اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر-منبع تغذیه آزمایشگاهی موجود در ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی چند برند اسکوپ-مولتی متر-LCR متر موجود در بازار ایران

سلام
    نوشته اصلی توسط Ghasede del
    ابزار مهم اما اپراتور مهمتر هست......با همین ابزار متوسط چینی هم خیلی کارا میشه کرد........

یه نکته هم بگم خیلی اساسی تر از انتخاب هست.

اگه چیزی تو دست تون دارید و داره کارتون رو راه می اندازه دوستش داشته باشید.
    زیاد دیدم افراد متخصصی که مدام درامدشون رو به خرید ابزارهای جدید تر تخصیص می دهند و نمی توند از حاصل رنج هایی که برای دارمد کشیدند، درست استفاده کنند.

ارزوی ابزار خوب و کامل، می شه یه جنون...

اضافه شده در تاریخ :
    تکمیل فرمایش دوست مون
    نوشته اصلی توسط Ghasede del
    ابزار مهم اما اپراتور مهمتر هست......با همین ابزار متوسط چینی هم خیلی کارا میشه کرد........
    قوی ترین الکترونیک کاری که دیدم (متاسفانه مدت هاست که از سایت رفته)

مولتی مترش، ویکتور88 بود، با همون مولتی مترش سلف رو هم اندازه گیری می کرد.

اکثر بچه های سوییچینگ کار سایت، و بچه هایی که سیستم های اندازه گیری فوق دقیق کار می کنند، جیره خور علمی فردی با چنین ابزار پیش پا افتاده ای هستند!
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

میخواستم LCR916 مارک گود ویل رو معرفی کنم که قیمتش 900 تومن هست تقریبا- ولی دیدم در مورد گود ویل صحبت شده قبلا !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        :mrgreen:
        عباس خان چند ماه پیش در تاپیکی دیگر , در مورد LCR متر سوال پرسیده بودم
        شما برند جی پی اس را فرمودید که تست کردید (یا خریدید , دقیقا یادم نیست)
        که زیر 100 میکرو هانری دقتش پایین است ولی بالا تر از آن , دقتی خوب دلرد...
        من فکر کردم عباس خان جبراییلی پست زدند
        ببخشید اشتباه گرفتم دوست عزیز

پ.ن:
        با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدند و من را راهنمایی کردند

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پ.ن: شکایت شده که من چرا این تاپیک را راه انداختم و یا چرا نام برندها را نوشتم.... :eek:
          به هر دلیل من دیگه در این تاپک چیزی نمینویسم
          با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدند و من را راهنمایی کردند
          جدی گفتید اینو ؟؟
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

واقعا؟ مگه بدون نامشون میشه مقایسه کرد!
            من تمام پستارو میخوندم وبرام جالب بود.
            حداقل بعد این همه پست حداقل مدلایی که خریدید،بیاید وتجربه کاریتون باهاشون رو بگید.
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

به نظرم نباید به هر درخواست غیر منطقی پاسخ داد یا حتی در موردش فکر کرد
              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام
                آخرش شما چی تهیه کردید ؟

این تاپیک خیلی خوبه، پولی که بچه ها به زحمت در می آورند و قراره خرج ابزار بشه، باید بهترین انتخاب رو داشته باشند.

دیدگاه

سلام دوستان
                  برای آخرین بار و برای رسیدن به نتیجه نهای مزاحم دوستان میشم:
                  در عکس پایین , فلوک که قیمتش بالاست و مدل چینی فلوک که 500 تومان قیمت دارد
                  را کسی پیشنهاد نمیدهد و انگار فقط یک اسم از فلوک را یدک میکشد
                  پس میماند برندهای ژاپنی (برندهای مولتی متر چینی و تایوانی هم خیلی از فروشندگان پیشنهاد ندادند)
                  حالا میخوام این دو برند را با هم مقایسه کنم : هیوکی و سنوا :
                  این دو برند با هم تا چه اندازه متفاوت میباشد؟ آیا سنوا در حد و اندازه هیوکی هست؟
                  کلا سانوای که در عکس پایین هست , به نظر دوستان چه کیفیتی دارد؟
                  آیا واقا سنوا برندی ژاپنی و با کیفیت و دقییق است؟

?Sanwa

دوستانی که با سانوا کار کردند , بی زحمت نظر بدند....

http://www.ebay.com/itm/Sanwa-CD771-Digital-Multimeters-Standard-type-Backlight-Cont-buzzer-with-/231273105379

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
                    من با سانوا کار نکردم ، این مدلی که شما گذاشتی دقت اش چندان بالا نیست
                    اما بطور کلی 3.5 دیجیت چیزی نیست که بخواهی پول برند بدی. یه ماستک هم برایت خوب کار می کنه.
                    مثل این می مونه دنبال ماشینی باشی که حداکثر سرعت اش 90 کیلومتر در ساعت باشه. بین بنز و شورلت و ایران خودرو تفاوت زیادی نیست :rolleyes:

بجای اون سانوا برو یه ماستک خوب بگیر که امکانات اش بیشتر هم هست

دیدگاه

سلام دوستان

بنده هم قصد خریدن یه مالتی متر مناسب دارم.میخواستم بدونم کسی با این مدل hioki که تو عکس هست(hioki dt4252) کار کرده؟به نطرتون ارزش خریدش در مقابل قیمتی که داره چقدر هست؟

ممنون.

-تا اونجایی که تو فیلمها و بررسی ها دیدم مثل اینکه سرعت پاسخ دهی و کیفیت ساخت خوبی داره-

نمایندگی رسمی فروش محصولات ECA در اردبیل

دیدگاه

فقط دوستان در خرید MASTECH هم دقت کنند
                        متاسفانه زمانه خیلی بدی شده است ، بازار پر است از تاجران و فروشندگان بی سواد و سودجو که برای چند هزار تومان بیشتر هر کاری انجام میدهند
                        اخیراً مدل های تقلبی و ریمارک از این برند چینی در بازار خیلی زیاد شده است ( بینید دیگر کپی دست چندم از روی یک محصول چینی چه می شود !!! )
                        بنده خودم یک مدل MS8229 اصلی از این برند دارم و نتایج تست آن بصورت زیر است:
                        در اندازه گیری ولتاژ 10.00000 ولت DC تولیدی توسط یک دستگاه Voltage Standard شش رقم
                        مولتی متر 4.5 رقم فلوک مقدار 10.00 ولت و مولتی متر 3.5 رقم اوریجینال مستک مقدار 9.99 را نشان میدهد
                        در حالی که مدلهای تقلبی موجود در بازار این مقدار را 10.32 ولت نشان داده می دهند
                        تصویر مدلی که بنده دارم :

دو مورد از نشانه های مدل های تقلبی یکی اینکه کاور سبز رنگ آن به جای سبز تیره سبز روشن می باشد
                        و مورد دیگر اینکه چهار ترمینال ورودی مدل های تقلبی بصورت کریستال و شفاف می باشند که داخل آنها هم نور LED وجود دارد

دیدگاه

دوستان کمی بیشتر در مورد 3.5 - 4.5 .... دیجیت توضیح میدهند؟
                          در کاتالوگ و دیتاشیت مولتیمترها دیجیت را با نام رزولوشن مینامند؟
                          یا اعداد اعشار دقیقتر و تعداد بیشتر عداد اعشاری در این دیجیت مد نظر است؟
                          تعداد دیجیتالهای سون سگمت داخل ال سی دی را در دیتاشیتهای مولتیمتر با چه نامی معرفی میکنند (مثلا فلوک داخل عکس بالا سه عدد سون سگمنت 0 تا 9 و یک سون سگمنت 0 تا 1 دارد..) ؟
                          همچنین یک مدل ژاپنی خوب دقیق دقیق به من معرفی کنید, دیگه میخوام پنج شنبه برم و یکی خریداری کنم
                          برای من اندازه گیری دقیق اهم - ولت - آمپر - خازن - فرکانس مهم است و اتصال به کامپیوتر و دما و ... اصلا استفاده نخواهد داشت

پ.ن: راستی اون ویکتور را هم دیروز سوزاندم (زدم آمپرش را به برق که قبلا این کار را کرده بودم و فیوز سوزانده بود
                          و به جای تعویض فیوز یک سیم هویه کرده بودم :mrgreen: این بار با اتصال به برق کاملا سوخت )
                          این اشتباه و فراموش کاری من در جابجایی پرابهای مولتیمتر چند باری من را مجبور به تعویض مولتیمتر کرده
                          حتی یک مولتی متر قدیمی ولت کرافت (Voltcraft)داشتم که حدود 25 سال پیش یکی از دوستان از آلمان برایم آورده بود
                          اگر اشتباه نکنم یک برند هلندیست و تا به حال من در ایران این برند را ندیدم , بسیار عالی و دقیق بود و مرگ نداشت که
                          حدود یک سال پیش به همین روش آن را هم سوزاندم , چند مولتی متر چینی دیگر را هم به همین روش به دیار باقی شتاباندم :mrgreen:

------------------------------اضافه شد:
                          برای اطلاع دوستان سایت برند ولتکرافت را براتون پیدا کردم :
                          فکر نکنم کسی از دوستان در ایران با این برند کار کرده باشه ولی اگر جایی دیدید
                          به من اطلاع بدید ....
                          http://www.voltcraft.nl/
                          http://www.voltcraft.nl/multimeters
                          ------------------------------اضافه شد:
                          این هم نمونه اصل و تقلبی که جناب مرتضی خان در موردش صحبت کرده بودند (Mastech MS8229):

اصل:

تقلبی:

دیدگاه

اخ اخ. جا موندم بحث جالبی اینجا بوده.
                            بنده مدت دو سال یه شرکتی کار میکردم. یه اسکوپ انالوگ تکترونیکس داشتن که زمان قبل انقلاب تو مخابرات خرید شده بود و سالها بعد که مناقصه ای فروش رفته بود یکی دیگه خریده بود بعد شرکت ما از اون خریده بودش. اخرت هر چی اسکوپ بود. مخصوصا تریگش که تقریبا نیازی به تنظیم نداشت. کوچکترین لرزشی توی موج نداشت. همچنین طول موجی که اندازه گیری میکرد خیلی زیاد بود. (دقت کرده باشید این کودویل ها یه خورده موج رو چپ و راست میکنیدتموم میشه زود. این اینطوری نبود. تقریبا هفت هشت برابر چیزی که نشون میداد سمت راست و هفت هشت برابرشو سمت چپ میتونستیم بچرخونیم.)
                            تو بازار دست دومش رو حدود 2200 میدادن. یکی از دوستان دیدم که گفته بد این رو (100 مگ) میشه با 700 گیر اورد!!! اگر سراغ داره بگه من خریدارم.
                            اونجا 4 پنج تا مولتی متر داشتیم. بجر یکی باقیش همش هایوکی بود. قیمت دو مدل هایوکی (اسم هیچکدوم خاطرم نیست) حدود 250 بود و دو مدل دیگه حدود 500 یا 600. دو مدل ارزون که اصلا دقت هم نداشتن. گاها دو تاشو به یه ولتاژ وصل میکردیم و اختلاف داشتن با هم. مدل گرونتر خوره باطری بود. مولتی متر خاموش بیست روزه باطریش تموم میشد. سر همین موضوع تو جعبش همیشه یه شارژر باطری دم دستی هم داشتیم. سرعت اتورنجشون فوقالعاده کند بود. البته شاید سرعت عرف غالب مولتی مترها انقدره که همه راضین از سرعت هایوکی. ولی یه مدل بودکه اسم گمنامی هم داشت. یه بار تو شرکت تو سایتش رفتیم اون شرکت فقط دو مدل مولتی متر تولید کرده. این و یه مدل دیگه که یه جورایی اپدیت اینه. الان قبلیه(همونی که ما داشتیم) دیگه تولید نمیشه. این مولتی متر با یه باطری 9 ولتی سالها کار میکرد. یه بار بازش کردیم داخلی حتی یک مقاومت هم نبود. فقط یک ایسی داشت و یک سنسور جریان سرچ کردیم به اون شماره هیچی تو اینترنت پیدا نکردیم. این مولتی متر در عرض 0.2 ثانیه رنج رو پیدا میکرد و دقت عجیبی داشت. به رفرنس دقیق 5 ولتی میزدیم فیکس 5 نشون میداد. که حتی هایوکی خطا در نمایش داشت. این رو سال 72 صاحب شرکتمون خودش خریده بود حدود 800 تومن. روش هیچی از ترو ار ام اس بودن ننتوشته بود. ولی عملا در تست های ما تروار ام اس بودن خودشو اثبات کرده بود. (موج مربعی میدادم رو حالت دیسی ترو ار ام اس رو نشون میداد.)
                            حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                            به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              اخ اخ. جا موندم بحث جالبی اینجا بوده.
                              بنده مدت دو سال یه شرکتی کار میکردم. یه اسکوپ انالوگ تکترونیکس داشتن که زمان قبل انقلاب تو مخابرات خرید شده بود و سالها بعد که مناقصه ای فروش رفته بود یکی دیگه خریده بود بعد شرکت ما از اون خریده بودش. اخرت هر چی اسکوپ بود. مخصوصا تریگش که تقریبا نیازی به تنظیم نداشت. کوچکترین لرزشی توی موج نداشت. همچنین طول موجی که اندازه گیری میکرد خیلی زیاد بود. (دقت کرده باشید این کودویل ها یه خورده موج رو چپ و راست میکنیدتموم میشه زود. این اینطوری نبود. تقریبا هفت هشت برابر چیزی که نشون میداد سمت راست و هفت هشت برابرشو سمت چپ میتونستیم بچرخونیم.)
                              تو بازار دست دومش رو حدود 2200 میدادن. یکی از دوستان دیدم که گفته بد این رو (100 مگ) میشه با 700 گیر اورد!!! اگر سراغ داره بگه من خریدارم.
                              اونجا 4 پنج تا مولتی متر داشتیم. بجر یکی باقیش همش هایوکی بود. قیمت دو مدل هایوکی (اسم هیچکدوم خاطرم نیست) حدود 250 بود و دو مدل دیگه حدود 500 یا 600. دو مدل ارزون که اصلا دقت هم نداشتن. گاها دو تاشو به یه ولتاژ وصل میکردیم و اختلاف داشتن با هم. مدل گرونتر خوره باطری بود. مولتی متر خاموش بیست روزه باطریش تموم میشد. سر همین موضوع تو جعبش همیشه یه شارژر باطری دم دستی هم داشتیم. سرعت اتورنجشون فوقالعاده کند بود. البته شاید سرعت عرف غالب مولتی مترها انقدره که همه راضین از سرعت هایوکی. ولی یه مدل بودکه اسم گمنامی هم داشت. یه بار تو شرکت تو سایتش رفتیم اون شرکت فقط دو مدل مولتی متر تولید کرده. این و یه مدل دیگه که یه جورایی اپدیت اینه. الان قبلیه(همونی که ما داشتیم) دیگه تولید نمیشه. این مولتی متر با یه باطری 9 ولتی سالها کار میکرد. یه بار بازش کردیم داخلی حتی یک مقاومت هم نبود. فقط یک ایسی داشت و یک سنسور جریان سرچ کردیم به اون شماره هیچی تو اینترنت پیدا نکردیم. این مولتی متر در عرض 0.2 ثانیه رنج رو پیدا میکرد و دقت عجیبی داشت. به رفرنس دقیق 5 ولتی میزدیم فیکس 5 نشون میداد. که حتی هایوکی خطا در نمایش داشت. این رو سال 72 صاحب شرکتمون خودش خریده بود حدود 800 تومن. روش هیچی از ترو ار ام اس بودن ننتوشته بود. ولی عملا در تست های ما تروار ام اس بودن خودشو اثبات کرده بود. (موج مربعی میدادم رو حالت دیسی ترو ار ام اس رو نشون میداد.)
                              سلام دوست عزیز
                              اطلاعات خیلی مفیدی به ما دادید , دستتون درد نکنه
                              بی زحمت نام برندها را هم اگر معرفی کنید ممنون میشیم
                              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                                سلام دوست عزیز
                                اطلاعات خیلی مفیدی به ما دادید , دستتون درد نکنه
                                بی زحمت نام برندها را هم اگر معرفی کنید ممنون میشیم
                                با تشکر
                                فقط برند اون مدل مولتیمتره رو نمیدونم. اسکوپه تکترونیکس بود. فک کنم 2235. نور صفحه تو اسکوپ وقتی تایم رو خیلی کوتاه میکنیم خیلی کم میشه. این رو وقتی زیاد میکردیم تو یه تایمایی نور یه دفه زیاد میشد. حتی تو سریعترین حالت اسکنش نور کم نبود.

ولی مولتیمتره یادم نیست هوکیانگ بود. هواکیانگ. یه همچین چیزی بود. اونموقع ها تو بازار خیلی چرخیدم. هیچکس حتی اسمش رو هم نشنیده بود. تو حالت تست دیود میتونست زنر رو تا ولتاژ 2 ولت اندازه گیری بکنه. (غالبا مولتیمتر ها بالای 1 ولت رو نمیگیرن) انقدری ولتاژش تو تست دیود بالا بود که من تست ماسفت رو مستقیم باهاش انجام میدادم. گیت ماسفت رو انقدری شارژ میکرد که روشن میشد و مقاومت درین سورس کاهش شدیدی پیدا میکرد.
                                حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                                به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X