن ولتاژ و میزان فرکانس , شکل موج آن را هم در همان زمان مشاهده کنید...
        فقط مشکلی که است این مدل در ایران کمیاب بوده و به ندرت فروشنده ای آن را داشته و اگر هم داشته باشد , یک نرخ بالا برای خودش قرار میدهد....
        مثلا من در جایی قیمت 1500 تومان دیدم که به فروش میرسد.... البته فروشنده را میشناختم که شدیدا دندانگرد است....
        حال نظر دوستان چیست که در مورد این سری تحقیق بیشتر کنیم و در صورت علاقه دوستان و خوب بودن این محصول , با هم و از طریق سایت سفارش دهیم
        تا برایمان از خارج از کشور ارسال شود.... لطفا نظرتان را بفرمایید و دوستانی که علاقه مند به خرید این محصول هستند , در همین تاپیک نظر دهند...
        راستی این یونیت در ایران نمایندگی رسمی دارد تا در مورد این محصول از آن سوال کنیم؟؟؟؟
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
          حال نظر دوستان چیست که در مورد این سری تحقیق بیشتر کنیم و در صورت علاقه دوستان و خوب بودن این محصول , با هم و از طریق سایت سفارش دهیم
          تا برایمان از خارج از کشور ارسال شود.... لطفا نظرتان را بفرمایید و دوستانی که علاقه مند به خرید این محصول هستند , در همین تاپیک نظر دهند...
          راستی این یونیت در ایران نمایندگی رسمی دارد تا در مورد این محصول از آن سوال کنیم؟؟؟؟ [/b]
          خیلی جالبه ولی یکم گرونه.
          یک خورده گشتم ولی مدل ارزونشو پیدا نکردم.
          اگر مدل ارزون چینی پیدا کردین بگین.
          البته این UNI-T هم چینیه ولی هنگ کنگیه و مردم هنگ کنگ هزینه خورد و خوراکشون زیاده. من چینی پکن به دردم می خوره.
          البته همین Victor هم میگه شرکتشون شمال هنگ کنگه.

دیدگاه

سلام
            پراب تو فرکانس بالا، خودش یه داستان طویل هست
            این اسکوپ های دستی بدون پراب ...

نوشته اصلی توسط Ghasede del
            سلام
            حسادت میکنی....شما هم علم رو تکون بده ....چه اشکال داره :biggrin:
            :biggrin: زورم می رسید علم رو تکون می دادم :biggrin:

خرید ابزار هم حسن هست هم آفت.
            باز هم تاکید می کنم اندازه نیازتون ابزار بخرید.

یه مورد رو به چشم دیدم
            شرکتی وقتی قرار بود پروژه ای رو بگیره، پول داد یه پاور آنالایزر مارک Testo خرید، به قیمت 25 میلیون
            چندتا هم تبلت خرید

پروژه کنسل شد
            شرکت ورشکسته شد

اینی که به دوستان می گم مواظب پول هاشون باشند، دست به عصا ابزار بخرند و ... ،صحبت جاده و ماشین نیست، صحبت اتفاقی هست که وقتی بهش فکر می کنم تنم می لرزه :sad:
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
              سلام
              پراب تو فرکانس بالا، خودش یه داستان طویل هست
              این اسکوپ های دستی بدون پراب ...
              :biggrin: زورم می رسید علم رو تکون می دادم :biggrin:

خرید ابزار هم حسن هست هم آفت.
              باز هم تاکید می کنم اندازه نیازتون ابزار بخرید.

یه مورد رو به چشم دیدم
              شرکتی وقتی قرار بود پروژه ای رو بگیره، پول داد یه پاور آنالایزر مارک Testo خرید، به قیمت 25 میلیون
              چندتا هم تبلت خرید

پروژه کنسل شد
              شرکت ورشکسته شد

اینی که به دوستان می گم مواظب پول هاشون باشند، دست به عصا ابزار بخرند و ... ،صحبت جاده و ماشین نیست، صحبت اتفاقی هست که وقتی بهش فکر می کنم تنم می لرزه :sad:
              سلام
              منم نمیتونم علم رو تکون بدم همیشه علم ما رو تکون داده
              ولی خب به روی خودمون نمیاریم....کافیه دو سه تا ابزار چشم پر کن رو میز کارت باشه....مثلآ علم رو تکون دادیم دیگه :biggrin:
              کاملآ درسته من خودم تجربه کردم .....پروژه قبول کردم ...3 تومن هزینه کردم ...پروژه کنسل شد.... :surprised:
              الان دیگه زرنگ شدم هزینه های حتمی و ضروری پروژه رو میندازم گردن طرف...تو یه پروژه دیگه وقتی کنسل شد
              6 تا 7 طرف ضرر کرد.....بعد هم که مجبور شد با واسطه ارتباط بر قرار کنه...10 تومن پیش گرفتم....
              این فرق میکنه با کسی که خورد خورد پس انداز میکنه ..ابزار میخره هیچوقت ورشکسته نمیشه...
              البته باید مراقب اولویت ها باشه.....
              یه مثال هم میزنم برای مزیت ابزار حرفه ای ...یه lcr متر داشتم که الان 100 تومن قیمت داره.....
              باهاش حسابی سر کار بودم....بعد یک نمونه ساختم ...با اونم سرکار بودم....بعد یه حرفه ای خریدم 800
              با این در عرض دو هفته یه کوره 3 کیلواتی ساختم اونم رزونانس اولیه.....
              کافیه ابزار بی کیفیت ...یه کمیت رو کمی تغییر بده اونوقت شاید نصف عمرت به فنا بره....
              یک شکل موج متفاوت میتونه مسیر رو تا رسیدن به هدف. چند کیلومتر دور کنه....

دیدگاه

سلام
                منم نمیتونم علم رو تکون بدم همیشه علم ما رو تکون داده
                ولی خب به روی خودمون نمیاریم....کافیه دو سه تا ابزار چشم پر کن رو میز کارت باشه....مثلآ علم رو تکون دادیم دیگه :biggrin:
                کاملآ درسته من خودم تجربه کردم .....پروژه قبول کردم ...3 تومن هزینه کردم ...پروژه کنسل شد.... :surprised:
                الان دیگه زرنگ شدم هزینه های حتمی و ضروری پروژه رو میندازم گردن طرف...تو یه پروژه دیگه وقتی کنسل شد
                6 تا 7 طرف ضرر کرد.....بعد هم که مجبور شد با واسطه ارتباط بر قرار کنه...10 تومن پیش گرفتم....
                این فرق میکنه با کسی که خورد خورد پس انداز میکنه ..ابزار میخره هیچوقت ورشکسته نمیشه...
                البته باید مراقب اولویت ها باشه.....
                یه مثال هم میزنم برای مزیت ابزار حرفه ای ...یه lcr متر داشتم که الان 100 تومن قیمت داره.....
                باهاش حسابی سر کار بودم....بعد یک نمونه ساختم ...با اونم سرکار بودم....بعد یه حرفه ای خریدم 800
                با این در عرض دو هفته یه کوره 3 کیلواتی ساختم اونم رزونانس اولیه.....
                کافیه ابزار بی کیفیت ...یه کمیت رو کمی تغییر بده اونوقت شاید نصف عمرت به فنا بره....
                یک شکل موج متفاوت میتونه مسیر رو تا رسیدن به هدف. چند کیلومتر دور کنه....
                خیلی هم عالی
                البته بنده در اون شرکت کار نمی کردم اما از صمیمی ترین ها بودند و دیدم به چه اوضاعی افتادند.

LCR متر تون چیه ؟

دیدگاه

این مدل megatek ds05200 چشم منو گرفته ولی قیمتش خیلی ارزونه.
                  دیتاشیت رو نگاه می کنم خیلی خوبه ولی 2 نکته هست که منو به شک میندازه.
                  یکی این که سایتش UNDER CONSTRUCTION هستش و دوم این که قیمتش بیش از حد ارزونه.
                  200mhz_1GS_2M point memory
                  قیمتش الان تو ایران 1.3 میلیون تومن.
                  نظرتون چیه؟ یعنی ممکنه 200MHz باشه؟
                  دارم می رم تهران نمایندگی رایانیک یک نگاهی از نزدیک به خود دستگاه بندازم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                    خیلی هم عالی
                    البته بنده در اون شرکت کار نمی کردم اما از صمیمی ترین ها بودند و دیدم به چه اوضاعی افتادند.

LCR متر تون چیه ؟
                    خرید اونم داستان داره.....اول PE_lcr520b .....popular گرفتم 950 ...
                    بعد از 2 روز متوجه شدم مقاومت های بالای 10 مگ رو درست نشون نمیده......
                    اما تو lc واقعآ عالی بود ............اونو بردم برای وارانتی که آخر هم نیومد...
                    یکی دیگه گرفتم به نام لوترون lcr 9183 که با پروپ smd شد 900
                    خودش 670 پروپش 230 ....

اضافه شده در تاریخ :
                    نوشته اصلی توسط Aryan_M
                    این مدل megatek ds05200 چشم منو گرفته ولی قیمتش خیلی ارزونه.
                    دیتاشیت رو نگاه می کنم خیلی خوبه ولی 2 نکته هست که منو به شک میندازه.
                    یکی این که سایتش UNDER CONSTRUCTION هستش و دوم این که قیمتش بیش از حد ارزونه.
                    200mhz_1GS_2M point memory
                    قیمتش الان تو ایران 1.3 میلیون تومن.
                    نظرتون چیه؟ یعنی ممکنه 200MHz باشه؟
                    دارم می رم تهران نمایندگی رایانیک یک نگاهی از نزدیک به خود دستگاه بندازم.
                    چرا سرچ میکنم ....پیداش نمیکنم...؟؟؟

دیدگاه

خرید اونم داستان داره.....اول PE_lcr520b .....popular گرفتم 950 ...
                      بعد از 2 روز متوجه شدم مقاومت های بالای 10 مگ رو درست نشون نمیده......
                      اما تو lc واقعآ عالی بود ............اونو بردم برای وارانتی که آخر هم نیومد...
                      یکی دیگه گرفتم به نام لوترون lcr 9183 که با پروپ smd شد 900
                      خودش 670 پروپش 230 ....
                      فکر نمی کردم پراب اینقدر تو LCR متر مهم باشه.

به اندازه یه مولتی متر نسبتا خوب اتورنج پول پراب دادید.
                      می شه عکس از پراب تون بذارید ؟

دیدگاه

[URL=http://www.upsara.com/][/URL

دیدگاه

یه مقدار در مورد عملکرد پراب و مقایسه اش با استفاده از پراب معمولی در قطعات SMD توضیح می دید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                            یه مقدار در مورد عملکرد پراب و مقایسه اش با استفاده از پراب معمولی در قطعات SMD توضیح می دید؟
                            پروپ معمولی خیلی کوتاه هست و گیره سوسماری داره...و.نمیشه قطعات smd رو باهاش بررسی کرد..
                            اما پروپ مخصوص هم سیم بلندی داره که شیلد هست و انبرش مانند پنس میتونه قطعه smd بگیره..
                            کار باهاش راحته....

دیدگاه

پروپ معمولی خیلی کوتاه هست و گیره سوسماری داره...و.نمیشه قطعات smd رو باهاش بررسی کرد..
                              اما پروپ مخصوص هم سیم بلندی داره که شیلد هست و انبرش مانند پنس میتونه قطعه smd بگیره..
                              کار باهاش راحته....
                              در مورد دقت نوع پراب تاثیر خاصی نداره ؟
                              200 تومن میارزه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                                در مورد دقت نوع پراب تاثیر خاصی نداره ؟
                                200 تومن میارزه؟
                                دقت به پروپ ربطی نداره البته همین که مرغوب باشه افت دقت ایجاد نکنه .خوبه
                                در مورد ارزش منظورتون رو متوجه نمیشم........این پروپ مخصوص خودش هست...
                                انتخاب دیگه ای وجود نداشت......جنسش خوبه.......و کافیه در یک پروژه استفاده بشه..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X